8 tehokasta tapaa estää kenkiäsi liukastumasta


Liukastuvat kengät ovat todellinen piina. Ne eivät vain ole ärsyttäviä ja näyttävät houkuttelemattomilta, vaan ne voivat myös olla erittäin vaarallisia käyttää. Onneksi tiedämme muutaman tehokkaan tavan käsitellä tätä ongelmaa helposti ja estää liukastuvia kenkiä aiheuttamasta unta silmissäsi.

Kotihoitoa kenkien liukastumiseen

Varmasti useammin kuin kerran jalkasi lipsahtivat ulos kengistä kävellessäsi tai jumalallisen näköiset muskettisoturit putosivat polven alle häiriten huolellisesti valittua tyyliä ja pilasivat WOW-efektin.

Jos olet kokenut tämän, tiedät varmasti, kuinka ärsyttävää se on. Lisäksi esteettisiä näkökohtia lukuun ottamatta se voi osoittautua erittäin vaaralliseksi. Onneksi on olemassa useita kotihoitokeinoja, jotka auttavat sinua käsittelemään tätä ongelmaa. Aloitetaan!

# 1 Päästä eroon liiallisen jalkojen hikoilun ongelmasta

Jalkojen liukastumisen syistä kengässä kannattaa kiinnittää erityistä huomiota liiallisen jalkojen hikoilun ongelmaan. Jos korjaat tämän, kenkäsi todennäköisesti lakkaa liukumasta kävellessäsi.

Yksi tavoista vähentää jalkojen hikoilua on talkki. Voit käyttää sekä vauvoille tarkoitettua että jaloille tarkoitettua. Jalkojen ripottelemisen lisäksi kengän sisään kannattaa laittaa hieman ennen jalkaan pukemista. Näin hiki imeytyy jatkuvasti ja pääset liikkumaan vapaasti. 

Tämän ongelman vähentämiseksi voit käyttää myös yleisesti saatavilla olevia jalkadeodorantteja tai apteekkien antiperspirantteja. Jos et pysty selviytymään epämiellyttävästä hajusta itse, kannattaa kääntyä lääkärin puoleen, joka toteuttaa erityistoimenpiteet.

# 2 Ole kuin Jessica Alba ja käytä kaksipuolista teippiä

Salainen ase, joka on kuuluisan näyttelijän suosikkityöväline, joka liikkuu kauniisti punaisella matolla, on ... kaksipuolinen teippi.

Jessica Alba myönsi yhdessä haastattelussa, että muutaman valitettavan onnettomuuden jälkeen hän alkoi käyttää kaksipuolista teippiä kiinnittääkseen jalkansa kenkiinsä. Näin korkokengät eivät luisu jaloista ja tähti voi kävellä ylpeänä valokeilassa. 

Tämä ratkaisu, vaikka se kuulostaa hieman naurettavalta, ei yllättänyt malleja, jotka taivaankorkokengissä liikkuvat alas catwalkilla ja jokainen kompastuminen tai kaatuminen voi merkitä heidän uransa loppua.

Huomio! Tämä menetelmä ei välttämättä tuota toivottuja tuloksia, jos sinulla on ongelmia jalkojen liiallisen hikoilun kanssa.

# 3 Käytä… hiuslakkaa

Päästäksesi eroon rumien kenkien ongelmasta, sinun tarvitsee vain ... hiuslakka hiuksiin, eikä hiusten häiritseminen :-) Tätä menetelmää käyttivät isoäidimme vuosia sitten ja se on suosittu tähän päivään asti . Mielenkiintoista kyllä, häntä ihailevat jopa mallit ja julkkikset! 

Suihkuta vain jalkasi hiuslakalla ennen kuin laitat ne kenkiisi. Tämä tekee niistä hieman tahmeita, jolloin kengät pysyvät paikoillaan pitkään. Korkean hyötysuhteen lisäksi tämän ratkaisun kiistaton etu on, että siitä ei tarvitse aiheutua lisäkustannuksia. Lähes jokaisella naisella hänen hiuskosmetiikkakokoelmassaan on lakka, joka tässä tapauksessa voi myös tehdä ihmeitä!

# 4 Hieman puuvillaa

Ratkaisu liukastuviin kenkiin, joka on ollut erittäin suosittu jo vuosia, on laittaa hieman vanua varpaiden alueelle. Se on suhteellisen halpa vaihtoehto, joka toimii, kun jalan luistamisen syynä kengän sisällä on liian isot jalkineet.

Kun sinulla ei ole puuvillaa käsillä, voit käyttää mitä tahansa kangasta. Varmista kuitenkin, että valitsemasi kangas antaa jalkojen hengittää.

Muista myös, että puuvilla ei toimi ollenkaan sandaaleissa tai pumpuissa kurkistaa varvas paljaine varpaineen.

# 5 Korkokengät, kantapäät ja pohjalliset

Kenkäkaupoissa on valtava valikoima tarvikkeita, jotka estävät jalkaa luistamasta kengässä, mikä varmasti parantaa mukavuuttasi. Riippuu vain sinusta, valitsetko geelikorkokengät vai kantapäät tai kenties erityisesti suunnitellut liukumattomat pohjalliset. 

Vaikka tämä ratkaisu ei ole erityisen kallis, sinun ei ehdottomasti pidä säästää siinä. Huonolaatuiset tarvikkeet voivat irrota kengästä ja aiheuttaa tuskallisia hankausta ja rakkuloita.

# 6 Liukumattomat sukat tai sukkahousut

Kenkien liukastumisongelman estämiseksi kannattaa panostaa luistamattomiin sukkiin tai sukkahousuihin. Jopa prinsessa Kate Middleton myöntää käyttäneensä tätä menetelmää. Liukumaton viimeistely on ehdottomasti myös huomiosi arvoinen!

# 7 Erilaisia ​​tekstuureja liukuviin saappaisiin

Jos sinulla on ongelmia liukuvien saappaiden kanssa, älä pelkää kokeilla tekstuureja. Vältä liukkaita sukkahousuja ja kiiltäviä leggingsejä. Valitse sen sijaan denim, neule tai suloiset sukkahousut, jotka lisäävät asuisi mielenkiintoisemman ilmeen ja ennen kaikkea estät kenkiäsi luistamasta.

Jos et halua häiritä huomiota tyylikkäästä asustasi, käytä saappaiden alla polvisukkia tai villasukkia. Tämän ratkaisun etuna ei ole vain saappaiden kurissa pitäminen, vaan myös lisälämpö pakkaspäivänä.

# 8 salainen ase, joka on kuumaliimapistooli

Kuumaliimapistooli ei ole vain tehokas työkalu, kun haluat yhdistää kaksi elementtiä pysyvästi yhteen. Käytä tätä salaista asetta kesyttääksesi liukuvat saappaat. 

Levitä kaksi kerrosta liimaa rinnakkain päällisen sisäpuolelle. Odota niiden kuivumista ja nauti saappaiden täydellisestä istuvuudesta reisiisi. 

Kuten näet, kenkien pudotuksen ei tarvitse olla enää työlästä. Tarvitset vain muutaman välineen, jotka sinulla on varmasti kotona, estääksesi tämän ärsyttävän ongelman.