Isot jalat, iso ongelma? Ei, jos tiedät temppumme!


Onko sinulla sellainen vaikutelma, että jalkasi ovat suhteettoman suuret ja kauniiden kenkien käyttäminen kiinnittää muiden huomion vain suoraan syyösi komplekseihin? Älä huoli, meillä on ratkaisu! On olemassa useita todistettuja temppuja, jotka saavat jalat näyttämään pienemmiltä. Olemme koonneet ne tähän artikkeliin sinulle.

Salainen ase taistelussa suhteettomuutta vastaan

Asianmukaiset jalkineet ovat avainasemassa taistelussa jalkojen alueen epäsuhtaisuutta vastaan. Tämä salainen ase voi saada jalkasi näyttämään pienemmiltä kuin ne todellisuudessa ovat, ja lopulta hengität helpotuksesta ja pääset eroon komplekseistasi.

Sinun tarvitsee vain korvata jotkin tavat toisilla ja olet valmis. Selvitä, mitkä kenkämallit toimivat parhaiten saamaan jalkasi koon pienemmiltä. Olemme koonneet yleisimmät virheet suositeltuihin kenkätyyppeihin, jotta valintasi olisi mahdollisimman helppoa. Aloitetaan!

Kantapää vs. litteä pohja

Pidätkö kengistä, joissa on litteä pohja, koska olet saanut vaikutelman, että hienoissa korkokengissä jalkasi olisivat vieläkin näkyvämmät? Tämä on yleinen virhe!

Vaikka päivittäinen korkokenkiä käveleminen ei ole paras ratkaisu luiden ja nivelten kuormituksen vuoksi, mutta jos välität häiriintymättömistä mittasuhteista ja maksimaalisesta itseluottamuksesta - voit laittaa ne jalkaan onnistuneesti. Ja mikä parasta, niiden ei tarvitse olla taivaan korkeita korkokenkiä, joissa kävely voi olla todellinen haaste. 

Pienellä kantapään nostollakin jalkasi näyttävät pienemmiltä. Jos arvostat mukavuutta maksimaalisesti, valitse kiilakengät tai vielä mukavammat alustat. 

Tällaisia ​​kenkiä on saatavana eri malleina, joiden ansiosta voit helposti yhdistää ne niin isompiin retkiin kuin arkipäiväänkin. Katso suosikkimme ja valitse jotain itsellesi: 

- mustat, lakatut korkokengät, joissa käärmeennahka-aihe

- mustat nilkkurit pyöreillä varpailla

- vihreät tossut valkoisella alustalla

- mustat tennarit alustalla

- punaiset kiilat siteillä

Avoimet vs suljetut kengät

Mietitkö, onko sinulla suuret jalat, onko parempi käyttää avoimia vai suljettuja kenkiä? Suuren osan ihosta paljastaminen voi toimia sinua vastaan, mutta sinun ei tarvitse rajoittua voimakkaasti peitettyihin jalkineisiin. 

Entä tyyppi nastat piippaus varvas? Varpaiden herkän leikkauksen ansiosta lyhennät optisesti jalkojasi ja samalla lisäät seksikäyttäytymistä mihin tahansa tyyliin. Kengät, joissa on avoin kantapää, toimivat samalla tavalla. Tai ehkä päätät nilkan ympärille kiinnitettävistä balleriinoista? Ole kuitenkin varovainen tämän mallin kanssa, kun sinulla on lyhyet jalat. Tällä tavalla voit lyhentää niitä myös optisesti.  

Tässä on joitain ehdotuksia, joiden pitäisi miellyttää sinua:

- mustat nauhalliset työsaappaat

- harjakattoiset saappaat avoimella kantapäällä ja varpailla

- mustat pumput, joissa avoimet varpaat ja kiinnitys nilkan ympärillä

- balerinat nastoilla ja avoimella kantapäällä

- beige alusta sandaalit

Yksityiskohdat ja koristeet verrattuna sileään päälliseen

Tekeekö mieli piilottaa suhteettoman suuret jalkasi, joten luovut kaikista koristeista ja yksityiskohdista, jotta ne eivät jää muiden silmiin? Ei enää mitään vikaa! Soljet, rusetit, nastat, hapsut ja muut yksityiskohdat ovat hittiä sinun tapauksessasi.

Kääntämällä huomion jalkojen pituudesta pääset nopeasti eroon komplekseistasi. Jos et pidä liiallisesta koristelusta, kaikki eläinaiheet ovat täydellisiä. Käärmeen iho on täydellinen valinta minimalismin ystäville. Pinnalta katsottuna kengät näyttävät sileiltä, ​​mutta yläosan kuvio toimii sinun eduksesi. 

Tästä syystä luovu täysin sileästä päällystä ja korvaa se pienilläkin yksityiskohdilla. Katso mitä tarjouksia odottaa verkkokaupassamme:

- mustat soljet

- vihreät tossut soljella

- beige ja ruskea tupsulliset housut

- leopardikuvioiset espadrillit

- mustat balerinat käärmeennahka-aiheisella kuviolla

Terävä kärki vs. pyöreä viimeistely

Toinen yleinen virhe on väärä varpaiden valinta kengissä. Vaikka terävät varpaat ovat olleet suosittuja jo jonkin aikaa, ne voivat näyttää erittäin epäsuotuisilta suhteettoman suurilla jaloilla. Nämä kengät pidentävät jalkoja optisesti, millä on päinvastainen vaikutus kuin odotettu.

Valitse muodikkaiden piikkien sijaan yhtä tyylikkäät pyöreät varpaat. Kengät, joissa on neliömäinen viimeistely, toimivat myös täydellisesti. Jos välität jalkojen optisesta lyhennyksestä, muista tutustua näihin malleihin: 

- harmaat ballerinat, joissa rusetti ja kiiltävä varvas

- mustat, klassiset lenkkarit

- nauhoitettuja naisten kenkiä

- neliömäiset mustat loaferit

Värillä on väliä

Jos sinulla on suhteettoman pitkät jalat, muista vielä yksi asia - kenkien väri. Vaaleat, pastellisävyt ja ihosi kaltaiset värit voivat lisäksi pidentää niitä. Onneksi sinun ei tarvitse rajoittua vain tummiin sävyihin. Tässä on pieni värilehti, joka auttaa sinua tekemään parhaan valinnan:

- klassinen musta

- syvä punainen

- maan sävyjä

- vaimennettu harmaa

- pullonvihreä

- tumma violetti ja granaatti

Sano hyvästit komplekseille lopullisesti

Uskomme, että vinkkiemme ansiosta pystyt sanomaan hyvästit komplekseille lopullisesti. Sinun tarvitsee vain noudattaa muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä ja saavutat unelmiesi tulokset. Älä kuitenkaan unohda, että muodilla ei ole rajoja. Jos haluat käyttää beigejä teräväkärkisiä kenkiä, olemme varmoja, että tunnet itsesi niissä upealta!