Kengät + sukkahousut = täydellinen yhdistelmä, jos tiedät nämä säännöt


Pakkasen ikkunan ulkopuolella ei tarvitse saada sinua luopumaan hameiden tai mekkojen käyttämisestä. Jos varmistat, että pysyt lämpimänä, näiden vaatteiden ei tarvitse päätyä vaatekaappisi pohjalle odottamaan kevään saapumista. Tarvitset vain... sukkahousut. Mietitkö, kuinka yhdistää ne suosikkikenkiisi, jotta et tee muodista faux-pasia? Olet tullut oikeaan paikkaan! Vinkkiemme avulla tämä tehtävä on lasten leikkiä.

Muutama syy miksi rakastamme sukkahousuja

Sukkahousut ovat mekkojen ja hameiden kannattajien pelastus, kun lämpötilat alkavat laskea. Yhteensopivan materiaalin muodossa oleva lisäkerros suojaa jalkojasi kylmältä ja pakkaselta, ja voit silti näyttää naiselliselta ja tuntea olosi itsevarmaksi.

Lämmön tarjoaminen ei kuitenkaan ole ainoa asia, jonka sukkahousut voivat tehdä. Loppujen lopuksi sukkahousut eivät ole vain talviominaisuus! Ne voivat onnistuneesti täydentää monia tyylejä kaikkina vuodenaikoina lisäämällä tyylikkään pisteen "i"-kirjaimen päälle. Lisäksi niiden ansiosta saat jalkasi näyttämään pidemmiltä ja ohuemmilta silmänräpäyksessä. 

Mietit kuitenkin, kuinka yhdistää ne suosikkikenkiisi, jotta et tee muotia etikettivirhe? Olet tullut oikeaan paikkaan! Vinkkiemme avulla tämä tehtävä on lasten leikkiä. Aloitetaan!

Mustat sukkahousut

Mustat kengät voivat optisesti lyhentää paljaita jalkoja. Ellei yhdistä niitä mustaan ​​pohjaan, jolloin muodostuu yhtenäinen, pystysuora viiva. Tähän tarkoitukseen leggingsit tai mustat housut ovat täydellisiä. 

Haluaisitko hameen tai mekon? Ei mitään menetetty! Käytä vain mustia sukkahousuja. Valitse ohut tai paksumpi malli ja yhdistä ne kenkiin - klassisiin saappaisiin, tyylikkäisiin baleriinoihin tai armeijan tyylisiin saappaisiin. Varmista, että kengät ovat tummat.

Älä missään tapauksessa yhdistä mustia sukkahousuja ja kevyitä kenkiä. Tämä yhdistelmä ei näytä koskaan hyvältä!

Alaston sukkahousut

Haluatko käyttää beigejä reisihousuja, mutta mustat sukkahousut vain törmäävät niihin ja häiritsevät hienostunutta minimalismia? Korvaa ne nude-sukkahousuilla, jotka luovat katkeamattoman sääriviivan ja pidentävät niitä optisesti. Tämän asun kanssa voit käyttää sekä mekkoa että hametta. Noudata kolmen värin sääntöä ja luo setti hillityissä väreissä, esimerkiksi yhdistämällä beigeä, valkoista ja ruskeaa.

Kuviolliset sukkahousut

Entä kuviolliset sukkahousut? Käytä niiden epätavallista ulkonäköä ja pidä niitä pohjana luodaksesi yhtenäisen tyylin. Voit yhdistää sukkahousuihin tyttömäisiä pilkkuja tai kukkia raskaisiin saappaisiin sotilaalliseen tyyliin. Näin saat alkuperäisen vaikutelman ja näytät upealta!

Jos pidät vähemmän tyttömäisistä kuvioista, pue päällesi ilmeikkäät, geometriset muodot, kuten timantit, sukkahousut. Voit käyttää niitä pienen mustan mekon tai lempikynämekkosi kanssa takin kanssa. Valitse klassiset mokkanahkasaappaat, jotka täydentävät tätä tyylikästä yhdistelmää huomaamattomasti. Näin pukeutuneena voit mennä onnistuneesti toimistoon.

Huomio! Kun valitset kuviollisia sukkahousuja, älä piilota niitä pitkän mekon tai hameen alle. Esittele ne luomalla WOW-efektin!

Seksikkäät kalaverkot

Verkkosukat sopivat täydellisesti pitkien, nahkaisten polven yli ulottuvien saappaiden kanssa. Pue päälle nahkainen minihame ja musta villapaita saadaksesi seksikkään yhdistelmän.

Jos etsit asua, joka ei toimi vain treffeillä, yhdistä verkkosukat raskaisiin saappaisiin, ylimitoitettumidi-paita ja hame. Tällä tavalla saat tyylikkään kapinallisen vaikutelman ilman paljon vaivaa.

Kylminä päivinä voit käyttää pitkää, kaksirivistä kamelin takkia molempien asujen päällä. Tämä väri rikkoo täydellisesti yksivärisen mustan, jolloin näytät entistä tyylikkäämmältä.

Värikäs huimaus

Jos olet kiinnostunut rohkeista yhdistelmistä etkä pelkää leikkiä muodilla, valitse värikkäät sukkahousut ja pidä niitä tyylisi keskipisteenä.

Entä intensiivinen vaaleanpunainen? Käytä niitä hopeakenkien kanssa ja luo asu, joka heijastaa yksilöllistä tyyliäsi. Loppujen lopuksi maailma kuuluu rohkeille!

Mitkä sukkahousut korkokengillä?

Korkokengät sopivat moneen otteeseen. Voit käyttää niitä toimistossa, treffeillä tai liiketapaamisissa. Jos haluat näyttää ammattimaiselta, vältä paljaita jalkoja. Sinun tarvitsee vain valita hillityn paksuiset sukkahousut ja olet valmis! 

Alastonhousut, jotka visuaalisesti pidentävät jalkojasi, sopivat täydellisesti beigen sävyisiin kenkiin. Toisaalta, jos aiot käyttää mustia korkokenkiä, pue päälle mustat sukkahousut. Ohuempi materiaali näyttää hyvältä yhdessä kiiltävän nahkaisten kenkien kanssa, kun taas paksumpi sopii mattapintaisten ja mokkanahkaisten korkokenkien kanssa.  

Sukkahousut ja kengät - HIT vai KIT?

Sukkahousut klassisilla sandaaleilla eivät ole paras idea. Kuitenkin, kun laitat jalkaan korkeat avoimet kengät, voit käyttää sukkahousuja onnistuneesti. Julkkikset rakastivat tänä vuonna taivaan korkeita mustia sandaaleja yhdessä mustien sukkahousujen kanssa.

Huomio! Varmista, että valitset sumumalliksi ohuen, jossa ei ole vahvistuksia.

Tunne olosi naiselliseksi ympäri vuoden!

Kuten näette, huonollakaan säällä ei tarvitse luopua naisten mekoista ja hameista. Sinun tarvitsee vain hankkia laadukkaat sukkahousut, jotka suojaavat sinua kylmältä. Olemme vakuuttuneita siitä, että vinkkiemme avulla niiden yhdistäminen jalkineiden kanssa on sinulle erittäin helppoa!