Kengät juhlatilaisuuksiin hänelle ja hänelle


Onko sinulla tärkeä liiketapaaminen edessäsi? Oletko menossa teatteriin tai taiteen avajaisiin? Oletko menossa työhaastatteluun tai ammattikokeeseen? Riippumatta siitä, mihin viralliseen tapahtumaan osallistut, kannattaa valita vaatteesi tilaisuuteen. Kun etsit täydellistä asua tähän tilaisuuteen, varmista, että kenkäsi ovat yhtä tyylikkäitä. Hanki inspiraatiota muodikkaimmista malleista hänelle ja hänelle.

Viralliset tilaisuudet edellyttävät muodollista pukeutumiskoodia

Olipa kyseessä tärkeä esitys töissä, lukion valmistuminen tai taiteen avajaiset, muodolliset tilaisuudet edellyttävät muodollista pukeutumiskoodia. Ryppyiset T-paidat, löysät farkut ja haalistuneet collegepaidat on parempi jättää vaatekaappiin ja käyttää jotain, joka tekee positiivisen vaikutuksen muihin ja antaa sinulle valtavasti itseluottamusta.

Miesten ilmeisimpiä valintoja ovat ajattomat puvut tai tyylikkäät housut ja siististi puristetut paidat. Naisilla sen sijaan on paljon laajempi esittelymahdollisuus. Klassisten, eri leikkauksilla varustettujen mekkojen lisäksi he voivat valita juhlahaalareiden, pukujen, pukujen ja naisten puvun välillä.

Mikään elegantti vaate ei kuitenkaan näytä liian hyvältä sopimattomien jalkineiden kanssa. Vaikka muodissa sääntöjen rikkominen on usein hyvä idea luoda selkeitä tyylityksiä, on parempi noudattaa niitä muodollisissa tilaisuuksissa.

Parempi välttää näitä virheitä!

Jotta tehtäväsi olisi mahdollisimman helppoa, olemme koonneet yleisimmät virheet yhteen paikkaan. Vältä niitä, jos haluat jättää hyvän vaikutelman.

# 1 Liian lyhyet sukat

Jos käytät muodollisia kenkiä, älä missään tapauksessa käytä lyhyitä sukkia, jotka häiritsevät tyylisi harmoniaa paljastaen ihon pukuhousujen ja tyylikkäiden kenkien välillä.

#2 Kenkien huono kunto

Jopa parhaiten valittu muodollinen muotoilu lakkaa heti näyttämästä juhlavalta, kun kenkien huono kunto alkaa kiinnittää huomiota. Riippumatta siitä, onko kyseessä kuivunut mutaa, enemmän tai vähemmän näkyviä halkeamia tai kulunut kantapää - sanomme vahvan "ei"!

# 3 Ei muodolliset jalkineet

Yhtä epäsuotuisalta näyttävät hyvässä kunnossa olevat kengät, jotka eivät sovellu oikein olosuhteisiin. Luovu kaikenlaisista urheilujalkineista, samoin kuin miesten sandaaleista tai muista arjen jalkineista. Alta löydät parhaat mallit hänelle ja hänelle, jotka inspiroivat sinua luomaan ilmiömäistä tyyliä muodollisessa tyylissä.

Tyylikkäät kengät hänelle

Täydentääksesi tyylikkään asun juhlalliseen tilaisuuteen, valitse lumoavat kengät. Panosta klassiseen minimalismiin tai valitse satiinimateriaalien, kimaltelevien kristallien ja söpöjen rusettien välillä, joiden ansiosta tyylistäsi tulee todella ainutlaatuinen. 

Muista, että upea ulkonäkö voi kulkea käsi kädessä keskeytymättömän mukavuuden kanssa. Klassisten, taivaan korkeiden korkokenkien lisäksi voit valita mukavamman pylvään tai kiilan joukosta. Erinomainen vaihtoehto mukavuuden etusijalle asettaville naisille ovat myös kengät, joissa on litteä pohja. Jotta et näyttäisi liian arkipäiväiseltä erityispäivänä, valitse laadukkaat materiaalit ja katseenvangitsija koristeet. Varo kuitenkin räikeitä värejä ja ylimääräisiä yksityiskohtia, jotka eivät ehkä näytä kovin juhlavilta. 

Jos haluat optisesti pidentää jalkojasi ja hoikistaa vartaloasi, luo pystyviiva kehosi alaosaan. Mietitkö kuinka se tehdään? Se on helppoa! Sinun tarvitsee vain sovittaa kenkien väri asun pohjaan. Valkoiset housut harmonisoituvat täydellisesti valkoisten korkokenkien kanssa ja mustat sukkahousut mustilla pumpuilla. Ihonsävyäsi muistuttavat kengät sopivat täydellisesti myös avoimiin jalkoihin. WOW-efekti taattu!

Tyylikkäät kengät hänelle

Jokaisen tyylikkään herrasmiehen tulee tietää, että juhlat vaativat erityisiä jalkineita. Luovu joka päivä käyttämistäsi malleista ja valitse tyyliisi sopivat tyylikkäät kengät. Vaikka miesten juhlakenkien valikoima on hieman kapeampi kuin naisten kenkien, valinnanvaraa on silti paljon. Paras ja samalla ajattomin ratkaisu ovat perinteiset nauhakengät. 

Varo pukeutuvia loafereita, jotka yhdessä puvun kanssa voivat saada sinut näyttämään lukion tanssiaisiin osallistujalta. Käytä niitä tyylikkäissä housuissa, jotka päättyvät juuri nilkan yläpuolelle. Vältä värikkäitä yksityiskohtia ja kirjavia röyhelöitä. Odota vain perusnäitä ratkaisuja. Näin saat tyylikkään lopputuloksen.

Hanki inspiraatiota valmiista ratkaisuista

Nyt kun tiedät mitä etsiä ja mitä välttää valitessasi kenkiä juhlatilaisuuksiin, olemme koonneet sinulle kourallisen valmiita ratkaisuja. Hanki inspiraatiota luoda loistava tyyli muodollisessa tyylissä.

Ehdotuksia hänelle:

- mustat korkokengät hopeisilla koristeilla

- mustat, lakatut korkokengät

- tyylikkäät beigenväriset pumput tolppassa

- vaalea beige-balerinat luonnonnahasta

Ehdotuksia hänelle:

- ruskeat miesten kengät

- miesten mustat kengät

- laivastonsiniset kengät ruskeilla yksityiskohdilla

- ruskeat nahkasaappaat

Tunne itseluottamusta tärkeiden tapahtumien aikana

Olemme varmoja, että neuvomme ovat antaneet sinulle valtavan itseluottamuksen lisäyksen. Välitä se tärkeiden tapahtumien aikana, kerää paljon kohteliaisuuksia ja nauti täydellisestä ulkonäöstä, joka kulkee käsi kädessä häiriöttömän mukavuuden kanssa.