Kuinka käyttää saappaita mekkojen kanssa hämmästyttääksesi aina ulkonäöllä?


Saappaat ovat yksi suosituimmista kenkätyyleistä syksyllä ja talvella. Ne täydentävät täydellisesti asuja pääroolissa olevilla housuilla. Mietitkö, näyttävätkö saappaat yhtä hyvältä yhdessä naisten mekkojen kanssa? Olet oikeassa paikassa! Tarkista, sopivatko saappaat mekkoon ja kuinka yhdistät ne aina hämmästyttääksesi ulkonäöllä.

Täydellinen kaksikko - saappaat ja mekko

Saappaat ovat yksi monipuolisimmista kengistä. Tunnusomaisen leikkauksen ja mukavan, mutta yleisen leikkauksen ansiosta niitä voidaan käyttää melkein minkä tahansa kanssa.

Saappaat selviävät täydellisesti epäsuotuisista sääolosuhteista. Ne eivät pelkää sadetta, lunta ja huonoa säätä, kunhan kyllästät ne etukäteen. 

Monet naiset rajoittuvat saappaiden käyttöön. Farkut, chinot ja jopa leggingsit sopivat todella hyvin niiden kanssa. Kuitenkin, kun käytät saappaita, sinun ei tarvitse luopua naisellisesta lookista! 

Sinun tarvitsee vain hankkia sukkahousut ja voit käyttää niitä menestyksekkäästi mekkojen kanssa kylminä päivinä. Neuvomme kuinka yhdistää ne toisiinsa ja mitkä mallit sopivat eri tilanteisiin. Aloitetaan!

Voit valita värin...

Monipuoliset materiaalit, kuviot ja värit ... Naisten saappaita on saatavilla lähes rajattomasti eri tyylejä. Tämän ansiosta ne voivat olla merkittävä lisä jokapäiväiseen, festivaali- ja toimistotyyliin. 

Lisäeristyksellä varustetut saappaat sopivat täydellisesti talveen. Aidosta nahasta valmistetut tuotteet on helppo huoltaa. Valitse jokapäiväiseen käyttöön malli, jossa on tasainen pohja tai mukava alusta, joka estää mahdollisen liukastumisen jäällä.

Valitse toimistoon kiila- tai pylväsnilkkurit, jotka antavat tyylityksiäsi muodollisemmaksi. Korkeakorkoiset nilkkurit sopivat täydellisesti isompiin uloskäynteihin, mikä saa jalat lisäksi näyttämään pidemmiltä ja hoikemmilta kuin ne todellisuudessa ovat.

Jos olet menossa musiikkifestivaaleille, cowboy-tyyliset hapsuiset nilkkurit tulisi ehdottomasti kulkea mukanasi! Yhdistä ne valkoiseen lyhyeen pitsiseen mekkoon ja kukkakranssiin ja nauti upeasta lookista ilman paljon vaivaa.

Mikä mekko sopii saappaisiin?

Mietitkö, mikä mekko sopii nilkkureidisi? Käytännössä kaikki, joita käyttäisit loaferien kanssa. Pieni musta, pitkä, ilmava tai ehkä klassinen kynä? Kaikki nämä mekot näyttävät upeilta saappaiden kanssa!

Paita-, villapaita- ja jopa collegepaitamekot harmonisoituvat fantastisesti tämän kenkämallin kanssa. Vältä kuitenkin saappaiden käyttöä hienon cocktailmekon kanssa ystäväsi häissä. Jotkut tilanteet vaativat oikein valitut jalkineet, ja tässä tapauksessa saappaat epäonnistuvat kokeessa kokonaan.

Mitkä saappaat maximekkoihin?

Ilmava, maanläheinen mekko sopii erinomaisesti yritystapahtumaan tai illalliselle perheen kanssa. Jos tapaaminen järjestetään syys-talvikaudella, ne osoittautuvat erinomaiseksi ratkaisuksi tyylikkäät korkokengätjoka antaa sinulle ainutlaatuisen ilmeen.

Voit myös onnistuneesti pukeutua maximekoihin joka päivä. Muotoile ne katanalla ja Bootsitluoda alkuperäisen ja mukavan setin.

Muodikkaat saappaat minimekkoihin

Aiotteko pukeutua pieneen mustaan ​​mekkoon? Yhdistä kylmänä päivänä mustiin sukkahousuihin ja mustat, mokkanahkaiset nilkkurit koristekoroilla. Näin saat jalkasi näyttämään pidemmiltä ja vartalosi näyttää hoikemmalta. Yksivärisyyden rikkomiseksi Katso, pue päällesi kontrastivärinen takki tai neuletakki.

Syksyn alussa saappaat täydentävät täydellisesti lyhyitä, tyttömäisiä mekkoja. Panosta harjakattoinen malli vaalean beigen sävyssäjoka korostaa ilmiömäisesti kesän rusketuksen jäänteitä. Mukava matala tolppa ja esteettinen leikkaus nilkassa pidentävät jalkojasi optisesti. 

Ne ovat myös loistava lisä lyhyeen mekkoon vaalean beige-nahkasaappaat käärmeennahka-aiheinen. Tämä malli näyttää upealta sekä tummien että vaaleiden mekkojen kanssa.  

Mitkä saappaat toimistomekkoihin?

Mietitkö, voidaanko saappaita käyttää kynämekon kanssa? Nämä kengät ovat niin monipuolisia, että voit yhdistää ne helposti tyylikkäällä tyylillä toimistoon. Valita malli, jossa terävä kärki ja mukava kantapää hillitty väri.   

Kylminä päivinä lyö vetoa eristetty mallijoka tarjoaa sinulle tarvittavan mukavuuden työmatkalla. Ne ovat myös loistava ratkaisu toimiston sisustukseen nahkaiset nilkkurit matalalla korollamissä kiireisinkään päivä ei ole sinulle haaste.

Saappaat ja mekko ympäri vuoden

Voit käyttää mekkosaappaat ympäri vuoden. Käytä kevyitä mokkanahkaisia ​​nilkkureita paljain jaloin, jotka eivät näytä ylivoimaisilta. Kun sää ei enää ole hyvä, voit onnistuneesti valita tummemmat saappaat, jotka näyttävät upealta paksumpien sukkahousujen kanssa.   

Yhdistä ne kesällä ja keväällä ilmavien, kukkaisten, lattialle ulottuvien mekkojen kanssa. Valitse harjakattoisia malleja, joissa on avoimet varpaat, jotka tarjoavat jaloillesi riittävän ilmankierron ja estävät liiallista hikoilua. Kylminä päivinä valitse eristetyt saappaat. Yhdistä ne sukkahousuihin ja lämpimiin, pitkähihaisiin neulemekkoihin.

Jotain kaikille!

Saappaat, kuten mekot, ovat niin erilaisia, että - iästä, tyylistä tai mieltymyksistä riippumatta - jokainen nainen löytää mallin, jossa hän näyttää upealta.

Toivomme, että vinkkiemme avulla hallitset saappaiden ja mekkojen yhdistämisen luoden upeita ilmeitä erilaisiin tilaisuuksiin.