Flower power eli valitsemme hippityyliset kengät


Oletko menossa teemajuhliin hullun 60- ja 70-luvun tyyliin? Tai ehkä olet suuresti inspiroinut sen ajan hippityyliä ja haluat lisätä sen tyyliisi? Riippumatta siitä, mihin kysymykseen vastasit kyllä, autamme sinua valitsemaan kengät alkuperäisen kukkalasten tyyliin. Selvitä, mitkä mallit toimivat parhaiten.

Hanki inspiraatiota hippimuodista

1960-luvulla hippifilosofia oli erittäin suosittu. Tulevaisuudestaan, konformistisista arvoistaan ​​ja käynnissä olevista sodista huolissaan olevat nuoret halusivat vihdoin kokea sisäisen rauhan ja nauttia hetkestä. He puolustivat rauhaa ja rakkautta ja omaksuivat vaihtoehtoisen elämäntavan, joka pyrkii vapauteen. Harmonisen idän inspiroimana he loivat muodin, jolla on edelleen monia kannattajia ympäri maailmaa. 

Hippivärit, kankaat ja printit ovat jälleen muodissa, ja huoli kestävästä muodista on jälleen nousussa. Jos sinulla on myös hieman kapinallista ja rakastat luontoa, pidät varmasti hippityylistä. 

Etsitkö kenkimalleja, jotka sopivat hyvin tyyliin suoraan 60- ja 70-luvuilta? Olet tullut oikeaan paikkaan! Olitpa menossa teemajuhliin tai haluat vain lisätä kukkakuvia tehoa tyyliisi nähden olet oikeassa paikassa. Sinua ajatellen olemme koonneet arvokkaimmat vinkit ja mallit hippityylisistä kengistä.

Harmonia harmoniassa luonnon kanssa

Aito hippityyli on häiriötöntä harmoniaa sopusoinnussa luonnon kanssa. Alkuperäinen muotoilu, pakoton koostumus ja luonnonmateriaalit - kaikki tämä saa sinut näyttämään näyttävältä ja erottumaan muista.

Ja kun puhutaan harmoniassa elämisestä luonnon kanssa, muista kiinnittää huomiota kenkien ulkonäköön ja suorituskykyyn. Valitse luonnollista alkuperää olevia kankaita - pellava, juutti, kashmir, puuvilla... Yritä tehdä jalkineistasi mahdollisimman vähän ympäristövaikutuksia ja ne on valmistettu ainakin osittain kierrätysmateriaaleista. 

Tekstiilimateriaali ei kuitenkaan ole kaikki kaikessa. Hippi-tyyliset kengät eivät ole luonnollisia vain koostumuksen, vaan myös värin suhteen. 

Vältä keinotekoisia sävyjä ja valitse mattaisempia, hillitympiä värejä. Maan värit ovat täydellisiä. Ota inspiraatiota saviharmaista, taivaansinisista, puunruskeista ja sammaleenvihreistä valitessasi hippikenkiä.

Yhdistä denim ja kiila

Haalistuneet levenevät farkut ovat kukkalasten tunnusmerkki. Yhdistä nämä monipuoliset housut kiilakenkien kanssa, jotka täydentävät tätä tyyliä ilmiömäisesti. Revityt farkkushortsit ovat vaihtoehtoinen hippityylinen valinta. Yhdistä ne alustasandaaleihin saadaksesi kesäisen ilmeen Katso inspiroitunut lasten kukkamuotista. Yhdistä tähän lookiin löysästi istuva valkoinen pusero ja rento mokkanahkatakki. 

Tässä on joitain tasokenkien malleja, jotka toimivat täydellisesti:

- kevyet kiila sandaalit

- sidotut kiila sandaalit

- ruskeat kiila sandaalit

Loaferit tupsilla ja helmillä

Luonnonmateriaaleista, esimerkiksi mokkanahka, valmistetut mokasiinit ovat myös hitti. Valitse yksinkertaiset leikkaukset, jotka on koristeltu hellävaraisesti hapsuilla ja helmillä. Tällaisissa kengissä olet mukava jopa pitkän päivän ajan. 

Älä kuitenkaan yhdistä niitä kellojen kanssa, jotta et optisesti lyhennä siluettia. Tämän tyyliset jalkineet sopivat hyvin lyhyiden boho-mekkojen ja shortsien kanssa. Yhdistä ne värikkääseen liiviin, jossa on brodeerauksia ja merkkejä, jotka auttavat sinua ilmaisemaan yksilöllistä lähestymistapaasi muotiin. 

Muista kiinnittää huomiota näihin loafereihin:

- kamelin leivonnaiset rusetilla

- ruskeat tupsulliset leipät

- klassiset, beige-loaferit

- beige-leipää tupsuilla

Hippityyliset sandaalit ja varvastossut

Vaikka monet tämän alakulttuurin edustajat yrittävät mennä paljain jaloin, tämä ei ole aina mahdollista. Tästä syystä monien hippien ominaisuus on mukavat sandaalit, joissa on litteä pohja. Etsi malleja, joissa on korkkipohja ja nahkapäällinen.

Yhtä hyvin ovat mukavat varvastossut, jotka sopivat täydellisesti kukkaisiin hameisiin ja mekoihin. Yhdistä ne hippien inspiroimien asusteiden kanssa, kuten kuviollinen otsapanta, pyöreät aurinkolasit tai värikkäät rannekorut. 

Sinun pitäisi rakastaa näitä sandaaleja ja varvastossuja:

- naisten ruskeat sandaalit

- ruskeat sandaalit, joissa on herkkä kiilto

- beigenväriset hapsuiset sandaalit

- naisten ruskeat tossut

- harmaat tossut juuttipohjassa

Hapsuiset saappaat

Kylminä päivinä käytä mokkasaappaat, joissa on tehokkaat hapsut. Yhdistä ne löysään mekkoon, joka päättyy polvien yläpuolelle. Laita värikäs sanka hiuksiisi ja ripusta kaulaasi riipus rauhankyltillä. Huonolla säällä muista hankkia pehmeä ja mukava lampaannahkainen turkki lämpimässä karamellin sävyssä.  

- harmaat kiila saappaat

- ruskeat saappaat tupsilla

- beigenväriset cowboysaappaat tupsilla

- tummanbeiget saappaat hapsuilla

Erottua joukosta

Hippimuoti heijastaa luonnollista tyyliä ja varmistaa samalla maksimaalisen mukavuuden. Jos haluat erottua joukosta, kokeile vinkkejämme ja lisää hippityylisiä elementtejä omaasi asuja. WOW-efekti taattu!