Kuinka käyttää pumppuja joka päivä ja juhlapyhinä? Löydä ideoita tyylityksistä, jotka ilahduttavat sinua


Pumput ovat välttämätön jokaisen tyylikkään naisen vaatekaappi. Oikein valittuina ne voivat tehdä ihmeitä ja tehdä muodollisesta tyylityksestä entistä tyylikkäämmän ja lisätä ainutlaatuisen aksentin arkeen. Ota selvää, mitä etsiä niitä valittaessa ja miten muotoilla ne ilahduttamaan ulkonäöllään olosuhteista riippumatta.

Pumput - kiistaton naiseuden symboli

Pumput ovat epäilemättä naiseuden symboli. Ne saavat jokaisen tyylitelmän näyttämään ilmiömäiseltä, ja ne pidentävät jalkoja uskomattoman paljon. Mikä parasta, voit käyttää niitä melkein minkä tahansa kanssa. 

Hyvin valitut pumput auttavat sinua saamaan minkä tahansa muodollisen tyylin näyttämään entistä hienostuneemmalta ja tyylikkäämmältä. Sinun ei tarvitse rajoittua vain kynähameisiin, toimistomekkoihin tai tyylikkäisiin pikkusikareihin. 

Voit laittaa nämä kengät jalkaan onnistuneesti myös arkikäyttöön asuettä. Ne näyttävät ilmiömäisiltä muodikkaiden farkkujen, joissa on hankausta, ilmavien maximekkojen tai kiiltävien leggingsien seurassa.

Laaja valikoima naisten pumppuja

Naisten pumppujen valitseminen voi olla melkoinen haaste. Valmistajat yrittävät päihittää toisiaan värien, suunnittelun ja käytettyjen materiaalien suhteen. Valitsetko mattamokkan vai kiiltävän lakan, riippuu vain sinusta!

Muista kuitenkin aina ohjata mukavuus! Luonnollisesta nahasta tai mokkasta valmistetut pumput ovat paljon mukavampia kuin synteettiset materiaalit. Sen lisäksi, että ne mukautuvat helposti jalkojesi muotoon, ne kestävät myös paljon pidempään. 

Kun valitset pumppuja, kiinnitä huomiota myös kantapään korkeuteen. Jos tunnet olosi epävarmaksi, kun käytät taivaan korkeita korkokenkiä, vaihda ne pylvään vakaampiin pumppuihin, joissa painopiste jakautuu tasaisemmin ja tunnet olosi mukavaksi. 

Kengän kärki on yhtä tärkeä. Pyöreä näyttää rennommalta, kun taas terävä on täydellinen muodollisempiin tilaisuuksiin. Sen kiistaton etu on se, että se pidentää optisesti jalkoja, jolloin koko siluetti näyttää hoikkalta.

Beiget pumput taivaalliseen jalkavaikutelmaan

Värillä on ehdottomasti väliä! Varsinkin kun haluat saada jalkojen vaikutuksen taivaalle. Nenä mokkaa valmistetut beige-pumputjonka avulla voit saavuttaa haluamasi optisen illuusion hetkessä.

Suunnitelmistasi riippuen voit käyttää niitä romanttisen kukka-aiheisen mekon tai muodikkaiden farkkujen kanssa, joissa on hankausta ja ylimitoitettu'villapaita tai pellavapaita. Älä unohda taittaa jalkoja muutaman kerran paljastaaksesi nilkan. Näin jalkasi näyttävät vielä pidemmiltä!

Beige ja valkoinen on täydellinen yhdistelmä, joka on aina kiehtonut useiden vuodenaikojen ajan. Mukava setti beigenväriset pumput matalilla koroilla valkoisilla housuilla tai pitsimekolla ja nauti siitä siististi ja harmonisesti Katsoiem, jossa voit onnistuneesti mennä töihin tai kävellä ympäri kaupunkia.

Jos haluat leikkiä muodilla, valitse kontrasti ja yhdistä beige, sidottu pumput mustalla, yksivärisellä tyylillä tai punaisella cocktailmekolla. Tässä asussa näytät täydelliseltä tapaatessasi ystäviä, sisaresi häissä ja jopa treffeillä.

Minkä kanssa kirkkaita pumppuja kannattaa käyttää?

Kirkkaat pumput auttavat piristämään mitä tahansa yksiväristä tyyliä. Jos haluat tasapainoisen lopputuloksen, käytä niitä tyylikkäiden vaatteiden kanssa.

Kirkkaan pinkit pumput saa jalat näyttämään ruskettuneemmilta. Käytä niitä mustan levenevän mekon kanssa, joka päättyy hieman polven yläpuolelle, tai käytä niitä yhdessä laivastonsinisen 7/8-pituisen haalarin kanssa.

Jos olet menossa häihin, voit käyttää niitä tummansinisen mekon kanssa. Varo kuitenkin liioittelemasta lisävarusteita. Valitse herkkiä koruja ja meikkaa hillityissä väreissä.

Luo tyylikäs asu toimistoon

Ne sopivat täydellisesti toimistoon klassiset mustat pumputjoka sopii täydellisesti mihin tahansa yritysasuun. Käytä niitä yhdessä siististi puristetun valkoisen paidan ja kynähameen kanssa, jonka voit korvata tyylikkäillä pikkusikareilla.

Saat vieläkin ammattimaisemman ilmeen pukemalla päälle sopivaa takkia ja kiinnittämällä hiuksesi klassiseen nutturaan. Näin pukeutuneena voit mennä toimiston lisäksi myös työkokoukseen.

Muotoile pumput treffeille

Oletko valmistautumassa treffeille ja mietitkö mitä puisit päälle näyttääksesi upealta? Pumput ovat ehdottomasti liittolaisesi! Valinta ne punaisissa sävyissänäytät erittäin seksikkäältä. Yhdistä ne istuvaan mustaan ​​mekkoon ja herkkiin koruihin. Älä unohda punaista huulipunaa, joka auttaa sinua saamaan WOW-efektin!

Kun menet treffeille, sinun ei tarvitse rajoittua lyhyisiin mekoihin. Mokkanahkaiset pumput ne täydentävät täydellisesti tyylitelmää pitkällä, ilmavalla hameella, jossa on eläinkuvio Tulostaem ja tavallinen T-paita. Kylminä päivinä käytä nahkaista ramones-takkia tai pitkää trenssitakkia.

Hyvä ulkonäkö voi kulkea käsi kädessä mukavuuden kanssa

Kun käytät pumppuja, muista, että hyvä ulkonäkö voi ehdottomasti kulkea käsi kädessä mukavuuden kanssa. Valitse todistettuja merkkejä, joissa estetiikka ja mukavuus yhdistyvät. Valitse laadukkaat materiaalit äläkä luovu hyvästä tyylistä riippumatta suunnitelmistasi. Olemme vakuuttuneita siitä, että neuvojamme noudattamalla näytät ja tuntuu aina hyvältä!