Kuinka käyttää saappaita? Kolme ehdotusta muodikkaille tyylitelmille


Saappaat ovat olleet muodin hitti monta vuotta. On vaikea kuvitella naisen vaatekaappia ilman tällaisia ​​jalkineita. Ne näyttävät tyylikkäiltä, ​​mukavilta ja sopivat hyvin melkein mihin tahansa muotoiluun. Naiset pukeutuvat niihin mekkoilla, hameilla, farkkuilla, tyylikkäillä housuilla ja jopa urheilupukuilla. Esittelemme kolme ehdotusta muodikkaista tyylitöistä saappaiden avulla!

Saappaat - miksi ne ovat niin suosittuja?

Syksy- ja talvikausi vaativat meidän vaihtamaan vaatekaapin hieman lämpimämmäksi. Sama koskee kenkiä. Yksi muodin ehdotuksista, joita naiset arvostavat eniten, ovat naisten saappaat. Nämä ovat eri muodoissa - klassisista Chelsea -saappaista, cowboy -saappaista, vaelluskengistä, lämpimistä lenkkarista korkeakorkoisiin saappaisiin. Vaihtoehtoja on monia, joten ei ole ihme, että naiset rakastavat tämän tyyppisiä kenkiä - jokainen löytää jotain itselleen. Lisäksi voit käyttää melkein mitä tahansa muotoilua tällaisilla kengillä. Ne näyttävät hyvältä yhdessä tyylikkäiden yhdistelmien kanssa sekä rentoina tai urheilullisina. Saappaiden etuna on myös niiden suhteellisen alhainen hinta - voit ostaa muodikkaita kopioita KeeShoesista noin 70 zlotylla. Mietitkö, mikä malli valita? Tutustu ehdotuksiimme saappaiden käyttämisestä - ehkä se helpottaa ostopäätöstäsi!

Saappaiden käyttäminen - tutustu kolmeen muotiehdotukseen

  • Tyylikkäät saappaat - jos sinulla on tärkeä retki, jolla haluat näyttää tyylikkäältä, tai jos sinulla on pakollinen liiketyylinen pukeutumiskoodi, suosittelemme valitsemaan klassiset Chelsea -saappaat - tasaiset tai korkokengät. Ehkä pidät niistä mustat nilkkurit F156-2-pylväässä tai saappaat, joissa nastat Caprice 25433 musta. Voit käyttää tämän tyyppisiä kenkiä mekon, hameen, tyylikkäiden housujen tai naisten puvun kanssa. Saappaat näyttävät hyviltä yhdessä tyylikkään turkin kanssa, mutta voit käyttää niitä myös takin kanssa. Mitä klassisemman mallin valitset, sitä enemmän vaatteita se sopii täydellisesti. Jos kuitenkin valitset ylellisemmän mallin, esim. punaiset eristetyt saappaat G-7656-pylväässä - ole varovainen, kun valitset värejä ja kuvioita.
  • Rento saappaat - rento yhdistelmät saappaat ovat olleet hitti viime vuosina. Voit käyttää tällaisia ​​kenkiä melkein aina - töihin, elokuvateatteriin, kävelylle, ostoksille tai jopa juhliin. Kun ballerinojen, espadrillien ja sandaalien kausi on ohi, kannattaa ottaa klassiset saappaat hihaan. Jos valitset saappaat, joissa on nastat ja soljet, jotka ovat erittäin muodikkaita tällä kaudella, kuten Bestelle mustat rock -saappaat, voit yhdistää ne mustiin putkiin tai poikaystäviin ja pukeutua takkiin tai suosikkitakkiisi. Kun valitset värikopion, esim. Tyylikkäät punaiset nilkkurit, voit pukea muodikkaan hameen tai lempimekosi. On parasta valita musta tai tummansininen takki yläosaan. Tällaiset kengät puolestaan Naisten litteät saappaat vihreä 99-110 Oliivi Yhdistä onnistuneesti suosikkifarkkujesi ja lämpimän takkisi kanssa!
  • Urheilukengät - viime aikoihin asti saappaat yhdistettiin vain niiden tyylikkääseen versioon. Nykyään kuitenkin asiakkaiden tarpeiden mukaan niitä on saatavana myös urheilullisemmina versioina, joten voit käyttää niitä onnistuneesti leggingsien tai collegehousujen kanssa. Esimerkiksi kengät Ugg Mini Bailey Bow Ii W 1016501-BLK on eräänlainen kenkä, jota jopa vaikuttajat käyttävät urheilupukujen kanssa. Yhdistä tämäntyyppiset kengät suosikkisi, mukavien housujesi ja lämpimän takkisi kanssa, ja muodistasi tulee tyylikäs ja ennen kaikkea mukava! Saatat myös pitää niistä eristetyt vaaleanpunaiset lenkkarit TL135-3joita voit käyttää leggingsien kanssa ja ryntää niihin harjoitteluun. Ne näyttävät kuitenkin hyviltä myös farkkujen tai collegehousujen kanssa.

Mitä tulee ottaa huomioon saappaita ostaessa?

Näytimme sinulle, kuinka monta saappaatyyppiä löydät. Sinulla voi kuitenkin olla epäilyksiä siitä, sopivatko ne kaikki sinulle. Jos sinulla on hoikka hahmo ja pitkät jalat, löysä päällinen saappaat ovat paras valinta - ne korostavat etujasi. Kun sinulla ja ystävälläsi on lyhyet jalat, suosittelemme sovittamaan korkeakorkoiset nilkkurit, jotka pidentävät niitä optisesti. Ohuiden vasikoiden tapauksessa naisilla on varaa hulluuteen - valitse saappaat, joissa on koristeita (esim. Hapsut, vetoketjut) ja värikkäitä versioita. Toisaalta, jos sinulla on hieman massiivisempia vasikoita, valitse klassikot - istuva päällinen ja samanväriset housut tekevät vasikasta ohuemman. Sama tapahtuu, kun valitset nilkkurit, joissa on pystysuora raita.

Kuten näette, saappaat ovat erittäin monipuolinen jalkine. Voit laittaa ne lähes mihin tahansa tilaisuuteen ja eri tyyleihin. Kehotamme sinua tutustumaan KeeShoes -verkkokaupan tarjoukseen, josta löydät laajan valikoiman muodikkaita kenkämalleja ja voit helposti sovittaa ne tyyliisi. Onnistuneet ostokset!