Katso kuinka käytät espadrilleja. Mihin tyyleihin espadrillit sopivat?


Espadrillit ovat täydelliset kengät kesän tyyliin, varsinkin kun haluat tuntea olosi rennoksi ja ulospääsy ei vaadi virallista tyyliä. Mihin tyyleihin espadrillit sopivat? Tarkista, kuinka niitä käytetään ja minkä tyyppisiä espadrilleja löytyy kauppojen hyllyiltä.

Espadrillit ovat erittäin suosittuja kevät- ja kesäkaudella sekä naisten että miesten keskuudessa. Ne ovat kevyitä ja miellyttäviä käyttää, ja kangas, josta ne on valmistettu, päästää ilman helposti läpi, minkä ansiosta jalka voi hengittää niissä vapaasti.

Miltä espadrillit näyttävät? Rope Sole -kenkien lyhyt historia

Alkuun vähän uteliaisuutta. Tiesitkö, että espadrilleja alettiin valmistaa Ranskassa ja Espanjassa halpoina talonpoikien jalkineina? Pian kuitenkin kävi ilmi, että yksinkertaisuudessa on paljon potentiaalia, ja oli vain ajan kysymys, milloin se yleistyi kaupunkiyhteisön keskuudessa. Suurin läpimurto tapahtui 1900-luvun puolivälissä, kun suuret suunnittelijat kiinnostuivat yksinkertaisesta mallista, jonka pohja oli naruista. Siitä lähtien espadrillit ovat olleet pysyvä ominaisuus sekä suosittujen muotitalojen myöhemmissä kokoelmissa että yhä useamman käyttäjien vaatekaapeissa.

Espadrillien klassinen muoto ovat kevyet kangaskengät langasta litteällä pohjalla, jotka on viimeistelty tunnusomaisella tavalla eli tiukasti punottuna kuin palmikko. Päällinen puolestaan ​​on valmistettu kahdesta kangaspalasta, jotka on ommeltu yhteen paksulla langalla. Espadrillien kasvavan suosion myötä alettiin valmistaa kiilakorkoisia malleja, joista on tullut erinomainen vaihtoehto korkokengille, sandaaleille ja balleriinoille. Tällä hetkellä espadrilleja valmistetaan suuressa mittakaavassa ja perinteiset juuttipohjat on korvattu kumiversioilla, joissa on kiinnitysnauha. Myös itse päällinen on muuttunut, sillä kangasmallien lisäksi voit ostaa espadrilleja, joiden päällinen on valmistettu nahasta tai muusta raaka-aineesta. Kaikki muutokset, modernit ratkaisut ja muunnelmat perinteiseen malliin ovat tietysti ymmärrettäviä, mutta tyyppimme ja suosikki espadrillimme ovat alkuperäinen versio, yksinkertaisuudessaan raaka ja mestarillinen.

Tällä hetkellä myymälöissä on erittäin laaja valikoima espadrilleja eri tyyleillä, kuvioilla ja väreillä, joten jokainen espadrilleja suunnitteleva löytää helposti mallin, joka sopii täydellisesti muuhun vaatekaappiinsa ja yksilölliseen tyyliinsä. Katso kuinka käytät espadrilleja näyttääksesi tyylikkäältä.

Kuinka käyttää espadrilleja tasaisella pohjalla

Tämäntyyppiset kengät näyttävät upeilta tyypillisissä vapaa-ajan tyyleissä, jotka sopivat täydellisesti kesäretkiin kaupunkiin. Yhdessä shortsien ja toppien, farkkujen tai pellavahousujen kanssa ne luovat löysän ja mukavan yhdistelmän.

Tai ehkä valitset merihenkisen tyylin? Kun kuulemme sanan espadrillit, merenkulkutyyli tulee ehdottomasti ensimmäisten joukossa mieleen. Yhdistelmä hihnoja, nauhoja, herkkiä koruja meriaiheisella kuviolla, T-paidat ankkurin muotoisella painatuksella - kaikki herkissä väreissä laivastonsininen, valkoinen ja sininen on setti, jossa espadrillien tulee olla pakollisia!

Kuinka käyttää espadrilleja kiiloissa

Wedge espadrillit ovat malli, joka sopii hyvin kevyestä ja ilmavasta materiaalista valmistettujen kesäisten maximekkojen kanssa. Yhdessä espadrillien kanssa ne luovat mukavan ilmeen, joka ei rajoita jokapäiväistä toimintaa ja ovat samalla tyylikäs ja tyylikäs muotoilu, jossa on ripaus naisellista aistillisuutta. Asu täydellinen kesätapaamisiin ystävien kanssa tai romanttiseen treffeille rakkaan kanssa.

Riippumatta siitä, yhdistätkö kiilan espadrillit maxi- vai midi-mekon kanssa, ne näyttävät yhtä tyylikkäiltä. Kannattaa korostaa, että midi-pituinen mekko ja espadrillit ovat rento ja mukava setti ja samalla äärimmäisen tyylikäs, varsinkin jos tavoitteena on optisesti pidentää ja kallistaa jalkoja. Tämä lista on ehdoton "must have" kesän ulkotapahtumiin tai rentoihin iltatapaamisiin kaupungissa.

Kuinka käyttää sidottuja espadrilleja

Sidotut espadrillit ovat toinen malli, jota voit löytää kaupoista. Useimmiten nilkkojen ympärille sidotut kengät sopivat loistavasti naisten keskuudessa suosituille roomalaisille saappaille. Hameen tai mekon kanssa käytettynä ne luovat erittäin hienostuneen ja romanttisen lookin, jossa tunnet olosi varmasti erittäin naiselliseksi ja lempeäksi.

Mihin on parempi olla yhdistämättä espadrilleja?

Espadrillit ovat kevyitä ja herkkiä kenkiä, joten vältä käyttämästä niitä sukkahousujen tai sukkien kanssa. Tämäntyyppiset kengät on varattu kesäkäyttöön, vapaa-aikaan ja paljain jaloin. Espadrillien tapauksessa sallitaan vain ohut varvassukka, joka peittää vain jalan alaosan, jotta se ei työnty ulos ja on näkymätön kengän reunan yläpuolella.

Espadrillit eivät myöskään sovi tyylikkäisiin iltaasuihin. Jos suunnittelet virallista retkiä tai tärkeää liiketapaamista, suosittelemme pukemaan pylvääseen klassiset korkokengät tai herkät pumput.