Kevyet kävelykengät työssä


Syksy ja talvi ovat vuodenaikaa, jolloin meidän on pakko käyttää raskaita, lämpimiä ja vedenpitäviä kenkiä. Tämän ansiosta varmistamme asianmukaisen lämpömukavuuden ja vähentämme vilustumisen riskiä. On kuitenkin vaikea kuvitella viettävänsä koko päivän työtä sellaisissa kengissä. Joten ehdotamme, mitkä kevyet kävelykengät työssä ovat parhaita. Esittelemme malleja, jotka sopivat sekä miehille että naisille.

Mitä pitää ottaa huomioon kenkää valittaessa?

Kun etsit työjalkineita, sinun on muistettava, että vietät muutama tunti niissä - istuu, kävelee, seisoo - asennosta riippuen. Joten kenkkien tulisi olla ensinnäkin kevyitä. Valitse malleja, joissa ei ole paksua, raskasta pohjaa. Jos yritykselläsi ei ole pukeutumiskoodia eikä sinulla ole yhteyttä asiakkaisiin, voit valita erittäin mukavat urheilujalkineet, tässä olet varma, että se on mukava sinulle. Hengittävyys on toinen tärkeä asia. Yritä tehdä kengät hengittäviä - valmistettu nahkaa tai luonnollista tekstiiliä, myös erityyppiset tuulettimet, esimerkiksi reikät tai verkot, ovat toivottavia. Tämän ansiosta jalat eivät hikoile. Jos tarvitset tyylikkäitä kenkiä ja korkokengät ovat toivottavia, laita tukevuus. Älä valitse erittäin korkeaa, ohutta kantapäätä, vaan valitse posti tai korko, joka voi olla korkeintaan 7 cm. Sinulla voi aina olla naamiointia varten tarkoitettuja kenkiä, esimerkiksi ballerineja, mokkasineja tai espadrilleja.

Kevyt kävelykenkä naisille

Alussa on tärkeää määrittää, pitäisikö kengän tyylikäs vai rento luonne. Jos sinulla on jalkineita ja sinulla ei ole yrityksen pukeutumiskoodia, sinulla on enemmän vapautta. Seuraavassa esittelemme koko kevyiden työkenkäsarjojen ja esimerkkejä, ehkä jotkut sopivat sinulle parhaiten!

  • Ballerinat - tämäntyyppiset jalkineet ovat ehdottomasti yksi kevyimmistä ratkaisuista. Ballerinat näyttävät myös tyylikkäiltä, ​​ovat mukavia ja niitä voidaan käyttää mekkojen, hameiden, sikarillien ja muiden housujen kanssa. Voit valita esimerkiksi klassisen mustan (esim. ballerinat manteli varpaat musta CD52P) tai enemmän viritetty (esim. vaaleanpunaiset ballerinat helmillä).
  • Pumput - kun sinun on käytettävä korkokenkiä tai korkokenkiä, kannattaa etsiä vakaata vaihtoehtoa. Valitse posti, kiila tai matala kantapää ja huomaat, että kengät ovat silti mukavat. Suosittelemme esimerkiksi Seastar-ruutupumput.
  • Espadrilles - vaikka ne liittyvät pääasiassa ranta- ja kesäjalkineisiin, ne voivat olla hienoja töissä. Ne ovat kevyitä, mukavia ja hengittäviä, minkä vuoksi ne ovat ihanteellinen ratkaisu käytettäväksi työssä. Ne voivat olla myös esimerkiksi tyylikkäitä VICES espadrilles kanssa brokaatti ruskea.
  • Mokkasiinit - tällä hetkellä ne ovat luultavasti suosituimpia naisten työkenkiä. Matala, mukava ja muodikas. Ne näyttävät hyvältä mekkojen, mutta myös farkkujen tai tyylikkäiden housujen kanssa. Saatavana klassisina versioina (esim. naisten mokkanahkalaatat Sergio Leone) tai enemmän viritetty (esim. hopea mokkasiinit hienolla VICES harmaa).
  • Tennarit - tämä on ratkaisu naisille, joilla ei ole pukeutumiskoodia tai jotka haluavat rikkoa muodollisen tyylin urheiluvälineillä. Epäilemättä lenkkarit ovat mukavia, muodikkaita ja sekoittuvat eri vaatteisiin - varsinkin kun valitset klassisen, valkoisen nilkan, esim. Converse Chuck Taylor All Star Hi kengät.

Miesten kevyt kävelykenkä

Miesten tulisi myös määritellä, millaisia ​​jalkineita he odottavat. Jos työskentelet yrityksessä, jossa asiakkaita ei palvele ja pukeutumiskoodi ei ole jäykkä, sinulla on varaa enemmän vapautta. Siksi esitämme miehille erityyppisiä kevyitä kävelykenkiä töissä - ehkä käytettävissä olevista vaihtoehdoista yksi malli vetoaa sinulle.

  • Mokkasiinit - varmasti tämäntyyppiset kengät ovat numero yksi miehistä, jotka arvostavat mukavuutta ja tyyliä. Mokkasiinit ovat olleet kuumia useita vuosia, ja se ei ole tuskin yllättävää - ne tulevat kaiken mukana. Suosittelemme esimerkiksi leipurit claret Nikopol 1688.
  • Kengät - tällaisten kengien ei tarvitse olla painavia ja epämukavia. Tarjouksestasi löydät myös kevyitä, muodikkaita variantteja, jotka ovat täydellisiä työjalkineina, esim. mustat urbaanit kengät Casual 1631 musta tai tuuletettu Riko miesten kengät, joissa on rei'itetyt kengät 848.
  • Urheilu - yrityksissä, joilla ei ole pukeutumista, miehet voivat myös valita lenkkarit. Jos niiden ei tarvitse olla näkyviä, ne voivat olla esimerkiksi yksivärisiä, mustia Nike Court Vision Low M CD5463-002 -kengät, mutta jos etsit trendikkäitä ja värikkäitä vaihtoehtoja - löydät ne myös ButyModne.pl-tarjouksesta.
  • Tennarit - ne ovat kevyitä, mukavia ja ennen kaikkea mukana kaikessa - farkut, tyylikkäät housut ja jopa puvut. Esimerkki olisi klassinen kengät Converse Chuck Taylor All Star Pro M.

Joten kuten näette, on monia mahdollisuuksia. Löydät helposti verkkosivuilta ButyModne.pl täydelliset, kevyt kävelykenkä töissä, joka vastaa odotuksiasi. Muista asettaa mukavuus ensin. Tämän ansiosta keskityt työtehtäviin eikä siihen, että sinulla on raskaat, epämukavat jalkineet.