Jalkineiden syksyn hoito


Sinun tulisi huolehtia kengistäsi ympäri vuoden. Kaudesta ja säästä riippumatta, koska ne ovat meidän showcase.

Sinun tulisi huolehtia kengistäsi ympäri vuoden. Riippumatta kaudesta ja säästä, koska ne ovat meidän showcase. Hävinneet, likaiset ja raa'at jalkineet näyttävät paitsi rumailta, myös kertovan paljon omistajista. Syksy-talvi on aika, jolloin huolehditaan erityisesti kenkien hoidosta, jotta ne näyttävät hyvältä sateesta, mutasta ja syksyn säästä huolimatta.

Asianmukainen hoito

Naisten talvisaappaat Sergio Leone 67569

Materiaalin tyyppi, josta kengät on tehty, vaikuttaa hoito- ja huoltotyyppiin. Nahka-, mokkanahka- ja kangaskengät on säilytettävä eri tavalla. Siksi muita kosmetiikkaa tarvitaan hameen ja nubukin nahan hoitoon, ja toiset pehmeälle nahalle ja muille materiaaleille. On syytä lukea kengissäsi olevat tiedot. Vain kenkien asianmukainen hoito ja huolto mahdollistavat kenkien käytön monta vuotta.

Viljan nahka

Ruskeat naisten kengät Hengst 214702

Jos kyseessä on nahkasta valmistetut kengät, puhdista ja käytä perinteistä tahnaa tai kermaa ja kiillota jalkineet. Vaalean ihonvärin tapauksessa kannattaa harkita värin suojaamista ennen kenkien ensimmäistä asettamista. Kyllästys auttaa suojaamaan syksyllä väistämätöntä likaa.

Nahka

Kun kyseessä on nahka, muista, että jos emme säännöllisesti kiillota sitä, kaunis ja kiiltävä ulkoasu ei kestä ikuisesti. Siksi sinun täytyy saada puhdistus- ja kiillotuslaite syksyllä. Vesi ja vanukkaat eivät vaikuta jalkineiden ulkonäköön. Vain sellaiset sääolosuhteet toimivat, jos haluamme taata, että jalat ovat kuivia.

Suede- tai nubuck-jalkineiden osalta vaaditaan mokkanahka tai nubukin harja ja ravitseva spray. Sen ansiosta suojaamme värin ja suojaamme kenkiä pölyltä ja vedeltä. Keinonahasta valmistettuja kenkiä voidaan hoitaa kankaalla ja nestemäisillä ihonvalmisteilla.

Et voi suojata kenkiä täysin liotukselta ja lialta. Oikein valitut kyllästysvalmisteet, perusteellinen puhdistus, liittäminen voivat kuitenkin auttaa kenkien hoidossa syksyllä.