Epämiellyttävät jalkineet? Kuinka valita oikeat pohjalliset?


Epämiellyttävät jalkineet ovat monien ihmisten pettymys. Valittu malli näyttää kauniilta, otamme sen mielellämme tyylillämme, mutta muutaman tunnin kuluttua käy ilmi, että se ei ollut paras päätös. Kuinka käsitellä tätä tilannetta? Voit ostaa uusia kenkiä tai valita halvemman ratkaisun, jota käsittelemme nyt. Ehdotamme kuinka valita oikeat pohjalliset!

Pohjalliset - miksi sinun pitäisi tavoittaa ne?

Pohjalliset eivät ole laajalti mainostettu tuote, mikä on sääli. Monet ihmiset unohtavat, että he voivat parantaa jalkineiden käyttömukavuutta huomattavasti. Sinun ei tarvitse luopua lenkkarista, korkokenkistä, mokkasineista tai muista kengistä, jotka olet juuri ostanut, vaikka ne osoittautuisivat epämukavalta. Sisäpohjan ansiosta säädä kenkä jalkaasi ja varmistat, että niiden käyttäminen ei aiheuta epämukavuutta. Hyvien pohjallisten täytyy sopia täydellisesti jalkaan, joten niiden asentaminen vie melko kauan.

Erityistä huomiota tulisi kiinnittää sisäpohjiin, joiden on tarkoitus olla luonteeltaan terveellisiä - korjata asennon virhe, nivelten muodonmuutokset tai poistaa kipuja. Sitten on hyvä valita ortopediset pohjalliset, joilla on myönteinen vaikutus terveysongelmiin.

Toinen syy pohjallisten käyttöön voi olla väärä koko kenkiä. Tilasi mallin, joka oli liian suuri, että pidit siitä erittäin paljon ja tunteen mukaan päätti pitää sen? Se tapahtuu. Nyt et voi kuitenkaan altistaa jalkojasi mukavuudelle ja käyttää muuttuvia kenkiä. Hyvin valitut pohjalliset korjaavat tämän ongelman ja jopa liian suuret kengät voivat olla erittäin mukavia. Alla ehdotamme kuinka valita lisäosat tilanteeseen!

5 vinkkiä kuinka valita oikeat pohjalliset

  • Jos haluat, että sisäpohjat eivät vain paranna kenkäkäyttöä, vaan myös vaikuttavat positiivisesti jalkojen, asennon tai nivelten terveyteen - älä osta valmiita ortopedisia pohjallisia. Sen sijaan suosittelemme, että otat ortopedisen kirurgin puoleen, joka sopii hänelle tarpeisiisi. Ortopediset sisäpohjat vaativat tarkistamaan, mitkä jalan paikat ovat liian ylikuormitetut ja mitkä ovat liian kuormitetut, ja joskus on jopa tarpeen ottaa jalka röntgenkuvaus. Vasta sitten voit olla rauhallinen ratkaisun tehokkuudesta. Muista kuitenkin, että tämäntyyppinen pohjallinen on melko paksu, mikä tarkoittaa, että se ei sovi kaikentyyppisiin jalkineisiin. Niiden sijoittaminen mokkasiiniin, balerinoihin, korkokenkille, espadrilloihin tai kapeisiin pumppuihin on vaikeaa, mutta ne sopivat täydellisesti lenkkariin, urheilujalkineisiin, saappaisiin, saappaisiin tai kenkiin.
  • Pohjalliset ovat erityisen hyödyllisiä syksyllä ja talvella. Ne tarjoavat ylimääräisen lämpöeristyksen kylmää ja kosteutta vastaan ​​- liotetut tai jäätyneet jalat voivat johtaa vilustumiseen ja moniin muihin sairauksiin. Oikein asennetut pohjalliset tulisi olla laadukkaista materiaaleista, suosittelemme esimerkiksi huopaa, karitsannahkaa, froteekorkkia tai alumiinifoliota. Tämäntyyppiset vuoraukset tarjoavat suojan kosteudelta ja erinomaisen lämmöneristyksen kohtuullisissa lämpötiloissa. Jos kuitenkin tulee voimakkaita pakkasia, valitse paksummat pohjalliset - esimerkiksi paksu villa, veluuri tai fleece.
  • Keskitytkö toimintaan? Sitten sinun pitäisi olla kiinnostunut pohjallisista. Joskus jopa oikein valitut jalkineet - esimerkiksi, että yläreuna sopii jalkaan, kevyt, ilmava ja hyvällä pehmusteella, saattaa olla riittämätöntä. Juoksemisen aikana koko kehon paino on jaloissa, minkä vuoksi mukavuus ja turvallisuus ovat erittäin tärkeitä. Juoksupohjat ovat käytännöllinen lisä jalkineisiin. Suosittelemme, että valitset nahka- tai geelilakanat etenkin juoksijoille. He tarjoavat tuotteet tarjoavat myös joukon lisäominaisuuksia - esimerkiksi suojaa bakteereilta ja sieniltä, ​​jotka selvästi kasvaa kosteassa ympäristössä.
  • Hajuvuorat - kevät- ja kesäkaudella yleinen ongelma on kengän sisällä oleva epämiellyttävä haju. Kengän heikko ilmanvaihto, niiden valmistukseen käytetyt heikkolaatuiset materiaalit tai jalkojen yksinkertainen hikoilu korkean lämmön vuoksi edistävät jalkineiden kosteutta ja siten bakteerien ja sienten kehitystä. Ne voivat aiheuttaa epämiellyttävän hajun, minkä vuoksi aromityynyt ovat hyödyllisiä. Tämän tuotteen tarkoituksena on tarjota jalkoille sopiva hygieniaympäristö ja imeä kosteutta, mutta myös neutraloida haju.
  • Geeli insertit ovat toinen ehdotus. Niiden suurin etu on läpinäkyvyys, jonka ansiosta voit käyttää niitä helposti myös avoimissa jalkineissa - esim. Korkokengät avoimilla korkoilla tai sandaalit. Saatavissa olevat geelipohjalliset ovat eri muotoisia, joten voit mukauttaa ne helposti jalkoihisi ja jalkineisiisi. Puhdista ne pyyhkimällä ne kostealla liinalla tai saippuavedellä. Voit myös korvata ne uusilla tai siirtää ne toiseen kenkäpariin milloin tahansa. Erikoisliikkeistä löydät myös ortopediset geeli-insertit, jotka sopivat erinomaisesti erityyppisten jalkavirheiden korjaamiseen.

Kuten huomaat, mukaville jalkineille on aina tapa. Toivomme, että vinkkimme auttavat sinua ratkaisemaan ongelman, ja nyt tiedät kuinka valita oikeat pohjalliset. Jos nämä eivät kuitenkaan läpäise koetta tai jos etsit uutta jalkinemallia, suosittelemme tutustumaan butymodne.pl-verkkokaupan tarjoukseen!