Aloita kesä tyylikkäästi - valitse muodikkaat kengät shortseihin


Joka kesä, kun lämpö kaataa taivaalta, muoti ystäville ihmettelevät, miten yhdistää tyylikäs ulkoasu mukavuuden tunteeseen. Mielenkiintoinen ajatus on luoda tyyli, jossa on tyylikkäät shortsit tärkeimmässä roolissa. Sekä miehet että naiset haluavat mielellään valita lyhyet housut ja ne ovat pakollinen osa kesävaatteita. Suosittelemme, mitkä kengät ovat parhaita shortseihin tulevalla kaudella.

Mitä kenkiä urheilun naisten shortseihin?

Muodikkaimmat shortsit ovat ne, jotka on ommeltu neulepuseroista ja farkuista. Neulotut shortsit näyttävät erittäin hyvältä, koska ne ovat löysää, kaupunkien muotoilua. Mukana kirkas lenkkarit ja kevyt pusero on kesän ydin kaupungissa. Denim-mallit voivat olla tiukat tai löysät. Vähemmän soveltuvat shortsit sopivat täydellisesti kuumaan säähän. On parasta käyttää niitä tasaisilla sandaaleilla tai kiilakorkoilla. Stilistit eivät suosittele tiukkojen, urheilun shortsien yhdistämistä korkokengät. Tällaisen yhdistelmän luominen vaatii erinomaisen muoti-intuition ja trendien tuntemuksen, koska on hyvin helppo hieroa itseäsi kičiä vastaan. Shortsit ovat erinomainen valinta myös matkoille. Urheilu shortsit sopivat pyöräilyyn, kiipeilyyn tai melontaan. Ne eivät rajoita liikkumista ja ovat yksinkertaisesti mukavia. Mitä jalkineita heille parhaiten sopivat? Urheilumallit näyttävät hyviltä, ​​esimerkiksi muodikkaista lenkkarista tai värikkäistä lenkkarista. Urheilussandaalit ja shortsit ovat suosituin loma-setti. Kun valitset lomamatkoille kenkiä, muistakaa myös turvallisuudesta ja jalkojen hyvästä suojelusta.

Kengät ovat parhaita tyylikäs naisten shortsit

Monissa myymälöissä shortsit ovat saatavilla tyylikkäässä leikkauksessa, jossa on korkea vyötärö. Lyhyet housut, jotka on ommeltu kaulavuodesta - polyesteri, viskoosi tai modaalit näyttävät erittäin mukavasti joukossa, jossa on asennettu takki tai paita. Mitkä kengät korostavat parhaiten virallisen tyylin luonnetta? Voit yhdistää shortsit onnistuneesti balerinkami tai espadrylamisaada aikaan rajoittamaton, kaupunkien tyylikkyys. Hyvä valinta on myös kiila sandaalit ja jopa klassiset sandaalit sukkulat kirkkaassa värissä. Erinomaiset laadukkaat shortsit ovat saatavilla verkkokaupasta ButyModne.pl. Muista, että on myös tärkeää, millaisia ​​puseroita käytämme shortsit. Tyylikäs yläosa tekee koko asustuksesta muodollisen.

Miesten tyylit ja shortsit tärkeimmässä roolissa

Lyhyet shortsit ovat myös menneet miesten muotiin. Ne ovat erottamaton osa monta urheilulajitusta. Klassisen tyylikkyyden kannattajat eivät tunnista altistuneita jalat ja polvet jokapäiväisissä miesten stylizaatioissa. He kuitenkin käsittelevät shortsit ihanteellisena lisäyksenä loma-asuun. Kesäkuukausina kaupungissa voit tavata myös muita shortseihin pukeutuneita miehiä. Yhä lyhyemmät shortsit ovat muodin klassikoihin liittyviä sarjoja. Miehet käyttävät yleensä lyhyitä housuja, joissa on t-paidat, poolopaidat ja ilmavat liinavaatteet. Lisäksi he valitsevat sopivat puuvillaverhot tai neulotut urheilutakit. Tapahtuu, että pikkuhousut perustaa sulhasen kesähäät ja häät vastaanotto ulkona! Jokaisen tyylin täydennys shortsilla on oikea jalkine. Voit luoda rento, maskuliininen stylizointi, miehet voivat tavoittaa mukavat mokkaniinit. Kengät sulautuvat hyvin myös lyhyisiin housuihin. Loistava valinta on myös lumivalkoiset lenkkarit, jotka liittyvät lomaan ja merenkulkuun. Todellinen, kesäklassikko on shortsit ja sandaalit - tällaiset tyylit hallitsevat lomakohteissa.

Shortsit liittyvät varmasti kesään ja kesään löysällä. Muoti ystäville kuitenkin tiedä, että joukko oikeat kengät, lyhyet housut ovat loistava tukikohta monille alkuperäisille stylizations kanssa enemmän muodollista luonnetta.