Kengät sopivat erinomaisesti uudenvuodenaattona!


Aiomme alkaa valmistautua uudenvuoden juhliin. Riippumatta siitä, mihin vietämme tämän erikoisillan, muistakaamme itsestämme organisaation lämmössä. Suunnittelu mekko ja meikki on hauskaa ja mukavia tunteita. Valitaan muodikkaat vaatteet, sopivat asusteet ja ilmiömäiset kengät, jotta voisimme tuntea olonsa hienoksi ja hymyillen toivottaa uudenvuoden.

Sinun uudenvuoden täytyy olla - ainutlaatuiset korkokengät

Korkokengät ovat ajattomia kenkiä, joita voimme käyttää työhön, tapaamisiin asiakkaiden kanssa, tentteihin tai syntymäpäiväjuhliin. Nämä korkeatasoiset tossut ovat pakollisia häätjuhlille. Mitkä ovat parhaimmat nastat uudenvuodenaattona? Valitaan ne, jotka vastaavat luomuksemme väriä. Muistakaa, että 31. joulukuuta olemme hauskoja kaikkialla, joten: glitteri, neonvärit, ombre-kantapäät, mielenkiintoiset leikkaukset tai paksut alustat ovat ajoissa! Voimme tehdä kantapäämme vaatekappaleeksi, joka houkuttelee katseita. Mitä meidän pitäisi välttää? Epämiellyttävät jalkineet - jalat alkavat särkyä muutaman tunnin kuluttua ja mukavan hauskan säikeen. Päätetään perustaa suosikki pari korkokengät "erityisiin tilaisuuksiin", kiinnittää huomiota siihen, ovatko he lähteneet muodista ja onko ne hyvässä kunnossa - kuluneet kengät voivat olla yhtä epämiellyttäviä kuin väärät! Suuret, uudet korkokengät kaikissa sateenkaaren väreissä ovat meille verkkokauppa ButyModne .pl.

Herkät sandaalit

sandaalit ohuet raidat näyttävät täydellisesti yhdistettynä mekkoon: eteerinen, virtaava tai tiukka - teemme ehdottomasti sensaation tällä asuilla! Kesäkengät voidaan yhdistää myös mustaan ​​silkkiin. Varmistakaamme, että kiiltävien sandaaliemme korko on uskomattoman korkea - se lisää keveyttä, armoa ja auttaa meitä voittamaan prom queen-tittelin. Yksi huomautus: meidän on liikuttava täydellisesti sellaisissa kengissä. Jos uudenvuodenjuhlat järjestetään kerrostaloasunnossa, valitsemme hiukan vähemmän ekstravagantit jalkineet.

Klassiset, tyylikkäät pumput

Voimme myös laittaa klassisen uudenvuodenaattotapahtuman sukkulat keskipitkä korkokengät. Näytämme heistä tyylikkäät ja tyylikkäät. Tämä on hieno vaihtoehto, jos haluat tanssia, koska muutaman tunnin hauskan jälkeen et joudu vaihtamaan kenkiä. Verkkokaupan verkkosivustolla ButyModne.pl löydät laajan valikoiman eri värisiä pumppuja. Klassinen musta ei rajoita meitä, vaikka se sopii täydellisesti iltajuhliin. Uudenvuodenaattona voimme käyttää pastellivärisiä kenkiä, esimerkiksi vaaleanpunaista helmiä tai epätavallisen valkoisia sävyjä - muodikkaimmat odottavat meitä sukkulat kauden aikana. Mitä tehdä, kun ystävät tulevat juhliin 31. joulukuuta, ja mekot ja korkokengät eivät ole satuamme?

Tai ehkä täysin erilaiset jalkineet?

Sananlaskun mukaan - mitä uudenvuodenaattona, kuten koko vuosi, miksi viettää tämä erityinen yö niin paljon kuin haluamme - pubissa, jossa on hyvä olut ja musiikki, tai ystäviä 80-luvun tyylisessä talossa. tuotos? Tärkeintä on mukavuutemme ja hyvinvointimme - älä käytä hame, jos 364 päivää vuodessa, käytä housuja ja älä pakota itseäsi tekemään kauneushoitoja, jos et tunne näin. Muista kuitenkin, että tänä iltana näyttää mielekästä, joten yritetään huolehtia itsestäsi. Entä kengät? Balleriinat, sidotut kengät, lenkkarit, saappaat ja jopa saappaat! Jos tarvitsemme uuden parin, suosikkikengät löytyvät verkkosivuilta ButyModne.com.

Uudenvuodenaattoripuolueen pitäisi olla meille erityinen tapahtuma, joten valmistaudu siihen kunnolla näyttämään hyvältä ja hauskaa koko yön. Asusteen välttämätön osa on jalkineiden yhteensopivuus. Joulukuun lopussa on aika valita "yksi ja ainoa" - pari, jossa toivotamme tervetulleeksi uuden vuoden 2019 vuoden.