Kenkäesittelijä - idea lahjaksi isänpäiväksi


23. kesäkuuta on päivämäärä, jota kaikki isät odottavat innolla. Isänpäivä on hyvää aikaa antaa kiva lahja. Jos isälläsi on jo kaikki, mitä hänen sydämensä kaipaa, meillä on idea jostain, josta hän varmasti pitää. Loppujen lopuksi pari mukavat kengät ovat jotain, mitä jokainen meistä tarvitsee.

Lahjakengät isälle

Isänpäivä koittaa pian! Mietitkö mitä antaa lahjaksi henkilölle, jolla on kirjaimellisesti kaikki mitä sydämesi kaipaa? Se on helppoa! Isäsi hymyilee varmasti leveästi nähdessään uudet, mukavat kengät.

Valitse mukavat tossut, mukavat urheilukengät, vaelluskengät ja arkimallit ja varmista, että lahjan saaja on vilpittömästi iloinen!

Ovatko lahjakengät hyvä idea?

Ennen kuin siirrymme yksityiskohtiin, hälventäkäämme kaikki epäilykset. Monet ihmiset ihmettelevät, onko kenkien ostaminen lahjaksi hyvä idea. Taikauskoisemmat välttelevät tällaista ostoa, koska he eivät halua saada yhteisiä polkuja yhtäkkiä eroamaan. 

Onneksi lahjakenkien ei tarvitse olla huonon onnen ja epämiellyttävien erojen lähde. Loppujen lopuksi isät rakastavat käytännöllisiä lahjoja! Sen sijaan, että ostaisit toiset sukat tai tylsän kupin, mene askeleen pidemmälle ja valitse jotain, joka pitää isäsi mukavana koko päivän: kengät. 

Jos vielä pelkäät, että lahjaksi saatavat kengät tuovat isällesi huonon putken, ilmeisesti sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin heittää penni yhteen kenkiin ja näin ajaa pois mahdolliset ongelmat :-)

Ei niin kova pähkinä murrettavaksi

Kun ostat kenkiä isänpäivälahjaksi, noudata muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä. Voit työskennellä salaa äitisi kanssa saadaksesi tarvitsemasi tiedot tai vilkaista isäsi suosikkikenkiä käydessäsi. Näet, että kenkien ostaminen lahjaksi ei ole niin kova pähkinä, ja samalla vältyt luiskahtamiselta.

#1 Koko

Hyvin istuva kenkäkoko on avain menestykseen, kun ostat niitä lahjaksi isälle. Voit pyytää apua äidiltäsi tai käydä itse katsomassa isäsi kokoelmaa aina kun käyt vanhempiesi luona.

#2 Tyyli

Yhtä tärkeää kuin kenkien koko on niiden tyyli. Tämä näkökohta voi vaikuttaa siihen, käytetäänkö lahjaa mielellään vai mieluummin piilotetaanko se vaatekaapin pohjalle. Varmista, että isäsi pitää parempana klassikoista tai innovatiivisista ratkaisuista. 

#3 Materiaali

Viimeinen, mutta ei vähemmän tärkeä ominaisuus, joka kannattaa ottaa huomioon ostettaessa kenkiä lahjaksi, on materiaali, josta kengät on valmistettu. Jos isäsi valitti niin kauan kuin muistat mokkanahkaisten kenkien ylläpitoon liittyvistä vaikeuksista, luovu tästä materiaalista luonnollisen nahan hyväksi.

Inspiroidu suosituksistamme

Nyt voit varmasti tehdä lahjan isälle hitin. Jos etsit valmiita inspiraatioita, olet tullut oikeaan paikkaan. Sinua ajatellen olemme koonneet ne yhteen paikkaan ja ryhmitelleet ne käytännön luokkiin. Työskennellä! 

Kengät aktiiviselle isälle

Tykkääkö isäsi viettää aikaa aktiivisesti? Jos hän nauttii kuntoilusta kuntosalilla vapaina iltapäivisin, urheilukengät ovat hitti. Entä Mustat Niken treenikengät? Ne näyttävät erittäin monipuolisilta ja tukevat samalla täydellisesti jalkaa pehmeästä vaahtomuovista tehdyn pehmusteen ansiosta.

Onko isäsi äskettäin maininnut, että hän haluaa tehdä pitkiä kävelylenkkejä vuoristossa? Valitse hengittävä vaelluskengät lisääntynyt vedenkestävyys, jonka ansiosta kiipeilyseikkailu on vieläkin miellyttävämpää!

Kengät isälle, joka pitää leposta

Aktiivisen vapaa-ajan viettämisen sijaan isäsi mieluummin passiivisempaa virkistystä? Ne ovat silloin täydellinen lahjaidea mukavat tossut! Verkkokaupastamme löydät valtavasti erilaisia ​​malleja - klassisista ruudullisista materiaaleista mukaviin turkkiin, lämpimällä lampaannahalla vuorattuihin jalkiniin. 

Kengät rennon isälle

Jos isäsi haluaa olla ajan tasalla, lyö vetoa mallista, joka auttaa häntä saamaan halutun vaikutuksen. Valitse valkoisten tennarien tai klassisten tennarien väliltä, ​​jotka vetoavat varmasti vastaanottajaan. Haluatko tulla hieman hulluksi ja olet varma, että tällä tavalla saat vilpittömän hymyn isäsi kasvoille? Valitse värikkäitä malleja, jotka sopivat täydellisesti rennon isälle. Tässä on joitain ehdotuksistamme: 

- miesten valkoiset lenkkarit ruskeilla lisäkkeillä

- punaiset nahkaiset lenkkarit

- miesten harmaat lenkkarit

- miesten punaiset lenkkarit

Kengät tyylikkäälle isälle

Jos valmistat lahjaa tyylikkäälle isälle, lyö vetoa klassikoista. Valita universaalit kengätjoka sopii moneen tilanteeseen. Jos isäsi mallistosta puuttuu ruskeat mekkokengät, hän on varmasti iloinen tällaisesta lahjasta.

Säilytä kuitti ja nauti täydellisestä lahjasta isänpäiväksi

On vielä yksi asia, joka on pidettävä mielessä, kun päätät ostaa kenkiä isänpäivälahjaksi. Säilytä kuitti mahdollisen valituksen tai koon vaihdon aiheuttamien ongelmien välttämiseksi. Uskomme, että vinkkiemme ansiosta pystyt järjestämään täydellisen lahjan!