Jalkojen huimaus! Valitsemme kengät kelloihin ja putkiin


Leveä, kapea, suora, tai kenties uurrettu? Housut ovat niin erilaisia, että oikeiden jalkineiden valinta voi olla todellinen haaste, varsinkin kun haluat näyttää hyvältä. Jos mietit, mitkä kengät sopivat täydellisesti jokaiseen jalkaan, olet tullut oikeaan paikkaan!

Leveä, kapea, suora…

Housut ovat vaate, jota kaikki naiset rakastavat. Hyvästä syystä! Ne ovat niin erilaisia, että voit pukea ne eri tilanteisiin ja näyttävät aina upeilta. Valitse rennon farkut ja muodolliset pikkusikarit ja luo tarpeisiisi räätälöityjä tyylejä.

Jos haluat tehdä vaikutuksen moitteettomalla ulkonäöllä joka kerta, kannattaa varmistaa, että oikeat jalkineet täydentävät yksittäisiä housujen lahkeita. Mietitkö, mitkä kengät sopivat parhaiten leveisiin tai kapeisiin jalkoihin? Olet tullut oikeaan paikkaan! Oppaastamme löydät tehokkaimmat yhdistelmät. Aloitetaan!

Bell kengät

Korkeavyötäröiset kellopohjat korostavat täydellisesti vyötäröä ja mahdollistavat äärimmäisen naisellisen ilmeen ilman suurta vaivaa. 

Toisin kuin ulkonäöllä, sinun ei tarvitse käyttää korkokenkiä, jotta kaikki tapaamasi ihmiset eivät voi irrottaa silmiään sinusta. Vaikka onkin reilua sanoa, että korkokengät ovat yksi parhaista valinnoista, kun harkitset soihduttamista, voit saavuttaa samanlaisen vaikutuksen valitsemalla tasaiset tai suhteellisen matalakorkoiset kengät. Varmista, että kengissä on terävä kärki. Pue balerinat jalkaan kesällä ja naisten saappaat syksyllä tai keväällä. 

Tutustu suosikkeihimme:

Putkikengät ja leggingsit

Tubeilla ja leggingseillä on niin paljon ihailijoita ympäri maailmaa syystä! Ne korostavat täydellisesti muodokkaita jalkoja ja naisellisia muotoja, ovat mukavia ja voit käyttää niitä ympäri vuoden eikä koskaan kyllästy. 

Tiukka tyyppiset housut pillifarkutKuitenkin, kuten leggingsit, ne vaativat oikein istuvat kengät luodakseen perustan häikäisevälle tyylille. Pitkät saappaat sopivat täydellisesti talveen. Valitse klassiset, mustat reisikorkeudet tai lyö vetoa hillityihin ruskean sävyihin ja olet valmis! Kesällä ja keväällä valitse lenkkarit. Loppujen lopuksi mukavuus on tärkeintä!

Tässä ovat suosikkimme:

Suoralahkeiset housusaappaat

Suoralahkeiset housut yhdistetään klassiseen ja universaalisuuteen. Ne sopivat täydellisesti sekä toimistoon että vähemmän muodollisiin kokouksiin.

Oletko tekemisissä pikkusikarien kanssa? Valitse loistokkaat pumput, jotka eivät koskaan mene muodista. Käytätkö revittyjä farkkuja? Yhdistä ne klassisten tennarien kanssa. Tai ehkä suorat lahkeet ovat pellavahousujen ominaisuus, joka seuraa sinua matkallasi rannalle? Tässä tapauksessa muista käyttää sandaaleja tai varvastossuja.

Suositeltavat kenkämallit:

Housuissa olevat saappaat

Pyöreät housut täydentävät täydellisesti jokapäiväisiä tyylityksiä. Jos välität mukavuudesta koko päivän ajan, muista valita mukavat lenkkihousut. Pue suosikkilenkkarisi jalkaan ja olet valmis! Katso kuinka yksinkertaista se on? 

Suositellut lenkkarit:

7/8 housut saappaat

Nilkkakorkeudelle päättyvät housut toimivat sekä kesällä että keväällä. Voit käyttää niitä menestyksekkäästi myös syksyllä tai talvella, jos varmistat, että kengät tarjoavat sinulle riittävän lämpömukavuuden. 

Jos kuitenkin haluat esitellä 7/8 jalkaa, valitse kengät, jotka ovat ihosi väriä muistuttavia. Varmista, että kenkien varpaat ovat terävät tai mantelin muotoiset. Tällä tavalla, ilman tarvetta käyttää korkokenkiä, saat jalkojen vaikutuksen taivaalle.

Katso ehdotuksemme:

Muutama sääntö pitää mielessä

Nyt kun tiedät, mitkä kengät sopivat parhaiten tietyntyyppisten housujen kanssa, saavutat varmasti näyttävän ulkoasun ilman suuria vaivaa. Muista muutama sääntö näyttääksesi upealta joka kerta.

Valitse ensin teräväkärkiset kengät leveille jaloille. Näin jalkasi saavat ilmettä ja pidentää jalkojasi visuaalisesti. 

Toiseksi, kun paljastat nilkkojasi, vältä vastakkaisia ​​yhdistelmiä. Valitse nude-malleja kenkiä, jotka sopivat täydellisesti niin muodollisempiin kuin vähemmän muodollisiin retkiin. Jos pidät mustista kengistä, harkitse mustien sukkahousujen käyttöä housujen alla. Näin vältyt luomasta rajaviivaa, joka voisi luoda illuusion lyhyemmistä jaloista. 

Kolmanneksi, älä pelkää leikkiä muodilla. Luo selkeitä yhdistelmiä, jotka heijastavat yksilöllistä tyyliäsi.