Lasten kengät Tennarit Big Star Black FF374206 valkoinen musta

Tuote ei ole saatavilla ;(

Big Star -lasten lenkkarit mustat valkoisilla elementeillä ovat urbaanin tyylin kvintessenssi pienimmille. Nämä poikkeuksellisen mukavat kengät ovat täydellinen valinta aktiivisille lapsille, jotka arvostavat sekä muodikasta ulkonäköä että liikkumisvapautta.

Kokonaan korkealaatuisesta kankaasta valmistetut Big Star -lenkkarit takaavat riittävän hengittävyyden ja kestävyyden myös intensiivisessä käytössä. Jäykkä kantapää tarjoaa lisätukea ja vakautta, mikä on niin tärkeää kasvavien lasten jalkojen kannalta.

Klassinen nyöritys ei vain lisää kenkiin tyylikästä luonnetta, vaan mahdollistaa myös kenkien säätämisen tarkasti lapsen jalkaan sopivaksi. Huomaamattomalla Big Star -logolla koristeltu pohja tarjoaa hyvän pidon eri pinnoilla, mikä on tärkeää ulkona leikkiessä.

Big Star -lenkkarit ovat synonyymi monipuolisuudelle - ne sopivat täydellisesti osaksi jokapäiväistä asua kouluun, leikkikentälle tai perhematkoille. Niiden ajaton mustan ja valkoisen yhdistelmä tekee niistä helppoja yhdistää monenlaisiin vaatteisiin, sekä pojille että tytöille.

Big Star -suunnittelijat varmistivat, että jalkineet eivät olleet vain muodikkaat, vaan myös käytännölliset vanhemmille ja mukavat lapsille. Kenkien keveys ei rasita jalkaa, mikä on tärkeää koko päivän käytössä.

Kun on aika ostaa lapsellesi uudet kengät, muista Big Star -lastenlenkkarit. Se on tyylin, mukavuuden ja laadun yhdistelmä, joka varmasti täyttää vaativimpienkin pienasiakkaiden odotukset.

Kokoa valittaessa kannattaa käyttää tuotesivulta löytyvää liitteenä olevaa kokotaulukkoa, joka helpottaa täydellisesti istuvien jalkineiden valintaa.

Kun valitset Big Star -lenkkarit lapsellesi, keskityt kestävyyteen, muotoiluun ja mukavuuteen – kaikkeen, mitä pienet jalat tarvitsevat arjen seikkailuihin.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri
  • Väri: Valkoinen musta
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pojat Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Kengännauhat
  • Tuottajakoodi: BM97942

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|