Kuinka jakaa uudet kengät nopeasti ja kivuttomasti?


Uudet kenkäsi eivät ole vielä onnistuneet sopeutumaan jalkasi muotoon? Tuntuuko sinusta, että ne ovat liian jäykkiä ja niissä käveleminen aiheuttaa kipua ja hankausta? Älä huoli! Vaikka yleensä vaatii kärsivällisyyttä tehdä uudesta saapumisesta mukava, tiedämme tehokkaita ja kivuttomia tapoja päästää kengät irti nopeasti. Aloitetaan!

Uudet kengät ilman rakkuloita? On mahdollista!

Uusien kenkien ostaminen on yksi hauskimmista mahdollisuuksista käyttää rahaa. Valitset varmasti huolellisesti niiden laadun ja ulkonäön sovittaen ne ainutlaatuiseen tyyliisi. Olemme vakuuttuneita, että kiinnität myös erityistä huomiota siihen, että ne ovat mahdollisimman mukavia. Nautit uudesta ostoksestasi, kunnes...

Kun puet ne ensimmäiselle kävelylle, käy ilmi, että sinun ei luultavasti ollut tarkoitus. Ensimmäiset hankaukset ja rakkulat saavat sinut haluamaan päästä eroon niistä mahdollisimman pian. Onneksi se ei ole niin paha kuin miltä se saattaa näyttää! Tiedämme todistettuja tapoja pukea ja riisua uudet kenkäsi nopeasti ja kivuttomasti.

Paikanna kipeät kohdat ja kosteuta niitä kunnolla

Pue uudet kengät jalkaan ja kävele niillä ympäri taloa niin kauan kuin voit. Noin tunnin kuluttua näet, mitkä jalkojen kohdat ovat alttiimpia epämiellyttävälle kitkalle. Tämä voi aiheuttaa rakkuloita. Kun olet löytänyt nämä paikat, oikea nesteytys on ratkaisevan tärkeää. Tarvitset jalkavoidetta tai vaseliinia. Kostuta jalkasi useita kertoja päivässä kiinnittäen huomiota aiemmin tunnistettuihin pisteisiin. Kuiviin jalkoihin kehittyy todennäköisemmin kivuliaita rakkuloita.

Muista myös kuoria jalkojasi säännöllisesti. Näin pääset eroon kuolleista ihosoluista ja käyttämäsi valmisteet imeytyvät tehokkaammin. Tällä tavalla pääset jaloillesi ilman rakkuloita!

Bonus: Kosteutetut ja asianmukaisesti hoidetut jalat palkitsevat sinut kauniilla ulkonäöllä!

Käytä antiperspiranttia estääksesi jalkojasi hikoilemasta

Hikinen jalat ovat täydellinen ympäristö rakkuloiden muodostumiselle. Älä unohda käyttää jalkojen antiperspiranttia, jotta tämä ei tapahdu. Antiperspiranttivoiteita ja talkkia on saatavilla myös apteekeista ja apteekeista. Valitse sinulle sopivin muoto ja poista jalkojen liikahikoiluongelma. Tämän ansiosta olet askeleen lähempänä uusien kenkien kivutonta jakelua.

Kylminä päivinä pue päälle yksi pari sukkia

Vaikka tämä menetelmä ei toimi erityisen hyvin keväällä tai kesällä, se tuo loistavia tuloksia kylminä päivinä. Sinun tarvitsee vain pukea päälle ylimääräinen pari paksuja sukkia, jotka tekevät jaloistasi vähemmän herkkiä hankaukselle lisäkerroksen ansiosta.

Bonus: Ylimääräinen pari sukkia auttaa sinua venyttämään uusia kenkiäsi entistä nopeammin.

Jos on kuuma kesä, myös sukat voivat olla suureksi avuksi! Käytä niitä aina, kun yrität jakaa uusia kenkiä kotiisi. Käytä niitä niin kauan kuin tunnet olosi mukavaksi.

Vältä nauhojen löystymistä

Houkutteletko sinua uusien tennarien nauhojen löysäämisessä? Luuletko, että tämä antaa jaloillesi enemmän tilaa? Mikään ei voisi olla enempää pielessä! 

Liian löyhästi nauhoitetut kengät voivat aiheuttaa hankausta, jota haluat estää. Muista, että mitä tiukemmin nauhat on sidottu, sitä nopeampi on kenkien erottaminen.

Älä luovu uusien kenkien käyttämisestä

Jos haluat myydä uudet kenkäsi tehokkaasti, muista, että tämä on asteittainen prosessi, joka vaatii kärsivällisyyttä. Tiedämme, kuinka paljon haluat esitellä uutta hankintaasi maailmalle. Onneksi sinun ei tarvitse luopua juuri ostetun kenkäparin käyttämisestä. Laita ne paikkoihin, joissa sinun ei tarvitse seisoa tai kävellä pitkiä aikoja. Täydellinen lääkärin jonossa odottamiseen. Jalkojen synnyttämän lämmön vaikutuksesta ne venyvät muotoonsa sopivaksi.

Mukaan kannattaa kuitenkin ottaa ylimääräinen pari mukavat kengät, joista on apua hätätilanteessa.

Kuinka päästä eroon rakkuloista?

Jos jaloissasi on tuskallisia rakkuloita, älä yritä puristaa niitä ulos. Jos ne ovat erittäin ärsyttäviä, käytä desinfioitua neulaa kuplan lävistämiseen. Näin pääset eroon siinä olevasta nesteestä. Älä missään tapauksessa kuori jäljelle jäänyttä ihoa. Hän suojelee jalkojasi paranemisen aikana. Voit myös käyttää erityisiä laastareita, jotka suojaavat rakkoa ja antavat sille tarvittavan suojan mahdollisia infektioita vastaan.

Uusien kenkien ei tarvitse pitää sinut hereillä öisin. Jos niiden ostoon liittyy erityinen tilaisuus, kannattaa niiden venyttely aloittaa riittävän ajoissa, jotta vältytään epämiellyttäviltä yllätyksiltä sinulle tärkeänä päivänä. Muista tutustua muihin tapoihin saada tiukat kengät, joita olemme kuvanneet toisessa artikkelissa.