Kuinka monta paria kenkiä meidän pitäisi olla vaatekaapissamme?


Seuraavan tekstimme tämän päivän aihe on kysymys kenkien määrästä. Naisilla on paras vastaus tähän - minulla ei vieläkään ole tarpeeksi. Herrat eivät tarvitse niin paljon kenkiä, mutta joskus kannattaa tulla hulluksi ja miettiä, eikö tarvita kenkiä? Ja varmasti on! Meillä pitäisi olla kengät paitsi jokapäiväiseen kävelyyn, vähintään kaksi paria, mutta myös kengät erityistapahtumiin tai juhliin. Naisten vaatekaappissa korkokengät tai matalat korkokengät ovat pakollisia korostaen mekkoa. Ja miehille lakatut, tyylikkäät kengät ovat perusta, jota ilman et voi liikkua!

Seuraavan tekstimme tämän päivän aihe on kysymys kenkien määrästä. Naisilla on paras vastaus tähän - minulla ei vieläkään ole tarpeeksi. Herrat eivät tarvitse niin paljon kenkiä, mutta joskus kannattaa tulla hulluksi ja miettiä, eikö tarvita kenkiä? Ja varmasti on!

 

Meillä pitäisi olla kengät paitsi jokapäiväiseen kävelyyn, vähintään kaksi paria, mutta myös kengät erityistapahtumiin tai juhliin. Naisten vaatekaappissa korkokengät tai matalat korkokengät ovat pakollisia korostaen mekkoa. Ja miehille lakatut, tyylikkäät kengät ovat perusta, jota ilman et voi liikkua!

 

Kengät arkeen

Tämä on pakko nähdä. Tarvitsemme kenkiä vuodenajan mukaan. Kevääksi tarvitsemme hieman kevyempiä, mutta vedenpitäviä saappaita. Kuten tiedetään, keväällä tulee odottamattomia sateita. Kesällä tarvitsemme eniten sandaaleja ja kenkiä, jotka on helppo laittaa jalkaan. Yksi pari ei todellakaan riitä! Eikä kyse ole vain siitä, että tarvitsemme kenkiä eri uloskäynneille. Kesäaika on täydellinen hauskoille aktiviteeteille! Tämä on myös täydellinen aika ostaa unelmiesi korkokengät. Kesä-, heinä- ja elokuussa löydät kauniita malleja, jotka ovat kaiken rahan arvoisia! Syksyllä meidän on jo suojeltava itseämme paremmin - ja valittava värikkäitä, kestäviä kennoja joka vuosi. Talvi, tiedäthän. Lumisaappaat ovat paras vaihtoehto, samoin kuin talviset ansat, joissa on erityinen turkki.

 

Jalkineita juhlatilaisuuksiin

Tässä asiat muuttuvat monimutkaisiksi. Naisten vaatekaapissa tulee olla edellä mainitut korkokengät tai muut kengät, jotka sopivat hyvin muotoiluun, esimerkiksi mekon kanssa. Tarvitset myös mukavat litteät kengät, jotka sopivat löysään muotoiluun. Herrasmiesten tulisi hankkia mokkasiinit, mieluiten kahdessa värissä. Universaali - musta - ja myös tummanruskea, esimerkiksi syksyiseen turkkiin. Lenkkarit ja korvaamattomat lenkkarit ovat myös hyödyllisiä, jopa kaupunkiin tai kuntosalille.

 

Kuten huomaat, kenkien määrä voi olla melko suuri, mieltymyksistäsi riippuen. Siitä huolimatta siinä ei ole mitään vikaa - kannattaa hankkia lisää kenkäparia, jotta et, kaksi päivää ennen ystäväsi häitä, etsisi sopivaa paria asuusi. Miksi olisit hermostunut tästä aiheesta, jos vaatekaapistamme löytyy sopiva ratkaisu?