Kengän esittely


Lahja kengät? Jotkut ihmiset uskovat, että tällainen lahja voi saada vastaanottajan valitsemaan täysin erilaisen polun, eikä hän tapaa enää koskaan. On aika kumota tämä taikausko! Suosittelemme, miten voit helposti estää katastrofin ja antaa lahjan, joka saa vastaanottajan hymyilemään!

Onko kenkien ostaminen lahjaksi hyvä idea?

Taikauskoiset ihmiset välttävät ostamasta kenkiä lahjaksi. Heidän mielestään se voi tuoda huonoa onnea ja saada antajan eroamaan lopullisesti kokonaan. Jotkut uskovat kuitenkin, että ennen kuin tämä valitettava ennustus toteutuu, saattaa olla mahdollista... heittää penni kenkiin. 

Me sen sijaan uskomme, että kengät ovat - oikealla lähestymistavalla - loistava lahjaidea. Sinun tarvitsee vain noudattaa muutamia sääntöjä, niin voit helposti estää katastrofin, ja lahjan vastaanottaja hymyilee leveästi sen nähdessään!

Kerämiemme vinkkien ansiosta saat selville, kenelle lahjakengät sopivat ja mihin seikkoihin kannattaa kiinnittää huomiota niitä ostaessa. Lisäksi olemme laatineet listan suosikkikenkämalleistamme lahjaksi, jotta voit tehdä oikean valinnan. Työskennellä!

Kenelle lahjakengät on tarkoitettu?

Amerikkalaisilla tiedemiehillä ei ole epäilystäkään siitä, että naiset rakastavat kenkiä ;-) He eivät kuitenkaan ole vain iloisia tällaisesta lahjasta! Kengät ovat myös loistava lahjaidea miehille - sekä vanhemmille että nuoremmille. Tällainen lahja sopii myös lapsille.

Mitä ottaa huomioon lahjakenkiä ostettaessa?

Mietitkö, mitä ottaa huomioon valittaessa kenkiä lahjaksi, jotta et tee virhettä? Se on helppoa! Noudattamalla muutamia todistettuja sääntöjä voit helposti estää katastrofin.

Ensinnäkin sinun on tiedettävä vastaanottajan jalassa oleva tarkka kengänkoko. Voit tehdä tämän salaa tarkistamalla sen itse, kun kutsut hänet kotiin tai käymään. Toinen mahdollisuus on kysyä asiasta hänen kanssaan asuvilta. Näin yllätyksen pitäisi onnistua.

Toiseksi selvitä, mitä tyyliä henkilö pitää parempana. Pidätkö klassikoista vai moderneista, innovatiivisimmista trendeistä? Ehkä hänellä on suosikkisuunnittelija tai kenkävalmistaja? Harrastaako hän urheilua tai ehkä hän viettää mieluummin aikaa kotona? Nämä ovat arvokkaita vinkkejä varmistaaksesi, että teet oikean valinnan etkä valitse tossuja juoksukenkien sijaan.

Kolmanneksi tarkista, maistuuko vastaanottaja tietyistä materiaaleista. Ehkä hän pitää luonnollisen nahan sijaan sen ekologisesta versiosta parempana? Tai ehkä hän ei pidä mokkanahasta, koska se on hänen mielestään liian vaikea ylläpitää? Sinun tarvitsee vain tarkistaa tämän henkilön kokoelma ja määrittää silmänräpäyksessä, mikä kenkätyyli on paras. 

Jos olet onnistunut saamaan yllä olevat tiedot, voit huokaista helpotuksesta. Todennäköisesti kenkälahjasta tulee häränsilmä. Säilytä kuitenkin laatikko ja kuitti, jotta vaihto- tai takuumahdollisuus ei menetä ongelmia.

Mitkä kengät valita lahjaksi?

Nyt kun tiedät kenelle lahjakengät sopivat ja mitkä seikat kannattaa ottaa huomioon ennen niiden ostamista, on aika ottaa askel pidemmälle. Lahjalaatikkoomme olemme koonneet mielenkiintoisimmat mallit hänelle ja hänelle. Emme ole unohtaneet myöskään nuorinta!

Jos todella haluat lahjasi olevan käytännöllinen, valitse tossut. Pörröinen, pehmeä muotoilu söpöillä koristeilla tai hauskalla aiheella tai kenties genren klassikko? Ota selvää vastaanottajan mieltymyksistä ja valitse niitä parhaiten vastaava malli.

Kengät lahjaksi hänelle

Valitse naisille universaaleja, rentoja malleja, joita voidaan käyttää useisiin eri tilanteisiin. Liikenainen Hän on varmasti iloinen nähdessään klassisia, ajattomia pumppuja.

Juhlatyttö puolestaan ​​hymyilee leveästi, kun hän avaa huolellisesti käärityn laatikon, jossa on kuohuneulat. Jos etsit monipuolisia jalkineita, valitse mokasiinit tai nilkkurit.

Valmisteletko lahjaa aktiiviselle urheilijalle? Entä mukavat juoksukengät tai lenkkarit, jotka sopivat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön?

Kengät lahjaksi hänelle

Etsitkö lahjaa aktiiviselle miehelle? Valitse urheilukengät, jotka on omistettu vastaanottajan harjoittamalle toiminnalle. Entä vaelluskengät, kiinnikkeet tai erikoiskoripallokengät?

olet tekemisissä liikemiesem? Lyö vetoa klassisista kengistä vaimennetussa värissä.

Etsitkö lahjaideaa teini-ikäiselle kapinalliselle? Ajattomat lenkkarit osoittautuvat varmasti napakymppiksi!

Lahjakengät lapselle

Jos et tiedä mitä antaa lahjaksi kummipojallesi, nuoremmille sisaruksille tai parhaan ystäväsi tytölle, kengät voivat olla loistava valinta. Vastasyntyneelle vauvalle söpöt "sukulaiset" ovat täydellisiä. Toisaalta vanhemmille lapsille valitse teema, jossa on suosikkisarjakuvahahmo tai välkkyvät pohjat.

Kuten näet, kenkien valinta lahjaksi on suhteellisen yksinkertainen asia. Sinun tarvitsee vain noudattaa joitain sääntöjä ja osut varmasti vastaanottajan makuun ja mieltymyksiin.