8 yleisintä morsiamien kenkävirhettä


Häät ovat epäilemättä yksi tärkeimmistä tapahtumista jokaisen naisen elämässä. Ei siis ihme, että - päästä varpaisiin - haluat tuntea olosi todella erityiseksi. Epäiletkö, kannattaako keskittyä kenkiin, koska ne jäävät joka tapauksessa piiloon pitkän mekon alle? Tämä on yksi yleisimmistä virheistä! Loppujen lopuksi mukavat kengät ovat avain menestykseen, kun haluat huokaista itsevarmuutta ja tuntea olosi mukavaksi tanssiessasi koko yön.

Parempi välttää näitä virheitä!

Oikeiden hääkenkien löytäminen on todellinen haaste. Täydellisen ulkonäön lisäksi myös täydellinen istuvuus on tärkeä. Loppujen lopuksi, mitä välität kauniista kuvista, kun kipu ja rakkulat estävät sinua juhlimasta iloisesti rakkautta läheistesi kanssa? Jos haluat välttää tämän, muista tarkistaa, mitä virheitä morsiamet useimmiten tekevät hääkenkiä ostaessaan.

# 1 Luopuminen mukavuudesta

Älä missään tapauksessa luovu mukavuudesta hääpäivänäsi. Todennäköisesti vietät suurimman osan ajasta jaloillasi, joten sinun on oltava varma, että mukanasi tulevat jalkineet selviävät tästä haasteesta helposti. Varmista, että kengän koko istuu hyvin ja että kantapää ei ole liian korkea eikä estä liikkumistasi.

#2 Häätkenkien oston jättäminen viime hetkellä

Kun valmistaudut häihin, suunnittelet kaiken etukäteen, mutta jätät kenkien ostamisen viime hetkellä? Tämä on valtava virhe! Varmista, että kengät, joita aiot käyttää häissäsi, ovat mukanasi, kun teet muutoksia hääpukuun. Koron korkeus on loppujen lopuksi erittäin tärkeä näkökohta sen pituutta säädettäessä. Lisäksi mitä aikaisemmin sinulla on ne mukanasi, sitä enemmän sinulla on aikaa niiden rikkomiseen.

#3 Pue hääkengät jalkaan ensimmäistä kertaa

Monet morsiamet pitävät hääkenkiään laatikossa, kunnes he vihdoin menevät naimisiin. Tämä on yksi yleisimmistä virheistä, joka voi merkittävästi vaikuttaa mukavuuteen!

Vaikka ajatus rumista, vaikeasti poistettavista tahroista turmeltumattomassa, lumivalkoisessa päällisessä voi todellakin aiheuttaa päänsärkyä, älä viivyttele uusien kenkien käyttöä. Tällä tavalla pystyt säätämään ne jalkasi muotoon, minkä ansiosta voit helposti tanssia läpi yön. Vältä tahroja ja likaa käyttämällä uusia kenkiä kotona, esimerkiksi matoilla.

# 4 Unohdat ylimääräisen kenkäparin

Toinen yleinen morsiamen virhe on unohtaa ylimääräiset kengät. Loppujen lopuksi et voi koskaan olla 100% varma siitä, etteivät hääkengät hiero sinua. Älä anna rakkuloiden ja varpaiden pilata hauskanpitoasi, vaan hanki mukavat kengät vaihteeksi. Se voi olla suosikkibaleriinasi kirkkaassa sävyssä, epätavanomaiset tennarit tai mukavat sandaalit, joita haluat käyttää kesällä. 

Psst! Muista ottaa mukaan myös laastarit ja geelityynyt helpottamaan, jos kengät aiheuttavat tuskallisia vaurioita jaloissasi.

#5 Yhdistämällä kiteitä kengiin tyllin kanssa

Valinta osui pitkälle, tyllille hääpuvulle? Vältä kristallilla koristeltujen kenkien käyttöä sen kanssa. Nämä hohtavat asusteet näyttävät ilmiömäisiltä, ​​mutta ne tarttuvat helposti mekkoasi ja aiheuttavat tuhoisia seurauksia. Tyllillä varustettujen kenkien kristallien yhdistelmä voi luoda rumia pullistumia ja jopa kyyneleitä arvokkaaseen mekkoasi. Tämä on erittäin tärkeää, jos haluat myydä sen myöhemmin menettämättä arvoa.

# 6 Ostaa kenkiä vain yhteen kertaan

Hääkenkien käyttäminen vain omissa häissäsi on valtava väärinkäsitys! Usein tällaiset jalkineet ovat melko kalliita, ja niiden piilottaminen vaatekaapin pohjalle tämän tärkeän tapahtuman jälkeen on todellista tuhlausta. Kun ostat kenkiä häihin, varmista, että ne palvelevat sinua myös jatkossa - esimerkiksi tyylikästä vaatetusta vaativissa seremonioissa tai treffeillä rakkaasi kanssa.

# 7 Turvallisuuden unohtaminen

Kengät sopivat täydellisesti, ja ne sopivat ilmiömäisesti hääpukuun? On vielä yksi asia, jota sinun ei pidä jättää väliin, jos haluat olla varma, että hauskanpito aamunkoittoon asti onnistuu. Kyse on turvallisuudestasi. Liukas parkettilattia yhdistettynä kulumattomaan pohjaan voi muistuttaa todellista jäähallia ja saada morsiamen kaatumaan näyttävästi kaikkien vieraiden edessä. Tämän estämiseksi investoi luistamattomiin kenkätarroihin, jotka vähentävät liukastumista alhaisella hinnalla.

# 8 Liian korkeiden korkokenkien valinta

Tänä erityisenä päivänä välität ainutlaatuisesta ulkonäöstä ja haluat, että jalkasi näyttävät yksinkertaisesti upeilta? Vaikka taivaankorkokengät varmasti auttavat saamaan jalkojen vaikutuksen taivaalle, jos et ole tottunut kävelemään sellaisissa jalkineissa, on parempi olla houkuttelematta kohtaloa. Loppujen lopuksi et voi kuvitella hauskanpitoa nilkan nyrjähdyksen tai hampaiden katkeamisen keskeyttämänä, vai mitä?

Tunne olosi prinsessaksi

Tänä erityisenä päivänä, joka on häät, haluat varmasti tuntea olevansa todellinen prinsessa. Pitkään valittu mekko, huolellisesti sovitetut asusteet ja lopuksi ne. Vaikka ne ovat usein piilossa pitkän mekon alle, kengät voivat vaikuttaa mukavuuden tunteeseen. Olemme vakuuttuneita siitä, että oppaamme ansiosta vältät morsiamen yleisimmät virheet hääkenkiä ostaessaan.