Kauneimmat ensimmäisen ehtoollisen kengät


Jokainen äiti haaveilee saada lapsensa näyttämään kauniilta ja tyylikkäältä ensimmäisen ehtoollisjuhlan aikana. Toukokuun sunnuntaisin voit ihailla kirkkojen eteen kerättyjä kauniisti pukeutuneita lapsia - valkoisiin mekkoihin pukeutuneita tyttöjä, joissa on seppeleet hiuksiin, ja poikia pukuissa. Me neuvomme, mitkä kengät ovat parhaita lapselle ensimmäisessä ehtoollisessa.

Millaisia ​​ehtoolliskenkien tulisi olla?

Pariskunnan, jonka aiomme pukea lapsen ensimmäiseen ehtoolliseen, tulisi olla ennen kaikkea mukava. Hän ei voi satuttaa ja hieroa jalkojaan. Meidän pikkuisen on pysyttävä siinä useita tunteja! Kenkien on vastattava tyyliä ja leikattava vaatetyypin mukaan. Valitse albille vaatimaton pari kaapun varjossa. Jos pukeudumme lapseen mekkoon tai pukuun, voimme valita enemmän koristeellisia kenkiä. Mitä muuta kannattaa harkita? Tietysti lapsemme mieltymykset. Jos kengät eivät miellytä sinua, on todennäköistä, että valmistautuminen kirkkoon menemiseen ehtoollisessa päättyy itkuun.

Valitsemme tyttöjen kengät ensimmäiselle ehtoolliselle

Myymälät tarjoavat laajan valikoiman tyttöjen ensimmäisen ehtoollisen kenkiä. Perinteiset lumivalkoiset tossut ovat suosituimpia. Mikropumput voivat olla tavallisia tai koristeltuja jousilla, kuutiometrillä ja raidoilla. Mikä on useimmiten tyttöjen huokaus? Korkokengät! Muista, että kengät voivat olla matalat, mutta jopa 1 senttimetrin kantapää on ylpeys lapsellemme. Perinteisissä tyttöjen jalkineissa on alusta ja solki. Pieni tyylikäs nainen varmasti pitää siitä. Valkoiset ballerinat ovat myös muodikkaita - tällaisia ​​jalkineita suositellaan käyttömukavuuden vuoksi. Lisäksi sitä voidaan käyttää myöhemmin kesämekkoihin. Ensimmäisen ehtoollisen kenkien ostaminen voi olla todellinen kokemus tytölle! Monille nuorille naisille tämä on ensimmäinen aikuinen pari. Siksi vanhemmat päättävät useimmiten valita tyylikkään mallin, josta tytär piti. Muista lähestyä rauhallisesti näiden kenkien etsimistä. Hieno ratkaisu voi olla tilauksen tekeminen KeeShoes -verkkokaupasta. Kotona on tarpeeksi aikaa kokeilla valittua paria ja katsoa, ​​sopiiko se mekkoon. Muista sovittaa valkoinen asu saman sävyn kenkiin. Lumivalkoisen kankaan ja ekoväristen pumppujen yhdistelmä saa varpaat näyttämään likaisilta tai yksinkertaisesti vanhoilta.

Mitkä kengät sopisivat pojalle parhaiten?

Tyylikkäät ehtoolliskengät pojille

Poikien kenkien valinta on hieman vaikeampaa kuin tytölle. Pieni herrasmies voi käyttää perinteistä muodollista paria tähän juhlaan. Sidotut mustat kengät sopivat hyvin tumman puvun kanssa. Voimme valita mattaparin, joka muistuttaa aikuisten kenkiä, tai kiiltävät kiiltonahkakengät. Ennen kuin teemme päätöksen, kysytään pojalta hänen mielipidettään, jotta hän voi tuntea olonsa mukavaksi koko seremonian ajan. Voimme hieman löysentää koko asun alkuperäistä luonnetta valitsemalla värikkään rusetin ja nauhat, jotka sopivat pukuun. Ennen ostopäätöstä mietitään myös, minkä tyyppisestä materiaalista kengät valmistetaan. Etsimmekö paria, joka on valmistettu luonnollisesta tai synteettisestä nahasta? Muista, että 10-vuotiaan jalka kasvaa edelleen erittäin nopeasti ja ensimmäiselle ehtoolliselle muutaman kuukauden kuluttua ostetut kengät voivat olla jo liian pieniä.

Pojille ja tytöille on monia tyylejä ensimmäisen ehtoollisen kengistä. Valitaan sellaiset, jotka ovat mukavat, sopivat asuun ja joista lapsemme pitää eniten.