Epämukavat jalkineet? Kuinka valita oikeat pohjalliset kengille?


Epämukavat jalkineet ovat monien ihmisten pahoinvointia. Valittu malli näyttää kauniilta, otamme sen mielellämme käyttöön tyylissämme, mutta muutaman tunnin kuluttua käy ilmi, että se ei ollut paras päätös. Miten käsitellä tätä tilannetta? Voit ostaa uusia kenkiä tai valita halvemman ratkaisun, jota käsittelemme nyt. Neuvomme sinua valitsemaan oikeat pohjalliset kengille!

Kengän pohjalliset - miksi kannattaa tavoittaa ne?

Kengän pohjalliset eivät ole laajalti mainostettu tuote, mikä on sääli. Monet ihmiset unohtavat, että he voivat parantaa huomattavasti jalkineiden käyttömukavuutta. Sinun ei tarvitse luopua juuri ostetuista lenkkarista, korkokengistä, mokkasiinista tai muista kengistä, vaikka ne olisivatkin epämukavia. Sisäpohjan ansiosta voit säätää kengän jalkasi mukaan, eikä niiden käyttö aiheuta epämukavuutta. Hyvät pohjalliset sopivat täydellisesti jalkaan, joten niiden säätäminen kestää melko kauan.

Erityistä huomiota on kiinnitettävä pohjallisiin, joiden on oltava terveyttä edistäviä - korjaamaan ryhtihäiriöitä, nivelten epämuodostumia tai poistamaan kipua. Silloin on hyvä valita ortopediset kengänpohjalliset, joilla on myönteinen vaikutus terveysongelmiin.

Vielä yksi syy kenkäpohjallisten käyttöön voi olla huonosti istuva kengän koko. Oletko tilannut liian suuren mallin ja pidit siitä erittäin paljon, ja päätit tunteen hetkessä pitää sen? Se tapahtuu. Nyt et kuitenkaan voi altistaa jalkojasi mukavuuden puutteelle ja käyttää sekoittavia kenkiä. Hyvin valitut pohjalliset korjaavat tämän ongelman ja tekevät jopa ylisuuret kengät mahdollisimman mukaviksi. Alla ehdotamme, kuinka valita insertit tilanteeseen!

5 vinkkiä kenkien oikean pohjallisen valitsemiseen

  • Jos haluat, että pohjalliset eivät ainoastaan ​​paranna kenkien käyttömukavuutta, vaan myös vaikuttavat positiivisesti jalkojesi, ryhtiisi tai niveliesi terveyteen - älä osta valmiita ortopedisiä pohjallisia. Sen sijaan suosittelemme menemään ortopedille, joka säätää ne tarpeidesi mukaan. Ortopediset kengän sisäosat edellyttävät sen tarkistamista, mitkä jalan kohdat ovat liian ylikuormitettuja ja mitkä alikuormitettuja, ja joskus on jopa tarpeen ottaa röntgenkuva jalasta. Vain silloin voit olla rauhallinen tämän ratkaisun tehokkuudesta. Muista kuitenkin, että tämäntyyppinen pohjallinen on melko paksu, joten se ei sovellu kaikentyyppisille jalkineille. Niitä on vaikea käyttää mokasiinien, ballerinojen, korkokenkien, espadrillien tai kapeiden pumppujen kanssa, mutta ne toimivat täydellisesti lenkkarien, urheilukenkien, saappaiden, saappaiden tai kenkien kanssa.
  • Kengän pohjalliset ovat erityisen hyödyllisiä syksyllä ja talvella. Ne tarjoavat lisäeristystä kylmää ja kosteutta vastaan ​​- märät tai huurtuneet jalat voivat aiheuttaa vilustumista ja monia muita sairauksia. Oikein sovitetut pohjalliset on valmistettava laadukkaista materiaaleista, suosittelemme esimerkiksi huopaa, karitsannahkaa, froteekorkkia tai alumiinifoliota. Tämäntyyppiset pohjalliset suojaavat kosteudelta ja tarjoavat erinomaisen lämmöneristyksen kohtuullisissa lämpötiloissa. Jos kuitenkin tulee kovia pakkasia, valitse paljon paksummat insertit - esimerkiksi paksusta villasta, veluurista tai fleecestä.
  • Oletko aktiivinen? Sitten sinun pitäisi olla kiinnostunut juoksu pohjallisista. Joskus jopa oikein valitut jalkineet - esimerkiksi jalkaan sopiva yläosa, kevyet, ilmavat ja hyvällä iskunvaimennuksella voivat olla riittämättömiä. Juoksun aikana koko kehon paino lepää jaloilla, joten niiden mukavuus ja turvallisuus ovat erittäin tärkeitä. Juoksupohjalliset täydentävät käytännöllisesti jalkineita. Suosittelemme nahkaa tai geeliä, jotka on tarkoitettu erityisesti juoksijoille. Nämä tuotteet tarjoavat myös useita lisäominaisuuksia - esim. Suojaa bakteereilta ja sieniltä, ​​jotka kehittyvät nopeasti kosteassa ympäristössä.
  • Tuoksupohjalliset - kevät- ja kesäkaudella epämiellyttävä haju kengän sisällä on yleinen ongelma. Kenkien huono ilmanvaihto, niiden valmistuksessa käytetyt heikkolaatuiset materiaalit tai yksinkertaisesti jalkojen hikoilu korkean lämmön seurauksena lisäävät kenkien kosteutta ja siten bakteerien ja sienien kasvua. Nämä voivat tuottaa epämiellyttävän hajun, minkä vuoksi tuoksulevyt ovat käteviä. Tämän tuotteen tarkoituksena on tarjota jaloille oikea hygieeninen ympäristö ja imeä kosteutta, mutta myös neutralisoida haju.
  • Geeliterät ovat toinen ehdotus. Niiden suurin etu on läpinäkyvyys, jonka ansiosta voit käyttää niitä rajoituksetta myös avoimissa kengissä - esim. Korkokengät, joissa on avoin kantapää tai sandaalit. Saatavilla olevat geeliosat ovat eri muotoja, joten voit helposti säätää ne jalkasi ja kenkiesi mukaan. Puhdista sisäosat pyyhkimällä ne kostealla liinalla tai saippuavedellä. Voit myös milloin tahansa korvata ne uusilla tai siirtää ne toiselle kenkäparille. Erikoisliikkeistä löydät myös ortopediset geelipohjalliset, jotka ovat ihanteellisia erilaisten jalkavikojen korjaamiseen.

Kuten näette, aina on tapa saada mukavat jalkineet. Toivomme, että vinkkimme auttavat sinua ratkaisemaan ongelman ja tiedät nyt, kuinka valita oikeat pohjalliset kengillesi. Jos nämä eivät kuitenkaan toimi tai etsit uutta jalkineiden mallia, suosittelemme tutustumaan KeeShoes -verkkokaupan tarjoukseen!