KeeShoesin uusien tulojen opas tammikuulle


Kuten joka kuukausi, olemme tuoneet verkkokauppaamme paljon uusia tuotteita, jotka toimivat niin arkeen kuin juhlallisempiin tilaisuuksiin. Meillä sinun ei tarvitse valita hinnan ja laadun välillä, koska todistamme, että molemmat näkökohdat voivat kulkea käsi kädessä. Katso mitä uusia tuotteita ilmestyi KeeShoes-myymälään tammikuussa.

Jokainen löytää jotain itselleen

Etsitkö näyttäviä kenkiä mukavalla kantapäällä, joita voit käyttää niin isommille retkille kuin joka päivä toimistolle? Tai ehkä haluat valmistautua etukäteen lasten ehtoolliseen ja aiot ostaa söpöjä tyttöjen tai poikien kenkiä? Kiinnostaako urheilujalkineet vai rentoudutko mieluummin kotona kuin vietät aikaa aktiivisesti? 

Verkkokaupastamme jokainen löytää jotain itselleen! Tässä kuussa on paljon uusia tuotteita, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlavampiinkin tilaisuuksiin. Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse valita hinnan ja laadun välillä, koska olemme jälleen todistaneet, että molemmat voivat kulkea käsi kädessä.

Adidaksen miesten lentopallokengät

Etsitkö miesten lentopallokenkiä, jotka sopivat täydellisesti urheiluhalliin? Tämä malli on luotu tätä urheilua varten. Matala, nauhallinen malli, jossa on liukumaton, liimapohja, joka on valmistettu erinomaisesta laadukkaasta kumista, täyttää vaativimmankin lentopallon harrastajan vaatimukset.

Huomiomme kiinnittää myös kevyt, ilmava sileästä materiaalista valmistettu päällinen. Mielenkiintoista on, että ainakin 50 % näiden kenkien valmistukseen käytetyistä materiaaleista on kierrätettyä. Poikkeuksellinen mukavuus ja iskunvaimennus ympäristöstä huolehtien? Olemme sitä varten!

Adidaksen jalkapallokengät

Pidätkö jalkapallosta lentopallon sijaan? Meillä on sinulle jotain! Adidaksen jalkapallokengät kevään 2023 mallistosta ne sopivat täydellisesti salissa pelaamiseen. Vaikuttava, kuviollinen pohja on valmistettu korkealaatuisesta kulutusta kestävästä kumista parhaan lopputuloksen varmistamiseksi harjoittelun aikana. Nämä kengät on omistettu sekä naisille että miehille.

Nike Revolution lasten kenkä

Jos lapsesi on täynnä energiaa, muista kiinnittää huomiota Nike Revolution lasten kenkä. Tämä malli sopii sekä urheiluun että jokapäiväiseen toimintaan. Erityisesti suunniteltu pohja varmistaa lasten jalkojen oikean kehityksen, ja kevyt, ilmava päällinen varmistaa mukavuuden koko päivän ajan. 

Niken kengissä on kestävä kumipohja, jolle on ominaista suuri joustavuus. Joustavuudesta puheen ollen kannattaa kiinnittää huomiota myös kengännauhoja muistuttaviin resoreihin, jotka yhdessä lisätarranauhan kanssa tarjoavat vertaansa vailla olevan mukavuuden kenkiä puettaessa ja riisuttaessa.

Ehtoolliset kengät lapsille

Lasten aiheessa pysytellen saatat jo etsiä täydellisiä ehtoolliskenkiä. Riippumatta siitä, tarvitsetko ehtoolliskenkiä pojalle vai tytölle, löydät ne varmasti myymälästämme.

Entä poikien juhlakengät ekologisesta nahasta? Tällaiset jalkineet ansaitsevat ehdottomasti paikkansa jokaisen nuoren herrasmiehen vaatekaapissa! Se toimii moneen eri tilaisuuteen, joka vaatii tyylikkään asun. 

Jos poikasi pitää parempana mukavasta tarranauhasta, mitään ei menetä. Huolehdimme mukavuudestasi, olemme myös esitelleet tarjouksemme poikien kengät tarranauhalla. Tuote on valmistettu korkealaatuisesta ekologisesta nahasta. 

Emme ole unohtaneet tyttöjen ehtoollista menoa. Katsokaa vain näitä suloisia tyttöjen valkoiset balerinat zirkoneilla. Solkikiinnitys takaa maksimaalisen käyttömukavuuden ja pyöreä nenä mukavuuden koko päiväksi.

Sandaalit postauksessa

Jos etsit myös kenkiä, jotka täydentävät tyyliäsi ehtoolliseen tai muihin juhliin, ne kiinnittävät varmasti huomiosi sandaalit mukavassa tolppassa. Välitätkö säärisi maksimaalisesta laihduttamisesta ilman, että sinun tarvitsee pukea jalkaan korkeita korkokenkiä? Nämä kengät on tehty juuri sinua varten!

Pylväskanta antaa sinulle vakautta ja samalla takaa jalkojen vaikutuksen taivaalle. Ohut soljellinen hihna varmistaa kengän täydellisen istuvuuden jalkaan, ja kultainen lukko korostaa tyylisi juhlallisuutta.

Pumput pylväässä

Tarvitsetko kenkiä, jotka läpäisevät kokeen toimistossa? kiinnitä huomiota Sergio Leonen nahkaiset pumput vakaassa tolppassa. Nämä muodikkaat kengät ovat ajattomia ja samalla erittäin mukavia. Kaikki kiitos patentoidun "Soft Comfort System" -järjestelmän, jota käytettiin pohjallisen valmistuksessa tarjoamaan sinulle maksimaalista mukavuutta pitkän työpäivän aikana.

Mukavat tossut

Jos haluat rentoutua kotona monen töissä vietetyn tunnin jälkeen, mukavat tossut ovat hyödyllisiä. Söpö Malli hillityissä pinkin ja harmaan sävyissä Befadolta Ne tekevät kotona vietetystä ajasta varmasti miellyttävää.

Näiden tossujen valmistuksessa kiinnitettiin erityistä huomiota niiden käyttäjien mukavuuteen. Käytetty "Antistress B-System" -järjestelmä anatomisesti profiloidun pohjan ja varpaiden alla olevan pienen rullan ansiosta vaikeuttaa niistä eroamista.