Befado lasten kengät 190P101 laivastonsininen sininen monivärinen vihreä

Tuote ei ole saatavilla ;(

Oikeiden kenkien valinta lapselle, joka ottaa ensimmäisiä askeleita, on yksi hänen kehityksensä avainhetkistä. Jalkineiden ei saa ainoastaan ​​näyttää hyvältä, vaan ennen kaikkea tukea riittävästi kehittyvää jalkaa. Befado, tunnettu lasten kenkien valmistaja, esittelee mallin 190P101 - täydelliset kengät taaperoille, jotka oppivat kävelemään turvallisuutta, mukavuutta ja tyyliä ajatellen.

Befado lasten jalkineet 190P101 on yhdistelmä laadukasta työtä ja värejä, jotka sopivat täydellisesti poikien tarpeisiin. Elegantti laivastonsininen sekoitettuna siniseen sekä monivärisiin ja vihreisiin lisäelementteihin tekevät jalkineista katseenvangitsijan ja sopivat useisiin tyyleihin.

Käyttöturvallisuus vahvistetaan ortopedien sertifikaateilla ja suosituksilla. Jäykkä kantapää, joka on olennainen osa kengän rakennetta, stabiloi jalkaa rajoittamatta luonnollisia liikkeitä pelatessasi tai tutkiessasi maailmaa. Tämän ansiosta lapset voivat kehittää motorisia taitojaan huolehtimatta väärästä jalkojen asennosta.

Hengittävästä puuvillakankaasta valmistettu päällinen takaa hygienian ja ylläpitää sopivaa mikroilmastoa lapsen jalassa. Pohjan erikoisreiät ovat toinen elementti, joka tukee hengittävyyttä ja varmistaa raikkauden tunteen myös kovassa käytössä.

Befado on suunnitellut myös lasten tarpeita ajatellen leveän varpaan, joka ei rajoita sormien tilaa. Tämä on tärkeää taaperon nopeasti kasvaville jaloille, jotka voivat tuntea olonsa mukavaksi Befado-jalkineissa koko päivän.

Mallissa kiinnitystyyppinä käytetty tarranauha on ratkaisu, joka mahdollistaa kenkien pukemisen ja riisumisen helpon ja nopean myös pienimpien lasten toimesta. Se on myös merkittävä apu vanhemmille, mikä helpottaa päivittäistä valmistautumista ulos lähtemiseen.

Befado lasten jalkineet 190P101 ovat synonyymi lasten jalkojen terveestä kehityksestä huolehtimiselle yhdistettynä viehättävään muotoiluun. Tämä on epäilemättä erinomainen valinta vanhemmille, jotka välittävät siitä, mikä on parasta lapsilleen.

  • Merkki: muut
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Tuottajakoodi: BM101098
  • Väri: Laivasto sininen monivärinen vihreä
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pojat
  • Lukon tyyppi: Velcro

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
|