Etsimme kevyin pienimmille kaikkein mukavimpia kengät


Kevään saapuminen on aika kävellä ja ulkoiluun nuorimmalle. Kuten skandinaaviset sanovat - ei ole huonoa säätä, vain sopimatonta vaatetusta. Siksi tarjoamme lapsillemme muodikkaita kevätkenkiä, joissa pikkuiset voivat kävellä tahtoa sateisen kevätpäivän aikana ja suihkuttaa lumikenkiä. Suosittelemme, miten voit valita vauvojen tervetullut mukavaksi ja nauttia nuorimmasta.

Wellingtons - suuri jalkojen suoja

Lasten tervetulleita Ne ovat hyvin suosittuja vanhempien keskuudessa, koska ne ovat yleisiä. Voimme laittaa ne lapsiin, kun lähdemme keväällä kävelylle niityllä, metsässä tai suunnitella matkaa merelle. Tämäntyyppiset jalkineet eristävät jalkansa täydellisesti kostealta pinnalta ja estävät kosteuden pääsemisen kenkien sisään. Tämä on erittäin tärkeää, koska myös märkä sukat voivat aiheuttaa vilustumista. Jos keskitymme keväällä tapahtuviin aktiviteetteihin ja ulkoiluun lasten kanssa, sijoittakaamme hyvään laadukkaaseen tervehdykseen, joka suojaa jalkojasi.

Suosituimmat tyypit

Lasten Wellingtonet jakautuvat korkeisiin malleihin - tavallisesti ne saavuttavat polven tai vasikan ja matalan, eli ne, jotka päättyvät nilkan yläpuolelle. Ylemmät kengät on suunniteltu suojaamaan jalat ja pienet jalat epäsuotuisista sääoloista. Valitaan heidät, jos suunnittelemme pidempää, keväällä kulkevaa kävelyä. Ne ovat myös ihanteellisia hyppäämällä peurojen yli. Lyhyt saappaat ovat suuri peitto sateelle ja mutalle - voimme laittaa ne taaperoille, kun saavamme päiväkodin tai koulun jalka. Galoshes voi myös olla säädettävissä leveys ylempi. Tätä varten käytetään erityistä sitomista. Kiitos hänelle kengät tarttuvat hyvin vasikkaan ja suojaavat tuulelta. Joissakin malleissa on erityinen ortalion-hihna, joka on ommeltu kengän yläosasta. Sen tehtävänä on varmistaa paras vedenpitävyys.

Wellingtons - käytännöllinen ja mukava!

Jotta ne ovat miellyttäviä, niiden pitää olla mukavia ja sopivia jalkaan. Muista, että lapsi kasvaa nopeasti, joten voimme helposti valita kengät, joiden koko on puolet siitä, mitä lapsi tällä hetkellä käyttää. Tarkastellaanko kumia, josta ne on valmistettu, olipa kyseessä korkealaatuinen materiaali. On myös kiinnitettävä huomiota siihen, onko valitussa mallissa irrotettava lämmitysalusta, joka sopii erinomaisesti varhaiselle keväällä, ja onko löydetty erityinen silmukka - se on loistava gadget, joka auttaa nuorempia lapsia asettamaan omat kengät. Galoshesin tulisi olla ennen kaikkea käytännöllinen ja mukava käyttää. Jos haluamme saada lapsen usein ja mielellään mukaan, meidän pitäisi valita malli, joka vetoaa lapseen. Tytölle se voi olla vaaleanpunainen väri kengät, joissa on jäljennös, joka kuvaa satujen tai ystävällisten eläinten suosikkihahmoja. Pojat luultavasti ovat tyytyväisiä Spidermanin kengät, mukavat leijonat tai onnelliset hirviöt. Söpöjä, laadukkaita lastenkaloja odottavat meitä ButyModne.pl-verkkokaupassa.

Jos haluat, että lapsesi lähtee kävellen ja viettää aikaa ulkona, meidän pitäisi huolehtia sopivista ja mukavista jalkineista. Keväällä se on varmasti toimiva ja mukava kengät lapsillemme suosikkivärissämme tai lasten sankareiden kuvissa.