Kuinka hoitaa mokkanahkakengät, jotta ne näyttävät hyvältä ajan kulumisesta huolimatta?


Mokkanahkakengät ovat olleet saumattomasti suosittuja useiden vuosien ajan. Tämäntyyppiset jalkineet näyttävät upeilta, ja kauniisti suunnitellut naisten ja miesten mallit ansaitsevat huomiota. Tästä materiaalista valmistetun höyryn pitäminen puhtaana vaatii hieman enemmän työtä kuin viljanahka. Mokan viehätys on sen kauniissa koostumuksessa ja pehmeydessä, joten meidän on muistettava jalkineiden oikea kyllästäminen ja hoito melkein jokaisen käytön jälkeen. Suosittelemme, kuinka oppia hoitamaan mokkanahkaparia, jotta sen puhdistaminen vie vähän aikaa ja kengät näyttävät hyviltä pitkään.

Mokkakengien kyllästäminen - olkaamme varovaisia

Meidän pitäisi alkaa hoitaa mokkanahkaa heti laatikosta. On parasta kyllästää ennen ensimmäistä kulumista herkän materiaalin suojaamiseksi. Käytämme tähän tarkoitukseen erityistä valmistetta - pyydetään myyjää valitsemaan oikea agentti. Kyllästyskerros on suunniteltu suojaamaan mokkaa vedeltä ja lialta. Muista kuitenkin, että tyylikkäitä pumppujamme tai pehmeitä leivonnaisiamme ei ole tarkoitettu lätäköihin!

Oikea puhdistus on mokanhoidon perusta

Puhdistamme mokkanahkaa jokaisen käytön jälkeen. Tätä varten käytetään erityistä harjaa, joka on varustettu kumiliuskoilla. Niiden tehtävänä on poistaa lika, ne on myös suunniteltu nostamaan mokkaa muodostavat karvat. Tämän ansiosta kengän pinta on hyvin puhdistettu ja raikas, ja korotettu nokka näyttää hyvältä. On olemassa erilaisia ​​tekniikoita lian poistamiseksi mokkasta. Voimme yrittää poistaa pienet tahrat pyyhekumilla, eli erityisellä lohkolla, joka on suunniteltu mokan puhdistamiseen. Hyvä ratkaisu voi olla myös ostaa ammattimainen tahranpoistoaine, jonka levitämme värjätylle pinnalle erityisellä harjalla. Muista, että Internetistä löydät monia kotimenetelmiä, joilla voit tehokkaasti puhdistaa kengät mokkasta, aina liottamalla ne saippuahiutaleilla veteen, hieromalla maitoa ja päättyen leivänkuoren hankaamiseen. Jos haluamme kuitenkin, että kengät säilyttävät esteettisen ulkonäkönsä pitkään, käytämme mokan hoitoon tarkoitettua kosmetiikkaa äläkä jätä pakollista puhdistusta väliin jokaisen käyttökerran jälkeen.

Muutama sääntö mokan käsittelyyn

Kuivaa märät mokkanahkaiset kengät aina kaukana lämmön ja auringon lähteistä - ne voivat tuhota materiaalin ja muuttaa sen väriä peruuttamattomasti. Täytä kengät sanomalehdillä, jätä ne kynnysmatolle ja odota, että paperi imee veden. Voimme nopeuttaa koko prosessia vaihtamalla usein sanomalehtiä. Mokka -värjätyt mokkanahkaiset kengät on parasta jättää kuivumaan. Kaikki ennenaikaiset toimenpiteet voivat hieroa lian mokkanahkaiseen pintaan ja luoda epämiellyttäviä tahroja. Lika on paljon helpompi poistaa harjalla, kun pinta on kuiva - harjaa se varovasti. Muista laittaa kenkäpuut käyttämättömään pariin, jonka ansiosta kengät säilyttävät hyvän muodon. Muodikkaita mokkanahkaisia ​​jalkineita, jotka sopivat täydellisesti työhön ja jokapäiväiseen käyttöön, löytyy kaupasta KeeShoes.

Mokkanahasta valmistetut kengät ovat mukavat ja näyttävät hyvältä, joten vaatekaapissasi kannattaa olla ainakin yksi muodikas pari - pumput, sandaalit, matalat kengät tai mokkasiinit. Asianmukainen hoito on avainasemassa, ja muutamien yksinkertaisten sääntöjen muistaminen saa kengät kulumaan hyvin pitkään ja näyttämään hyvältä samanaikaisesti.