Kenelle muskettisoturit sopivat ja mikä malli valita? Etsi vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin


Syksyllä ja talvella monet naiset valitsevat muskettisoturit. Nämä polven yläpuolelle ulottuvat saappaat voivat lisätä ainutlaatuisen aksentin mihin tahansa tyyliin. Mietitkö, pitäisikö sinun käyttää muskettisoturia iässäsi? Tai ehkä haluat oppia hyväksi havaittuja temppuja, jotka saavat sinut näyttämään aina hoikkalta ja muodokkaalta niissä? Olet oikeassa paikassa!

Mitä muskettisoturit ovat?

Ylipolven saappaat ovat kylmän ajan kenkiä, joita monet naiset valitsevat mielellään syksyllä ja talvella. Vähintään polven alapuolelle ulottuvien pitkien päällisten ansiosta muskettisoturit tarjoavat tarvittavaa lämpöä tällä hetkellä.

Muskettisaappaat voivat vaihdella valmistuksen suhteen. Ne voidaan valmistaa useista eri materiaaleista. Suosituimmat ovat luonnollisesta ja ekologisesta nahasta ja mokkasta valmistetut mallit. Niiden valmistukseen voidaan käyttää myös synteettisiä materiaaleja, kuten lateksia tai vinyyliä. Näitä pidetään kuitenkin vulgaarimpina ja ehdottomasti harvemmin valittuina.

Muskettisoupissa saappaat voidaan sulkea vetoketjulla tai vetää jalkaan. Ensimmäisessä tapauksessa niiden pukeminen on paljon helpompi tehtävä. Lisäksi on malleja, joissa on litteä kantapää, alusta, stiletto tai tolppa.

Kenelle muskettisoturit sopivat ja minkä kanssa niitä puetaan?

Mietitkö, pitäisikö sinun käyttää muskettisoturia iässäsi? Vastaus tähän kysymykseen on yksinkertainen: tietysti on! Ylipolven saappaita ei ole varattu millekään ikäryhmälle, ja niitä voivat käyttää kaikki halukkaat naiset. Suosittelemme, kuka näyttää niissä parhaalta.

Polven yli ulottuvat saappaat ovat naisten härkä silmät, joilla on tasapainoiset mittasuhteet. Ohut, suhteellisen pitkät jalat näyttävät aina hyvältä niissä. Jos omasi ovat hieman lyhyempiä ja painavampia, sinun ei tarvitse luopua niistä! Sinun tarvitsee vain valita oikea kengän pituus ja muotoilla se hyvin. 

Valitse malli, joka on juuri polven yläpuolella, ja mekko tai hame, joka on tarpeeksi lyhyt näyttämään osan jaloista. Sinun tarvitsee vain paljastaa senttimetri tai kaksi ihoa ja välttää ylivoimainen vaikutus. Katso kuinka helppoa se on? Jos haluat näyttää tyylikkäältä ja haluat tyylin sopivan esimerkiksi toimistoon, laita lyhyt villapaita pitkiin hihaisiin tai paita, jossa on napitus. 

Polvisaappaat voit käyttää paitsi hameiden ja mekkojen kanssa, myös housujen tai leggingsien kanssa. Valitse ihonpitävät mallit ja yhdistä ne paidan, puseron tai topin ja muodikkaan bleiserin kanssa. Näin saavutat WOW-efektin! 

Kun käytät polvisaappaat, käytä tasapainoperiaatetta. Ne näyttävät hyvältä tiukkojen mallien kanssa ylimitoitettu'näitä vaatteita ja enemmän löysempiä.

Ovatko muskettisoturit haastavia?

Ylipolven saappaat eivät ole provokatiivisia jalkineita, jotka on varattu vain kevyen moraalin naisille. Itse asiassa, ennen polvisaappaat liitettiin prostituoituihin. Äärimmäisen korkeat ja pitkät lateksista valmistetut saappaat nousivat heidän ominaisuuteensa jo 60-luvulla. Tällä hetkellä saatavilla olevat mallit ovat kuitenkin niin hillittyjä, etteivät ne näytä mauttomilta.

Jos haluat varmistaa, ettet näytä yhtä houkuttelevalta kuin Julia Roberts Pretty Woman -elokuvassa, valitse mokkanahkainen malli, jossa on tasainen kantapää tai matala tolppa. Aseta se leggingsien tai tyyppihousujen kanssa pillifarkut ja suosikki, ylimitoitettu'sellä villapaidalla.

Miksi muskettisotureiden ostaminen kannattaa?

Muskettisoturisaappaat catwalkilla ilmestyivät vuonna 2001, kun italialainen muotisuunnittelija Roberto Cavalli käytti niitä suuressa mittakaavassa syksyn mallistossaan. Tämä inspiroi maailmankuuluja suunnittelijoita, kuten Karl Lagerfeld, Burberry ja Louis Vuitton.

Siitä lähtien muskettisoturit ovat valloittaneet monien uusimmista trendeistä perillä olevien naisten sydämet, ja he saavat joka vuosi enemmän faneja. Tämän ei pitäisi tulla kenellekään yllätyksenä. Tiedämme monia syitä, miksi sinun pitäisi hankkia ne. 

Ylipolven saappaista on tullut ikoninen jalkinen, jossa yhdistyvät modernit elementit designarvostetun klassikon kanssa. Polvisaappaat ovat olleet muodissa monta vuotta, eikä mikään viittaa siihen, että tämä muuttuisi.

Reisikorkeat saappaat voivat epäilemättä lisätä seksikkyyttä mihin tahansa tyyliin. Hillityt, minimalistiset mallit ovat niin käytännöllisiä, että ne sopivat melkein kaikkeen, ja hienostuneempiin - ne ovat mielenkiintoinen aksentti kokonaisuuteen asu.

Toinen muskettisoturien etu on, että - oikein säädettyinä - he voivat tasapainottaa hahmon mittasuhteita ja saada jalat näyttämään kohtuuttoman pitkiltä. Tarkista, mitkä mallit valitset tämän vaikutuksen saavuttamiseksi.

Mitkä muskettisoturimallit pidentää visuaalisesti jalkoja?

Jos haluat saada jaloistasi pidemmät ja muodokkaat, valitse malli, jossa on kantapää tai mukavampi tolppa. Varjostetut yli polven saappaat alaston Ne sopivat täydellisesti avoimiin lahkeisiin, ja mustat - mustiin, ohuisiin sukkahousuihin tai tämän värisiin leggingseihin.

Jos olet lyhyt nainen, vältä erittäin pitkiä muskettisotureita. Reiden keskiosan yläpuolelle ulottuvat voivat tehdä siluettistasi optisesti lyhyemmän. Valitse malleja, jotka päättyvät juuri polven yläpuolelle.

Onko sinulla lihavia vasikoita? Valitse slip-on saappaat, joissa on joustava sisäosa ja suhteellisen leveä päällinen yläosassa. Näin vältät ruman laskoksen ja saavutat esteettisen laskoksen Katso

Katsos, muskettisotureiden ei tarvitse näyttää uhmakkailta ja mauttomilta. Mikä parasta, niiden käyttämiselle ei ole rajoituksia. Riittää, kun valitset oikean parin ja voit nauttia upeasta lopputuloksesta.