Balerinat toimistoon. Todistettuja temppuja ja muotoiluideoita muodikkaalle liikenaiselle


Baleriinien käyttäminen on puhdasta nautintoa. Luonnonmateriaaleista valmistetut tuotteet mukautuvat jalan muotoon hetkessä, joten pitkäkään jalkojen työskentelypäivä ei ole enää haaste. Tästä syystä monet naiset päättävät korvata klassiset korkokengät balleriinoilla. Opi muotoilemaan ne niin, että toimisto näyttää aina muodikkaalta ja ammattimaiselta.

Korkokengät vai ballerinat? Mitkä kengät valita toimistoon?

Kenkien valinta toimistoon voi aiheuttaa monia komplikaatioita. Vaikka korkokengät näyttävät hämmästyttäviltä ja täydentävät täydellisesti kynähameiden tai toimistomekkojen muotoilua, ne voivat aiheuttaa epämiellyttäviä vaivoja monen tunnin työskentelyn jälkeen täydellä nopeudella. Jalkakipu, rakkulat ja varpaat sekä asennon ongelmat ovat joitakin niistä. 

Jos vietät suurimman osan ajasta töissä tien päällä, mukavuus on mitä haluat. Onneksi sinun ei tarvitse tinkiä ammattimaisesta ulkonäöstä ja silti tehdä vaikutuksen hyvällä tyylillä. Balerinat ovat vastaus tarpeisiisi. Tutustu todistettuihin muotoiluideoihimme, jotka saavat sinut aina näyttämään upealta.

Muutama vinkki, jotta näytät hyvältä balleriinoissa

Monet naiset ihmettelevät, kuinka pukeutua balleriinoihin näyttääkseen niissä edulliselta pituudesta tai painosta riippumatta. Se on helppoa vinkkiemme avulla! 

Paljasta ensin kuutiot.

Pitkien housujen kanssa käyttäessäsi tummia balerinojasi siluettisi alareunassa voi näyttää hieman ylivoimaiselta. Välttääksesi tämän, älä pelkää löytää vähän lihaa.

Sinun tarvitsee vain valita 7/8-pituiset housut tai päättää kääriä jalat useita kertoja. Tällä tavalla paljastat jalan ohuimman osan ja vartalosi saa takaisin oikeat mittasuhteensa.

Toiseksi, vältä sukkien työntymistä ulos.

Vaikka myymälöissä on erityisiä sukkia, jotka on suunniteltu leikattuihin kenkiin, sinun on oltava varovainen niiden kanssa.

Jos materiaali työntyy ulos kengän sisäpuolelta, saatat menettää ammattimaisen lopputuloksen. Valitse sukkahousut tai puuvillaiset, joissa on yhteensopivat leikkaukset.

Kolmanneksi yritä pidentää jalkojasi niin paljon kuin mahdollista.

Tämän optisen illuusion saavuttaminen on helpompaa kuin uskotkaan. Sinun tarvitsee vain valita oikeat värit.

Kun käytät mekkoa ja jalat ovat paljaat, valitse nude ballerina -malli. Mustat ohuet sukkahousut sopivat hyvin mustien kenkien ja mustan kynähameen kanssa. Näin saat haluamasi jalat taivaalle ilman, että sinun tarvitsee käyttää korkokenkiä.

Yhdistä ballerinat leggingseihin

Rakastatko mukavuutta? Toisin kuin näyttää, toimistossa sinun ei tarvitse luopua siitä! Yhdistä vain hienovaraiset baleriinat mustilla leggingseillä. Luuletko, että tällainen yhdistelmä ei sovi yritystyyliin? Mikään ei voisi olla enempää pielessä! 

Tarvitset vain siististi puristetun paidan hieman pidemmällä leikkauksella. Saat vieläkin ammattimaisemman ilmeen kiinnittämällä hiuksesi tyylikkääseen nutturaan ja pukemalla herkkiä koruja.

Musta ei tarkoita tylsää

Mustien baleriinojen ei tarvitse liittyä tylsyyteen. Valita ne, joilla on terävä kärki ja kultainen koriste. Käytä niitä beige-sikarillojen ja valkoisen topin kanssa. Älä unohda yhteensopivaa bleiseriä, joka antaa tälle mukavalle toimistolle ammattimaisen ilmeen. 

Lämpiminä päivinä valitse pehmeä, nahkaiset balerinat paljastavilla sormilla. Yhdistä ne valkoisiin tai mustiin korkeavyötäröisiin housuihin, joissa on suorat lahkeet. Muista taittaa jalkasi ylös muutaman kerran paljastaaksesi nilkkasi ja saadaksesi jaloistasi ohuemmat. Yhdistä tähän lookiin kevyt paita, esimerkiksi pellavaa tai viskoosia, jonka työnnät huolellisesti housuihin.

Beige ballerinat taivaalliseen jalkavaikutelmaan

Jalat taivaalle on lähes jokaisen naisen unelma. Tämän vaikutuksen saavuttaminen ei vaadi itsesi kiduttamista kohtuuttoman korkeissa korkokengissä. 

Panosta vain beigenväriset ballerinat, joissa matalat sivut ja terävä kärki. Viljanahka pitää sinut mukavana koko päivän, ja vaalea sävy pidentää jalkojasi optisesti hetkessä.

Yhdistä beige-ballerinat paljaisiin jalkoihin. Valitse levenevä tai istuva hame tyylikkään paitapuseron kanssa. Vedä hiuksesi nuttura ja käytä tyylikkäitä korvakoruja. Kylmällä säällä voit laittaa päälle takin tai neuletakin. Päätös on sinun!

Värikäs huimaus

Kuka sanoi, että toimistotyyli on säilytettävä hillityissä väreissä? Valitse värikkäät ballerinat ja yhdistä ne yksiväriseen asuun luodaksesi yhtenäisen ja huomaamattoman kuvan.

Entä punaiset balerinat? Nämä kengät näyttävät upeilta yhdessä mustan kynähameen ja mustan tyylikkään puseron kanssa. Muista maalata kynnet punaiseksi harmonian säilyttämiseksi. Punaiset huulet ovat myös tervetulleita tässä tapauksessa! 

Ne sopivat erinomaisesti myös toimistokäyttöön siniset balerinat. Valmistettu luonnollisesta mokkanahasta, ne pysyvät varmasti mukavina koko päivän. Voit yhdistää tämän sävyn kenkiä valkoiseen tai laivastonsiniseen. Näytät upealta joka kerta!

Mukavuus voi kulkea käsi kädessä ammattimaisen ulkonäön kanssa

Kuten näet, mukavuus voi ehdottomasti kulkea käsi kädessä muodikkaan ulkonäön kanssa. Baleriinat ovat saatavilla useissa eri tyyleissä, jotta jokainen nainen voi valita tarpeisiinsa sopivan mallin. 

Valitse klassinen tai alkuperäinen muotoilu. Valitsitpa minkä tahansa, olemme varmoja, että neuvojamme noudattamalla tulet aina iloiseksi ammattimaisesta lopputuloksesta.