Eroavatko nahkakengät? Ota selvää tehokkaista tavoista!


Äskettäin hankituissa nahkakengissä saattaa kestää jonkin aikaa, ennen kuin ne sopivat täydellisesti jalkasi muotoon. Jos kuulut ryhmään, joka ei ole kovin kärsivällinen, voit tukea tätä prosessia kotihoidoilla. Mietitkö kuinka murskata nahkakenkäsi? Olemme laatineet kourallisen tehokkaita vinkkejä, joiden avulla voit helposti venyttää nahkakenkiäsi.

Kaatuuko nahkakengät?

Kaikki meistä eivät ole yhtä onnekkaita kuin Cinderella, että uudet kengät istuvat kuin hansikas. Onneksi rakkuloiden ja naarmujen ei enää tarvitse pitää silmäluomia hereillä, etenkään nahkajalkineiden kanssa.

Nahka on erittäin joustava materiaali, joka venyy jalkojen muotoon käytettäessä varmistaen täydellisen istuvuuden. Valitettavasti tämä prosessi voi vaatia paljon kärsivällisyyttä. Jos kuitenkin haluat esitellä uutta hankintaasi maailmalle mahdollisimman pian, voit nopeuttaa prosessia. Ota selvää kotimenetelmistä, joilla voit murskata nahkakenkisi itse.

Käytä hiustenkuivaajaa

Yksi suosituimmista tavoista hajottaa nahkakenkiä on käyttää hiustenkuivaajaa. Sinun tarvitsee vain pukea tiukat nahkakengät jalkaan, ja ohjaat lämpimän ilman virtauksen suoraan alueelle, jossa tunnet eniten epämukavuutta. Sammuta kuivausrumpu noin 30 sekunnin kuluttua ja odota, että iho jäähtyy kokonaan.

Jos olet tekemisissä erittäin epämukavien kenkien kanssa, käytä paksua villasukkaa jalassasi tilan täyttämiseksi. Muista kuitenkin, että tämä menetelmä sopii vain ommeltuihin nahkakenkiin. Liimatut jalkineet voivat vaurioitua kuumennuksen vuoksi.

Tämän prosessin suorittamisen jälkeen iholle kannattaa levittää erityistä kyllästysvalmistetta, joka kosteuttaa kuivausrummun lämmöllä kuivattua ihoa ja palauttaa sen erinomaisen kunnon.

Kenkien venytysspray

Jos sinulla on suhteellisen vähän aikaa ja haluat nopeuttaa nahkakenkien venymistä mahdollisimman paljon, mene kenkäliikkeeseen hankkimaan kenkävenytyssuihke. Tämä tuote löysää ihon kuiturakennetta ja antaa sen pehmetä.

Levitä sitä kengän sisäalueelle, jossa tunnet epämukavuutta. Odota käyttöohjeiden mukaan muutama minuutti ja liu'uta sitten jalkasi kenkiin, jotta ne sopivat täydellisesti muotoonsa.

Jos sinulla on enemmän aikaa, päätä yhdistää venytyssuihke villasukkien kanssa. Sinun tarvitsee vain ripotella sitä kengillesi haluttuihin paikkoihin ja sitten laittaa sisään muutama kääritty pari villasukkia. Jätä ne kengiisi yön yli ja nauti aamulla täydellisesti istuvista kengistä.

Kuinka murskata nahkakengät kotona?

Mietitkö kuinka murskata nahkakengät kotona? Tämä tehtävä on helpompi kuin uskotkaan!

Käytä tiukkoja kenkiä kotitöissä. Uusien nahkaisten korkokenkien pölyäminen voi näyttää hieman koomiselta, mutta usko, että se on sen arvoista! Jos haluat tehostaa vaikutusta entisestään, voit käyttää niitä paksujen villasukkien kanssa. Tämän ansiosta vaimennat painetta ja vähennät epämukavuutta.

Kun venytät nahkakenkiäsi tällä tavalla, varo liioittelemasta sitä. Vaikka saattaakin vaikuttaa siltä, ​​että mitä pidempään käytät niitä, sitä nopeammin voit rikkoa ne, mutta todellisuudessa sinulle saattaa kehittyä kivuliaita rakkuloita.

Jotta tämä ei tapahdu, käytä kenkiäsi ympäri taloa ja lisää aikaa vähitellen muutamasta minuutista. Tämä prosessi voi kestää muutamasta päivästä kahteen viikkoon, mutta se varmistaa, että kengät sopivat täydellisesti jalkojesi muotoon.

Käytä kenkien kyllästystä

Kenkien ravitseminen ei vain pidennä niiden käyttöikää, vaan myös tekee nahkakengistä paljon pehmeämpiä, minkä ansiosta ne voivat helposti rikkoutua. Sinun tarvitsee vain levittää erityistä kenkäkyllästystä pehmeälle kankaalle ja hieroa se sitten puhtaaseen päälliseen pyörivin liikkein kohtalaisella paineella.

Varmista, että peität kengän jokaisen alueen tasaisesti ja pyyhi sitten ylimääräinen kyllästys. Jos haluat olla varma, että kangas on imenyt kaikki ravinteet ja kengissäsi on joustava pinta, anna tuotteen vaikuttaa yön yli.

Tehostaaksesi vaikutusta voit käyttää puisia kenkäpuita, jotka asetat kengän sisään. Ylimääräisten kulujen välttämiseksi voit korvata ne onnistuneesti käärityillä sukilla tai vanhoilla palloiksi rullatuilla sanomalehdillä.

Olkaa kärsivällisiä

On hyvä olla kärsivällinen, kun murskaat nahkakenkiä. Jalkineiden liian voimakas venyttely voi johtaa kuiturakenteen liialliseen löystymiseen. Tämän seurauksena päällisiin voi ilmestyä rumia ryppyjä, ryppyjä ja jopa halkeamia. 

Varaa aikaa näiden ongelmien välttämiseen. Olemme vakuuttuneita siitä, että tehokkaiden neuvojemme ansiosta saat tyydyttäviä tuloksia!

Jos et kuitenkaan pysty selviytymään tästä haasteesta omin voimin, älä pelkää uskoa suosikkinahkakenkäpariasi asiantuntijalle. Suutaressa on erityinen laite, jonka ansiosta kengät rikkoutuvat ammattimaisesti, eikä sinun tarvitse huolehtia ei-toivotuista sivuvaikutuksista.