Kengät – yksinkertainen tapa lisätä tyyliä jokapäiväisiin tyylityyliin


Yksinkertaiset, arkipäiväiset tyylit voivat saada tyylikkään sävyn silmänräpäyksessä. Mikä parasta, et tarvitse taikasauvaa saavuttaaksesi WOW-efektin. Sinun tarvitsee vain hankkia oikeat kengät ja tavallisilta näyttävät tyylit alkavat näyttää hienostuneemmilta. Opi asiantuntijoidemme tehokkaimmat temput!

Kauneus piilee yksinkertaisuudessa

Sanotaan, että kauneus piilee yksinkertaisuudessa. Tästä olemme ehdottomasti samaa mieltä! Eivät aina tyylikkäät, hienostuneet ideat ole tarpeen huomion herättämiseksi ja ympäristön ilahduttamiseksi. Joskus yksinkertaiset, täysin mutkaton ratkaisut riittävät luomaan unohtumattoman vaikutelman. Tämä periaate koskee monia elämän osa-alueita - taidetta, sisustussuunnittelua ja myös ... tyyliä. 

Joka päivä asuja niiden ei tarvitse olla erityisen hienostuneita. Loppujen lopuksi aamutaistelu aikaa vastaan ​​ei aina pääty voittoon ja joskus ei yksinkertaisesti ole aikaa keksiä jotain muuta kuin klassinen valkoinen T-paita ja yksinkertaiset farkut.

Katkaise rutiini muodikkaaseen tyyliin

Onneksi on olemassa tapa saada jopa niin yksinkertainen setti saamaan epätavanomaisen sävyn. Tarvitset vain oikeat kengät, jotka tuovat asusi kauneuden esiin.

niin että kaikki asu näytä tyylikkäämmältä, varmista, että käyttämäsi jalkineet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten luonnonnahasta tai mokkanahkasta. Halutessasi voit valita synteettisiä materiaaleja, jotka näyttävät ja tuntuvat samanlaisilta kuin luetellut materiaalit. Vältä huonolaatuisia malleja, jotka voivat tehdä lopullisesta vaikutuksesta haitallisen. 

Muista myös, että mitä paremmin huolehdit kengistäsi, sitä paremman tuloksen saat. Sen sijaan, että laittaisit päähän vanhoja, kuluneita pumppuja, joissa on repeytyneet kantapäät, pue jalkaan kiillotetut, kiiltävät kengät, jotka tekevät suuren vaikutuksen jokaiseen.

Asiantuntijamme ovat sinua ajatellen löytäneet mielenkiintoisimmat jalkinemallit, jotka toimivat parhaiten, jos haluat lisätä tyyliä jokapäiväiseen tyyliin. Katso itse, että muodikkaan ulkonäön ylläpitäminen joka päivä on helpompaa kuin uskotkaan.

Farkut + valkoinen t-paita

Yksi yleisimmin käytetyistä jokapäiväisistä muodoista on klassisten farkkujen ja yksinkertaisen leikkauksen valkoisen T-paidan yhdistelmä. Riippumatta siitä, valitsetko housut, joissa on suorat lahkeet, muodikkaat hankaumat vai löysemmän leikkauksen, voit olla varma, että saat täydellisen pohjan alkuperäisen tyylin luomiseen.

Työnnä T-paitasi housuihin ja pue päälle nahkavyö, jossa on kulta- tai hopeasolki ja yhteensopivat korvakorut. Pue päälle bleiseri, nahkatakki tai muodikas trenssi, yhdistä tyylikäs käsilaukku ja valitse kengät. Parhaat tähän tyyliin ovat:

- moniväriset nahkaiset korkokengät

- käärmeennahka-aiheiset pumput

- naisten mustat kengät

- kimaltelevat lenkkarit alustalla

Leggingsit + paita

Toinen yksinkertainen yhdistelmä, joka sopii hyvin jokapäiväisiin asioihin, ovat mustat leggingsit ja paita. Mukavuus, joka kulkee käsi kädessä eleganssin kanssa, on jotain, jota jokainen nainen arvostaa, riippumatta siitä, mitä hän on suunnitellut.

Voit viimeistellä tällaisen tyylin enemmän tai vähemmän tyylikkäällä tyylillä. Valitse ensimmäinen vaihtoehto nahkaiset alustalenkkaritja toisessa valitse mokkasiinit tai oxford kengät. Mustat muskettisoturit toimivat hyvin myös leggingsien ja paidan kanssa. Päätä haluatko lyhyempi, Onko pidempi versio, valitse pitkä neuletakki tai villatakki ja olet valmis lähtöön!

Skinny-farkut + napillinen pusero

Suosikkihousutyyppisi pillifarkut ne sopivat täydellisesti nappikiinnitettävän neulepuseron kanssa luoden yksinkertaisen pohjan tyylikkäille tyylimuodoille. Laita pusero pitsirannekkeen päälle ja työnnä se varovasti housuihin. Täydennä ilme hienovaraisilla koruilla ja ohuella, muodikkaalla vyöllä.

Valitse tämä yksinkertainen arjen look, muotoile hiuksesi löysästi ja pue muodikas hattu päähän. Valitse rento retki mukavat matalakorkoiset cowboy-saappaatja mennä treffeille mustat nahkaiset korkokengät ja vaihda hattu mustalla otsanauhalla. WOW-efekti taattu!

Kellot + paita

Mukavien soihdujen yhdistäminen tyylikkääseen paitaan on varma tapa luoda tyylikäs ilme smart casual. Jos haluat vieläkin hienostuneemman lopputuloksen, älä unohda clutch-laukkua, kultakoruja ja korkokenkiä.

Jos kyseessä on kellopohja, teräväkärkiset kengät ovat täydellisiä. Tässä on joitain asiantuntijoidemme suosittelemia malleja:

- nahkaiset pumput, joissa pitkänomainen varvas

- litteät sandaalit, joissa on terävä kärki

- tapit piikissä

Puuvillainen mekko

Riippumatta siitä, oletko menossa treffeille, juttelemassa ystävien kanssa teekupin ääressä tai toimistoon - puuvillamekko ei koskaan petä. Valitse pieni musta mekko tai klassinen leikkaus eri värisenä polvien ympärille ja kiinnitä vyö vyötärölle, joka korostaa naisellisia muotojasi ja luo halutun tiimalasisiluetin silmänräpäyksessä.

Älä unohda lisävarusteita kultakellon ja kultaketjulla varustetun käsilaukun muodossa. Riippuen suunnitelmistasi ja säästä, valitse mukava tasapohjaiset kengät, klassiset pumput, mukavat sandaalit tai nahkasaappaat. Katso kuinka yksinkertaista se on?