Kauneimmat kengät ensimmäiselle ehtoolliselle


Jokainen äiti unelmoi, että hänen lapsensa näyttää kauniilta ja elegantilta ensimmäisessä ehtoollisessa. Toukokuussa voit ihailla kauniisti pukeutuneita kirkkojen edessä kokoontuneita lapsia - valkoisiin mekkoihin pukeutuneita tyttöjä, joissa on kosteuksia, jotka on kudottu hiuksissa ja pojissa puvuissa. Suosittelemme, mitä kenkiä lapselle on parasta ensimmäiselle ehtoolliselle.

Mitä kommuuni kengät pitäisi olla?

Pari, jonka aiomme aloittaa lapsen ensimmäisessä kunnioituksessa, olisi ennen kaikkea mukava. Hän ei voi uskoa ja pyyhkiä jalkojaan. Lapsemme on pysyttävä siinä muutaman tunnin ajan! Kenkien tulee sopia tyyliin ja leikata vaatetyyppiin. Valitaan vaatekappale varjossa vaatimaton pari. Jos pukeudumme lapsen mekko tai puku, voimme valita enemmän koristeellisia jalkineita. Mitä muuta kannattaa harkita? Tietenkin lapsemme mieltymykset. Jos kengät eivät sovi lapsellesi, on hyvä mahdollisuus, että seurakunnan valmistelu ehtoollisessa päättyy kyyneliin.

Valitsemme tyttöjen kengät ensimmäiselle ehtoolliselle

Myymälöissä on suuri valikoima ehtoolliskenkiä tytöille. Suosituimmat ovat perinteisiä lumivalkoisia tossuja. Mikropumput voivat olla sileitä tai koristeltu jousilla ja zirkoneilla ja raidoilla. Mitä yleensä tyttöjen huokaus koskee? Korkokengät! Muista, että kengät voivat olla alhaisia, mutta jopa 1 senttimetrin kantapää on ylpeys lapsellemme. Perinteisillä, nuorilla jalkineilla on kasvaa ja solki suljettu. Olen varma, että hän pitää pikkutytön. Valkoiset balleriinat ovat yhtä muodikkaita - tämäntyyppisiä jalkineita suositellaan kulumisen mukavaksi. Lisäksi sitä voidaan myöhemmin käyttää kesämekkoihin. Ehtoolliskenkien ostaminen voi olla todellinen kokemus tytölle! Monille nuorille naisille tämä on ensimmäinen aikuinen pari. Siksi vanhemmat päättävät usein valita tyylikkään mallin, joka valitti tyttärelleen. Muista rauhallisesti lähestyä näitä vain kenkiä. Hyvä ratkaisu voi olla tilauksen tekeminen verkkokaupasta ButyModne.pl. Kotona on riittävästi aikaa kokeilla valittua paria ja nähdä, soveltuuko se pukeutumiseen. Muista valita kengät samalle varjostimelle valkoiselle luodulle. Lumivalkoisen kangan ja écru-tyylisten pumppujen yhdistelmä tekee nenästäsi likaisen tai yksinkertaisesti vanhan.

Mitkä kengät ovat parhaita pojalle?

Tyylikäs ehtoollinen kengät pojille

Poikien kenkien valinta on hieman vähemmän monimutkainen kuin tytön tapauksessa. Pikku herrasmies voi perustaa perinteisen vierailuparin tätä seremoniaa varten. Sidotut mustat kengät sulautuvat hyvin tumman puvun kanssa. Voimme valita mattaparin, joka muistuttaa aikuisten jalkineita tai kiiltävää lakkaa. Ennen kuin teet päätöksen, kysy poikastasi, että hän tuntee olonsa mukavaksi koko seremonian aikana. Voimme hieman rentoutua koko asun alun perin, valitsemalla värikäs lentää ja nauhoja vastaamaan puvun. Ennen ostopäätöksen tekemistä on myös harkittava, millaista materiaalia kengät valmistetaan. Etsitkö pari luonnollista tai synteettistä nahkaa? Muista, että 10-vuotiaiden määrä kasvaa edelleen hyvin nopeasti ja kengät, jotka on ostettu ensimmäiselle ehtoolliselle, voivat olla liian pieniä muutaman kuukauden kuluttua.

Pojille ja tytöille on olemassa monia tyylisiä kommuunikenkiä. Valitaanpa ne, jotka ovat miellyttäviä, sopivat asuun ja lapsemme ovat eniten pidettyjä.