Kengät häihin ja hääjuhlaan - sandaalit, korkokengät tai pumput? Mikä kenkämalli valita?


Kengät häät ovat yksi muotoilun avaintekijöistä. Riippumatta siitä, oletko morsian vai joku kutsutuista vieraista - oikein valitut kengät takaavat hauskanpidon aamuun asti. Mikä kenkämalli sinun pitäisi valita? Sandaalit, pumput tai ehkä klassiset korkokengät? Mitä näkökohtia sinun tulee ottaa huomioon ostaessasi kenkiä häitä ja vastaanottoa varten? Tutustu vinkkeihimme.

Valitsemme kengät häät - muutamia tärkeitä vinkkejä

Ei voida kiistää, että vietämme suurimman osan ajastamme täydellisen mekon löytämiseen. Siihen kohdistuu kaikki huomio. Kaikki puhuvat mekosta ja kaikki katsovat sitä. Oikein valitut kengät ovat kuitenkin yhtä tärkeitä, koska mukavuus ja hyvinvointi riippuvat niiden mukavuudesta. Kun valitset kenkiä häitä ja hääjuhlaa varten, kannattaa kiinnittää huomiota muutamaan tärkeään yksityiskohtiin.

Mitkä kengät toimivat häissä? Kuinka valita täydelliset jalkineet?

  • Valitse mallit, jotka on valmistettu luonnollisesta nahasta.

  • Valitse kengät kauden mukaan.

  • Varmista, että kengät ovat mukavat ja älä paina jalkojasi.

  • Hääkenkien tyylin tulisi vastata mekon leikkausta.

  • Sovita kenkien väri asun väriin.

  • Käytä aikaa täydellisen mallin löytämiseen.

Vaikka yllä olevat vinkit ovat melko ilmeisiä, unohdamme ne usein, varsinkin kun päämme on juhlan järjestäminen tai vieraiden tapauksessa täydellisen asun ostaminen. Älä unohda, että häiden kenkien laatu ja mukavuus riippuu siitä, kuinka onnistunut se on!

Korkokengät, pumput tai ehkä sandaalit? Kengät häät luomuksia

Periaate kenkien valitsemiseksi häihin on analoginen muihin tilaisuuksiin ostettujen kenkien valinnan kanssa. Mukavuuden lisäksi tärkein asia on sovittaa ne mekon värin ja leikkauksen mukaan.

Päättäessäsi pitkästä mekosta päällesi klassiset korkokengät tai tyylikkäät korkeakorkoiset sandaalit. Nämä mallit pidentävät kauniisti jalkoja ja hoikuttavat koko hahmoa. Lisäksi nainen, jolla on korkokengät, näyttää erittäin tehokkaalta, tyylikkäältä ja herättää huomiota. Korkokengät sopivat erityisesti lyhyemmille naisille ja naisille, jotka tuntevat olonsa mukavaksi käyttää korkokenkiä.

Jos valitset lyhyen mekon, suosittelemme kurkistamaan tyylikkäisiin sandaaleihin, joissa on nilkasiteet. Muista kuitenkin, että tämä koriste lyhentää optisesti jalkoja, joten se on optimaalinen valinta pitkille naisille.

Pumput häihin? Tietysti! Korvaamalla korkokengät pumpuilla pidät olosi mukavana ja vältät kipuja jaloissasi. Lisäksi pumpuille on ominaista vakaa kantapää, useimmiten pylvään muodossa, minkä ansiosta ne ovat hyvä valinta naisille, jotka suosivat tasaisia ​​korkokenkiä päivittäin.

Tai ehkä ballerinat? Tätä kengän mallia ostavat innokkaasti pitkät naiset, mutta ei vain. Ballerinat ovat söpöjä kenkiä kesän muotoiluun, koska ne näyttävät herkiltä eivätkä hukuta asua. Lisäksi ne ovat kätevä vaihtoehto malleille, joissa on tappi tai pylväs, minkä vuoksi naiset, jotka arvostavat mukavuutta ja vapautta häät hauskanpidon aikana, ovat yhä halukkaampia valitsemaan malleja, joissa on tasainen pohja.

Minkä väriset kengät valita häät?

Kysymykseen vastaten, minkä väriset kengät häät varten, sinun tulee harkita valittujen kenkien toimintaa. Mielenkiintoista on, että oikein valittu voi muuttaa tyyliä merkittävästi.

Klassiset värit, kuten musta, valkoinen tai alaston, sopivat täydellisesti mekkoon ja muihin asusteisiin. Jos tarkoituksesi on korostaa yhtä elementtiä, kannattaa ehkä käyttää kenkiä?

Metallinen, kiiltävä, lukuisia koristeita tai ehkä voimakas väri? Täydellinen, mutta muista se, kun valitset ilmeikäs kenkiä häihinMekon tulee olla vaatimaton ja hillityissä väreissä, jotta vältetään liikaa ja että kengät eivät hukkaa muotoilua.

Hääasua säveltäessä kannattaa kiinnittää huomiota koko hahmoon ja korostaa sitä, mitä haluat kiinnittää huomiota juhlatoveriisi. Ja mikä tärkeintä - kun valitset kenkiä häihin, suunnittele ostoksesi hyvissä ajoin, jotta voit testata niitä rauhassa. Kiinnitä huomiota työn laatuun ja materiaaliin, josta ne on ommeltu. Jopa kaunein ja tehokkain malli jää väliin, jos se osoittautuu valituksi kenkiä häihin ne ovat epämukavia, epävakaita tai epämukavia.