Kuinka monta paria kenkiä meidän pitäisi olla kaapissa?


Seuraavan tekstin nykyinen aihe on kysymys kenkien määrästä. Naisilla on paras vastaus - minulla on vielä liian vähän. Herrasmiehet eivät tarvitse niin paljon jalkineita, mutta joskus kannattaa räjähtää ja miettiä, josko jotkut kengät puuttuvat joskus? Ja se on varmasti! Meidän pitäisi olla kenkiä paitsi jokapäiväiseen kävelyyn, vähintään kahteen pariin, mutta myös kenkiin erikoistapahtumiin tai juhliin. Naisten vaatekaapissa kengät tai matalakorkoiset kengät ovat pakollisia, korostamalla mekkoa. Ja miehille, lakattu, tyylikäs kengät ovat perusta, jota ilman et voi liikkua!

Seuraavan tekstin teemana on kysymys kenkien määrästä. Naisilla on paras vastaus - minulla on vielä liian vähän. Herrasmiehet eivät tarvitse niin paljon jalkineita, mutta joskus kannattaa räjähtää ja miettiä, josko jotkut kengät puuttuvat joskus? Ja se on varmasti!

 

Meidän pitäisi olla kenkiä paitsi jokapäiväiseen kävelyyn, ainakin kahteen pariin, mutta myös kenkiin erikoistapahtumiin tai juhliin. Naisten vaatekaapissa korot tai matalakorkoiset kengät ovat pakollisia, korostamalla mekkoa. Ja miehille, lakattu, tyylikäs kengät ovat perusta, jota ilman et voi liikkua!

 

Kengät päivittäin

Tämä on pakollinen kohta. Tarvitsemme kengät kauden mukaan. Keväällä tarvitsemme hieman kevyempiä mutta vedenpitäviä kenkiä. Kuten tiedätte, keväällä ilmestyy odottamaton sademäärä. Kesällä tarvitsemme eniten sandaaleja ja kenkiä, jotka on helppo laittaa jalkoihin. Yksi pari ei todellakaan riitä! Eikä vain tarvita kenkiä eri myyntipisteille. Kesäkausi edistää hulluutta peleissä! Tämä on myös täydellinen aika ostaa unelmiesi korot. Vain kesä-, heinä- ja elokuussa löydät kauniita malleja, jotka ovat arvokkaita jokaista rahaa! Meidän on suojeltava itseämme paremmin syksyllä - ja valitsemme värikkäitä, kestäviä wellington-saappaita joka vuosi. Talvi on tiedossa. Lumikengät ovat paras vaihtoehto, samoin kuin talvella varustetut pyyntivälineet erityistä turkista.

 

Jalkineet juhlalliselle poistumiselle

Tässä asia monimutkaistuu. Naisilla pitäisi olla kaapissaan vain edellä mainitut korkokengät tai muut kengät, jotka toimivat esimerkiksi mekkoina. Tarvitset myös mukavia litteitä kantapäät, jotka vastaavat löysät tyylejä. Herrat, heidän pitäisi varastoida mokkasiinit, mieluiten kahdessa värissä. Universal - musta - ja myös tummanruskeassa, esimerkiksi syksyyn. Myös hyödyllisiä ovat lenkkarit ja korvaamattomat lenkkarit, jopa mennä ulos kaupunkiin tai kuntosalille.

 

Kenkien määrä, kuten näette, voi olla melko suuri, riippuen mieltymyksistäsi. Siitä huolimatta ei ole mitään vikaa - kannattaa ottaa enemmän kenkiä, sitten kaksi päivää ystäväni häiden jälkeen, älä etsi oikeaa paria stilisaatiollesi. Miksi huoli tästä aiheesta, jos vaatekaapillamme on oikea ratkaisu?