Etsimme kevään mukavimpia sadekenkiä nuorimmille


Kevään saapuminen on nuorten kävelylenkkejä ja ulkoleikkejä. Kuten skandinaaviset sanovat - ei ole huonoa säätä, on vain sopimattomia vaatteita. Antakaamme siksi lapsillemme muodikkaita kevään kyyneleitä, joissa pienet voivat kävellä sateisina kevätpäivinä ja roiskua lätäköissä. Neuvomme, kuinka valita kumisaappaat lapselle, jotta ne olisivat mukavat ja miellyttävät pienimpiä.

Galoshes - loistava suoja jaloille

Lasten kumisaappaat ne ovat erittäin suosittuja vanhempien keskuudessa lähinnä siksi, että ne ovat yleismaailmallisia. Voimme laittaa ne taaperoille, kun lähdemme kävelylle niitylle tai metsään keväällä tai kun suunnittelemme matkaa merenrantaan. Tämäntyyppiset jalkineet eristävät täydellisesti jalan märältä pinnalta ja estävät kosteuden pääsyn kenkien sisään. Tämä on erittäin tärkeää, koska jopa märät sukat voivat aiheuttaa vilustumista. Jos keskitymme kevään toimintaan ja hauskanpitoon ulkoilmassa lapsemme kanssa, sijoittakaamme laadukkaisiin kumisaappaisiin, jotka suojaavat jalkoja erinomaisesti.

Suosituimmat saappaat

Lasten galoshes on jaettu korkeisiin malleihin - yleensä polviin tai vasikan keskikohtaan asti - ja matalat, eli nilkan yläpuolelle. Korkeammat kengät on suunniteltu suojaamaan jalkaa ja pieniä jalkoja epäsuotuisilta sääolosuhteilta. Valitse ne, jos suunnittelemme pidempää, kevätkävelyä. Ne ovat myös täydellisiä hyppäämiseen lätäköissä. Lyhyet kupit suojaavat loistavasti sateelta ja mudalta - voimme laittaa ne pikkulapselle, kun saavumme päiväkotiin tai kouluun. Wellington -saappaissa voi olla myös säädettävä yläosan leveys. Tätä varten on erityinen kiristysnauha, jossa on sidonta. Sen ansiosta kengät istuvat tiukasti vasikan ympärillä ja suojaavat tuulelta. Jotkut mallit on varustettu erityisellä nylonhihnalla, joka on ommeltu kengän yläosasta yläosaan. Sen tehtävänä on varmistaa paras vedenkestävyys.

Wellington -saappaat - käytännöllisiä ja kauniita!

Käytännöllisyyden vuoksi kuoppien on oltava mukavat ja sopivat jalkaan hyvin. Muista, että lapsi kasvaa nopeasti, joten voimme turvallisesti valita kengät, jotka ovat puolet pienemmät kuin lapsella tällä hetkellä käytössään. Katsotaanpa kumia, josta kumisaappaat on valmistettu, onko se korkealaatuista materiaalia. Kiinnitämme myös huomiota siihen, onko valitulla mallilla irrotettava pohjallinen, joka sopii täydellisesti varhaiseen kevääseen, ja onko siihen ommeltu erityinen silmukka - se on loistava gadget, joka auttaa nuorempia lapsia pukeutumaan kenkiin yksin. Wellington -saappaiden tulisi ennen kaikkea olla käytännöllisiä ja mukavia käyttää. Jos haluamme, että lapsi käyttää niitä usein ja mielellään, meidän on valittava malli, josta lapsi pitää. Tytölle ne voivat olla vaaleanpunaisia ​​kenkiä, joissa on painatus, joka kuvaa suosikki satuhahmoja tai ystävällisiä eläimiä. Pojat ovat todennäköisesti tyytyväisiä Hämähäkkimiehen saappaisiin, mukavaan leijonaan tai onnellisiin hirviöihin. Ihastuttavat laadukkaat lasten kumisaappaat odottavat meitä KeeShoes -verkkokaupassa.

Jos haluamme lapsen kävelevän ja viettävän aikaa ulkona, meidän tulee huolehtia sopivista ja mukavista jalkineista. Keväällä ne ovat varmasti toimivia ja mukavia sadekenkiä lapsemme suosikkiväreissä tai lasten sankareiden kuvissa.