Kerromme teille kenkistä - viisi jalkineiden triviaa, jotka kannattaa tietää!


Rakastatko kengät aivan kuten me? Varmasti! Siksi tämä viikko päättyy lyhyeen merkkiin, joka ei koske niin paljon kenkiä ja niiden tyyppejä, vaan mielenkiintoisia faktoja kenkistä. Jos haluat oppia muutamia mielenkiintoisia faktoja, pyydämme teitä lukemaan ensimmäiset tämäntyyppiset blogimerkinnät ButyModne.pl-blogissa!

Rakastatko kengät aivan kuten me? Varmasti! Siksi tämä työviikko päättyy lyhyeen merkkiin, joka ei koske niin paljon kenkiä ja niiden tyyppejä, vaan mielenkiintoisia faktoja kenkistä. Jos olet kiinnostunut oppimaan muutamia mielenkiintoisia faktoja, pyydämme teitä lukemaan ensimmäiset näistä blogimerkinnöistä ButyModne.pl!

 

Kengät ilman paria, erityiset koukut kenkiin ja varastetut kengät

Ennen vuosisataa sitten kenkiä ei valmistettu oikean ja vasemman jalkaeron välillä - todella! Nämä tiedot myös järkyttivät meitä, varsinkin kun nykyisessä elämässä emme voi kuvitella, että kävelet eri muotoilluissa kengissä, ottaen huomioon jalka muodon. Jotta kengät olisivat täydellisiä, sinun täytyi mennä kengänkoneeseen, joka räätälisi jalkineet, jotta se olisi mukavampaa matkustaa. Ainoastaan ​​tukkukaupan teollisen ratkaisun keksimisellä ongelma lakkasi olemasta.

Tässä kohdassa on myös syytä mainita, että naiset ovat mestari selviytymään kiusallisesta vaatteesta. 1800-luvulla valmistetut korkeatasoiset korkeat saappaat, jotka on kiinnitetty moniin pieniin painikkeisiin. Naiset pystyivät kiinnittymään korsettiin, jotta he voisivat todella kiinnittää nämä valitettavat painikkeet, minkä vuoksi he keksivät ... erityisen koukun, joka teki tehtävän helpommaksi!

Kengät myös yleensä varastavat joitakin - erityisesti ainutlaatuisia. Siksi ei ole ihme, että rubinipumput, jotka näkyvät "Ozin Sorcererissa" yhdessä Judy Garlandin kanssa, varastettiin. Ja kukaan ei ole vielä ratkaissut tätä tilannetta. Mitä kenkiä he tekevät ihmisten kanssa!

 

Kengät ovat professori ...

Jalkineet eivät ole vain uusi ilo, vaan myös taide. Ensimmäiset kengät on suunniteltu, ja ne on suunniteltu Futuristiseen tyyliin Andre Perugian toimesta. Perugia on osoittanut, että käytännöllisyydestä huolimatta hän arvostaa myös taidetta, joka voi yllättää kaikki ihmiset. Ja se yllätti, kahdennenkymmenennen vuosisadan ensimmäisellä puoliskolla. Andre oli ns "Heel-vähemmän kenkä" ja lähestymistapoja, joilla on ylellisyyttä hänen työstään. Lopulta kengät innostavat!

Ja professori keksi ... nastat. Paul Stevenson oli noin 13 cm korkeimpien kantapäällikköjen kirjoittaja. Kehittämisen aikana Stevenson sisälsi muun muassa tämän jalkineiden käyttökokemuksen, hyväntahtoisuuden, parin hinnan ja useita tärkeitä sosiologista tekijää muodostavia muuttujia. Suuri liiketoiminta, eikö?