Huhtikuun opas KeeShoes-kaupan uutuuksiin


Kevät on täydessä vauhdissa! Ennen kuin huomaatkaan, tulee kesäkuu ja sen mukana kauan odotettu loma. Riippumatta siitä, aiotteko viettää ne yhdessä paikassa vai matkoilla, uudet kengät tekevät kaipatusta vapaa-ajasta miellyttävämmän. Tutustu verkkokauppaamme ilmestyneisiin muodikkaimpiin malleihin ja tarkista, minkä kanssa ne puet päällesi, jotta lomatyylisi ilahduttavat kaikkia sinua näkeviä.

Näytä muodikkaasti ympäri vuoden

Kevät on pomppinut lopullisesti! Lämpömittarit osoittavat yhä korkeampia lämpötiloja, ja olet yhä halukkaampi luopumaan myöhemmistä vaatekerroksista? On aika hankkia kenkiä tälle kesälle! Aika lentää kuin hulluna ja ennen kuin huomaatkaan, kalenteri näyttää kesäkuun ja sen mukana kauan odotetut lomat.

Riippumatta siitä, vietätkö ne töissä tai matkoilla, meillä on sinulle jalkineehdotuksia, jotka tekevät joka hetkestä miellyttävämmän. Muista kuitenkin rikkoa kengät kunnolla ennen pidempiä kävelyretkiä tai pitkää työpäivää. Tutustu tarkemmin osoitteeseen oppaammeSillä välin katsotaan tarkemmin verkkokauppaamme tässä kuussa ilmestyneitä uutuuksia. 

Mukana oli myös mukavat sandaalit, urheilujalkineet, klassiset ballerinat ja alkuperäiset varvastossut. Tarkista, kuinka muotoilet ne ilahduttamaan häikäisevällä lookilla suunnitelmistasi riippumatta, sillä voit tuntea olosi muodikkaaksi ja mukavaksi ympäri vuoden.

Kesälenkkejä alustasandaaleissa

Onko parempaa tapaa pidentää jalkojasi optisesti kesällä ja korostaa rusketustasi kuin käyttää beigejä sandaaleja? Ehdottomasti kyllä! Nämä ovat alustat, jotka voivat tehdä ihmeitä, luoden vaikutelman jaloista taivaalle eivätkä samalla riistä mukavuutta.

Pitkät viikonloput, iltakävelyt ja rannalla vietetyt päivät ovat vieläkin miellyttävämpiä hurmaamisessa varvastossut lavalla. Beige sävy on loistava perusta lukemattomille tyyleille. Yhdistä ne valkoisiin farkkushortseihin, valkoiseen toppiin ja mustaan ​​nahkavyöhön luodaksesi vaikuttava vyötärölinja. Älä unohda täyttää tätä Katso beige lippalakki ja ruskeat lasit. Suunnitelmistasi riippuen voit heittää mustan ja beigen laukun olallesi tai valita ruskean repun. 

Jopa kesällä haluat klassinen musta? Ei mitään menetetty! Nämä suloiset sandaalit ovat saatavilla myös tässä väriversiossa. Ole kuitenkin varovainen, sillä nilkan ympärillä olevat tummat raidat voivat antaa vaikutelman hieman lyhyemmistä jaloista. Onneksi sinun ei tarvitse luopua näistä jumalallisista varvastossoista. Sinun tarvitsee vain yhdistää ne epäsymmetriseen mustaan ​​mekkoon, joka päättyy juuri pohkeen alapuolelle, ja täydentää kokonaisuutta ruskean tai energisoivan fuksian sävyillä.

 

Koripallotyylisiä nuorten katuvaatteita

Inspiroivatko sinua suurimmat koripallotähdet, kuten Michael Jordan tai Bill Russell? Inspiroidu heidän tyylistään kentällä ja anna oma koripallohahmosi katuvaatteettyyliteltyjä, jotka näyttävät rennolta kaikissa tilanteissa. He auttavat sinua tässä Adidaksen kengät Hoops 3.0 -kokoelmasta.

Käytä näitä kenkiä kevään ja kesän välisenä siirtymäkauden aikana, mikä pitää sinut raikkaana koko päivän hengittävän vuorauksen ansiosta. Mukavuutesi varmistaa myös erityisesti suunniteltu kaksikerroksinen pohja, joka vaimentaa tehokkaasti iskuja ja estää jalkineiden nopean kulumisen. Huomiomme kiinnitetään myös kohotettuun päälliseen, joka varmistaa nilkkojen vakautumisen suunnitelmistasi riippumatta.

Yhdistä ne suosikki verryttelypuvuihisi, farkkuihisi ja jopa chinoihin saadaksesi nuorekkaan lopputuloksen. Riippumatta siitä, minkä näistä vaihtoehdoista valitset, voit olla varma yhdestä asiasta - tulet olemaan todella mukava!

Mukava koko päivän töissä

Onko sinulla pitkä työpäivä edessäsi? Älä anna epämukavuuden häiritä sinua ja pue mukavat jalkineet. 

Neliön muotoiset nenät ovat palanneet! Entäpä tämän trendin toteuttaminen toimistossa? Panosta slip-on, asetetaan tasaiselle pohjalle klassisen mustan sävyn balerinat ja yhdistä ne suosikki corpo-tyyleihisi. Tänä kesänä keskitymme valkoisiin, tyylikkäisiin chinoihin, jotka päättyvät nilkan yläpuolelle, ja mustaan ​​pellavapaidaan. Tässä kulta- tai hopeakorussa soljella kiinnitetyt hiukset ja lasit herkissä kultakehyksissä.

Jos et työskentele toimistossa, vaan sairaalassa, kosmetiikka- tai hammasklinikalla, muista kiinnittää huomiota mukaviin varvastossoihin matalalla korkkitasolla. Pieni nousu auttaa sinua välttämään sietämätöntä kantapääkipua ja lihasjännitystä, ja muodikas ulkoasu varmistaa, että näytät upealta ja tunnet itsevarmuutta kaikissa tilanteissa. Panosta beige, musta tai kameli sävy ja yhdistä se suosikkityyleihisi. Laadukas ekologinen mokka ja koristeellinen vyö soljella saavat sinut näyttämään upealta! Psst! Nämä varvastossut läpäisevät varmasti testin, jos etsit uusia tossuja pitkiin kotona vietettäviin iltoihin.

Sinun ei tarvitse maksaa liikaa nauttiaksesi ainutlaatuisesta viimeistelystä

Suosittelemamme kenkämallit saavat kaikki tyylisi näyttämään eksklusiivisilta. Onneksi sinun ei tarvitse maksaa liikaa, jotta voit nauttia tästä vaikutuksesta täysin. Sinun tarvitsee vain mennä verkkokauppaammejossa monet kenkämallit kilpailukykyiseen hintaan, jotka kulkevat käsi kädessä erinomaisen laadun kanssa, odottavat sinua. Nautimme ostoksistasi!