Glany - nuorekas ilme naisten painoksessa?


Glans liittyy ensisijaisesti nuorisoliikkeisiin, ei kokonaan naisiin - päinvastoin. Saappaat voivat kuitenkin täydellisesti korvata Chelsean saappaat tai saappaat, jotka ovat vielä liian lämpimiä heille. Tällä hetkellä voimme nähdä monia mielenkiintoisia paria näitä kenkiä, jotka herättävät jokaisen naisen huomion. Miksi?

Glans liittyy ensisijaisesti nuorisoliikkeisiin, ei kokonaan naisiin - päinvastoin. Saappaat voivat kuitenkin täydellisesti korvata Chelsean saappaat tai saappaat, jotka ovat vielä liian lämpimiä heille. Voimme nähdä paljon tällä hetkellä mielenkiintoisia paria näitä kenkiäjoka herättää jokaisen naisen huomion. Miksi?

Kun ajattelemme "saappaita", meillä on visio mustista, melko suurista kengistä, jotka päättyvät nilkan taakse ja jopa korkeammalle, juuri polven alapuolelle. Samaan aikaan nämä naiselliset versiot, jotka lanseerattiin syksyllä 2018, voivat voittaa sydämen ... väreillä, painatuksilla ja jopa laastarilla.

 

Saappaat - ei vain mustia, ei vain valkoisia

Naisten versio saappaista, toisin sanoen suljetut nauhakengät, näyttää enemmän vuoristovaelluskengiltä kuin raskailta sotilaallisilta saappailta. Samaan aikaan saappaat osoittautuvat paremmiksi Krupówki -kävelyn aikana kuin marssin aikana Puolan vuorten huipulle. Värikkäät kengät ovat kauden hitti. Voit valita mustien, valkoisten tai punaisten kenkien lisäksi myös vaaleanpunaisen tai tulosteiden kanssa erilaisia, mielenkiintoisia kuvia. Lisäksi nämä kengät eivät ole vain värikkäitä. Heillä on usein erilaisia ​​sovelluksia, jotka tekevät naisesta erottuvan joukosta. Nämä sovellukset ovat todella erilaisia. Nämä voivat olla laastareita, joissa on sydämiä, pääkalloja, laivoja, sekä erityisesti rypistynyttä lisä ihoa, joka houkuttelee kaikkien silmiä.

Mitä käyttää saappaita?

Alamme vähitellen käyttää takkeja ja takkeja. Tässä naisten versiossa saappaat sopivat erilaisten untuvatakkien lisäksi myös pidempiin yksivärisiin takkeihin. Messinkiset jalkineet korostavat naisellisuutta ja antavat sille hieman tarvittavan käänteen. Jotta tämä kynsi olisi näkyvämpi, voit sijoittaa lämpimään puuvillahameeseen - saappaista siitä tulee suuri naisten itseluottamuksen symboli. Se on hyvä valinta naisille, jotka arvostavat naisellisia vaatteita eivätkä halua pukeutua vain romanttiseen tyyliin. Asun kanssa kannattaa myös tulla hulluksi, varsinkin kun menee kaupunkiin - tyylikäs asu, jossa on mielenkiintoisen väriset saappaat, toimii paremmin kuin hienostuneet korkokengät.