Häiritsemättömiä mittasuhteita etsimässä. Parhaat kenkämallit pienille jaloille


Onko sinulla pienet jalat, jotka näyttävät melko suhteettomilta muuhun vartaloasi nähden? Rentoutua! On olemassa useita todistettuja temppuja, jotka auttavat sinua optisesti pidentämään niitä. Kaikki ne liittyvät oikeaan jalkineiden valintaan. Katso, kuinka pääset eroon pienistä jaloista silmänräpäyksessä ja saat takaisin häiriöttömät mittasuhteet.

Todistettuja temppuja päästä eroon komplekseista

Jos olet suhteettoman pienten jalkojen omistaja tai omistaja, sinun ei tarvitse langeta komplekseihin. Sinun tarvitsee vain käyttää hyväksi todettuja temppujamme ja jalkasi pidentyvät optisesti silmänräpäyksessä. Ainoa mitä tarvitset on ... oikein valitut kengät. 

Mietitkö, mitkä mallit sopivat parhaiten pienille jaloille? Olet oikeassa paikassa. Aloitetaan!

#1 Terävät nenät

Vältä kenkiä, joissa on pyöreät tai neliömäiset varpaat, jotka voivat saada jalkasi näyttämään lyhyemmiltä. Valitse sen sijaan teräväkärkiset kengät, joita on eri tyylejä. Tämä tekee niistä täydellisen moneen tilaisuuteen. Valitse päivittäin kengät, joissa on teräväkärkiset tasapohjaiset, ja suuremmilla ulkoilumatkoilla käytä tällaisia ​​korkokenkiä.

Käytä niitä pukujen, pukujen, mekkojen ja takkien kanssa. Juhla- ja liikevaatekaapin lisäksi voit käyttää niitä menestyksekkäästi farkkujen tai housujen kanssa chino, joka lisää ripauksen eleganssia mihin tahansa asuun rento.

Tässä on joitain naisten malleja, jotka auttavat sinua ratkaisemaan suhteettoman pienten jalkojen ongelman:

- beige korkokengät satiiniviimeistelyllä

- beige-pumput mukavassa tolppassa

- mustat korkokengät sandaalit

- vaaleanpunaiset, terävät ballerinat

#2 Yksivärinen viimeistely

Jos terävät varpaat eivät miellytä sinua, voit valita yksivärisen viimeistelyn. Varmista vain, että kenkien väri vastaa housujen tai sukkahousujen väriä. Käytä mustia pumppuja mustien sukkahousujen kanssa ja beigejä housuja.

Tämän ansiosta pystyt luomaan optisen illuusion, joka auttaa sinua selviytymään jalkojen ja muun kehon välisestä epäsuhtaudesta. Muista tutustua näihin verkkokaupastamme löytyviin malleihin:

- harmaat miesten kengät

- naisten mustat korkokengät

- naisten beige-tossut

- ekologiset mokkanahkaiset cowboysaappaat

#3 Nude-jalkineet

Häränsilmä, jolla on suhteettoman pienet jalat, on lihanvärisiä jalkineita, jotka näyttävät yksinkertaisesti hullulta yhdistettynä avonaisiin jalkoihin. Lisäksi tällaiset kengät eivät vain optisesti pidennä itse jalkoja, vaan myös koko jalkoja luoden WOW-efektin.

Sinun tarvitsee vain valita kengät, jotka ovat samanvärisiä kuin ihosi, ja voit unohtaa kompleksisi. Kaikki vaaleat, pastellisävyt toimivat samalla tavalla. Katso kuinka yksinkertaista se on?

Jos etsit nude-kenkiä torjumaan isojen jalkojen vaikutusta, tutustu näihin malleihin:

- nude kantapääpumput

- alastonkorkoiset sandaalit

- beigenväriset lenkkarit valkoisella pohjalla

- naisten korkokengät

- beigenväriset nilkkurit soljella

# 4 Kapeat jalat

Toinen stylistidemme temppu on valita kapealahkeiset housut, joita vasten kenkäsi vihdoin erottuu ja herättää huomiota. Tämä temppu se saa jalkasi näyttämään suuremmilta kuin ne todellisuudessa ovat, joten saat halutut tulokset.

Kuten housut pillifarkut leggingsit käyvät. Vinkkejä kenkien valintaan eri jalkojen mukaan, katso Tämä artikkeli.

Parempi pysyä kaukana näistä malleista

On olemassa useita kenkimalleja, joiden avulla jalat näyttävät vieläkin pienemmiltä. Varoittaaksemme sinua tekemästä virhettä, olemme keränneet ne yhteen paikkaan.

Varo erityisesti kenkiä, joissa on neliömäiset ja pyöreät varpaat, jotka optisesti lyhentävät jalan pituutta. Valitse sen sijaan teräväkärkiset kengät, jotka ovat hyvin lähellä jalkaa ja saavat pienimmätkin jalat näyttämään pidemmiltä.

Tummat kengät yhdistettynä avoimiin jalkoihin eivät myöskään näytä kovin houkuttelevilta suhteettoman pienten jalkojen tapauksessa. Noudata vinkkiämme ja käytä kenkiä, joiden sävy on samanlainen kuin ihosi paljaissa jaloissa. 

Vältä myös kenkiä, joissa on selkeät koristeet ja sovellukset edessä. Soljet, rusetit ja ketjut voivat ehdottomasti saada sinut näyttämään haitalliselta. Liittolasesi ei ole kengät, joissa on paksut, raskaat pohjat.

Jotkut stylistit neuvovat myös olemaan käyttämättä taivaan korkeita korkokenkiä, jotka voivat optisesti lyhentää jalan pituutta. Korvaa ne klassisilla korkokengillä tai mukavilla kiiloilla.

Käsittele vinkkejämme muotioppaana

Muista, että esitetyt vinkit ovat vain vinkkejä, jotka auttavat poistamaan pienten jalkojen ja muun kehon väliset epäsuhtaudet. Käsittele niitä muodin tienviittaina, jotka näyttävät taitavasti tavan hämärtää selkeitä epäsuhtauksia. 

Lopullisen kenkien valinnan tulee kuitenkin riippua henkilökohtaisista mieltymyksistäsi ja heijastaa yksilöllistä tyyliäsi.