Kuinka muotoilla saappaat näyttämään aina upeilta?


Saappaat ovat vienyt monien tyylikkäiden naisten sydämet ympäri maailmaa. Hyvästä syystä! Ne ovat toimivia, mukavia ja samalla ne voivat näyttää todella häikäiseviltä, ​​jos sovitat niihin muun tyylin. Olemme koonneet muutamia inspiraatioita, jotka auttavat sinua löytämään nilkkurien mahdollisuudet. Aloitetaan!

Muutama syy miksi rakastamme saappaita

Saappaat ovat jalkineita, jotka ovat välttämätön osa monien tyylikkäiden naisten syksyn ja talven vaatekaappia. On epäilemättä monia syitä, miksi me kaikki rakastamme saappaita.

Ensinnäkin ne ovat olleet muodissa monta vuodenaikaa, eikä mikään viittaa siihen, että tämä muuttuisi. Toiseksi ne ovat todella toimivia ja niiden pukeminen on paljon nopeampaa kuin pitkillä saappailla. Kolmanneksi niiden muotoilu on lasten leikkiä! 

Ne sopivat hyvin farkkujen, lyhyiden mekkojen ja jopa ilmavien, lattialle ulottuvien hameiden kanssa. Jos etsit todistettua inspiraatiota, joka auttaa sinua näyttämään upealta missä tahansa, olet tullut oikeaan paikkaan. Työskennellä!

Mitä ottaa huomioon saappaita valittaessa?

Nyt kun tiedät, että saappaat ansaitsevat paikan kokoelmassasi, mieti muutamaa asiaa. Tämän ansiosta seuraavan kenkäparin valinta ei ole liian hätäinen, eikä uusi hankinta päädy vaatekaapin pohjalle. 

Kun valitset saappaita, kiinnitä erityistä huomiota materiaaliin, josta ne on valmistettu. Parhaiten toimivat luonnonmateriaalit, joissa jalat eivät hikoile ja tunnet olosi todella mukavaksi. Tästä syystä vältä synteettisiä materiaaleja.

Pohjimmiltaan nahan ja mokkan pitäisi olla parhaita valintoja. Muista kuitenkin, että mokka ei pidä vedestä kovin hyvin. Lisäksi sitä voi olla vaikea ylläpitää, varsinkin talvella ja syksyllä. Kun valitset mokkamallin saappaat, muista kyllästää kenkäsi säännöllisesti.

Harkitse myös saappaiden käyttöä. Jos aiot käyttää niitä joka päivä, valitse matalakorkoiset tai litteät pohjalliset, jotka pitävät sinut mukavana koko päivän. Tällaiset mallit sopivat täydellisesti aamukahviin ystävien seurassa, jonka jälkeen lähdet ostoksille yhdessä.

Kun aiot käyttää saappaita isompiin tapahtumiin, valitse mieluummin ne, joissa on korkeakorkoiset. Näin pidennät optisesti jalkojasi ja tyylisi saa joka kerta tyylikkään luonteen.

Genren klassikko, joka ei koskaan mene pois muodista

Etsitkö saappaita, jotka palvelevat sinua monta vuotta? Lyö vetoa klassikosta, joka ei koskaan mene muodista! 

Valitse luonnollisista materiaaleista, kuten nahasta, valmistetut saappaat. Kiinnitä erityistä huomiota niiden sävyyn. Mustat, ruskeat tai beige-saappaat ovat neutraaleja, ja voit yhdistää ne helposti useimpien vaatekaappisi vaatteiden kanssa.

Kengän kärki on yhtä tärkeä. Jos haluat nauttia niistä useana vuodenaikana, vältä liian teräviä tai pyöreitä nenöitä. Parhaat ovat ne, joissa on hieman mantelin muotoinen pyöristys.

Tärkeää on, että koristeiden määrä on mahdollisimman pieni. Näin valitset ajattoman saappaan mallin, joka ilahduttaa sinua monipuolisuudellaan, monipuolisuudellaan ja tyylikkyydellään useiden vuosien ajan.

Tunne luonnon voima ja valitse eläinkuvia

Eläinprintit ovat olleet erittäin suosittuja useiden sesonkien ajan. Tällä kuviolla varustetut saappaat tuovat varmasti käänteen kaikkiin, jopa yksinkertaisimpiin, tyyliin.

Entä herkkä leopardikuvio? Käytä niitä valkoisten chinojen ja ruskean pellavapaidan kanssa, mikä luo yhtenäisen ja huomaamattoman ilmeen Katso. Nilkka-alueen leikkauksen ansiosta nämä saappaat toimivat jopa hameiden ja mekkojen kanssa. Muista käyttää nude-sukkahousuja kylminä päivinä! 

Kuka sanoi, että eläinprintit eivät sovellu toimistotyyliin? Saappaat tällä kuviolla voit onnistuneesti pukeutua valkoiseen, ylimitoitettu'se paita ja mustat pikkusikarit. Kengän sisällä olevan eristyksen ansiosta et ole kylmä matkalla töihin!

Inspiroidu westernistä ja pue jalkaan tyylikkäät cowboysaappaat

Lehmätytöt on täydellinen lisä jokapäiväiseen ja festivaalityyliin. Pue jalkaan nämä alkuperäiset kengät farkkushortseilla ja valkoisella boho-puserolla ja suuntaa suosikkibändisi konserttiin. Älä unohda tyylikästä hattua tai kukkaistuinta! 

Voit helposti käyttää cowboysaappaat farkkujen ja ruudullisen paidan kanssa. Piilotetun alustan ansiosta näytät hieman pitemmältä ja siluettisi näyttää harmonisemmalta.

Kuinka käyttää housuja?

Saappaat sopivat täydellisesti housujen kanssa. Niitä voi käyttää tyylikkäiden pikkusikarien, klassisten farkkujen tai vahattujen tiukkojen housujen kanssa. Vaikka bootleg-housujen valinta on yksinkertainen, kysymys niiden yhdistämisestä näyttämään hyvältä voi olla ongelma.

Mietitkö, pitäisikö housut työntää saappaiden sisään vai antaa niiden pudota vapaasti kengän päälliselle? Kaikki riippuu housujen viimeistelystä.

Jos käsittelet leveitä jalkoja, vältä housujen työntämistä kengän sisään. Tällä tavalla materiaalista syntyy ruma laskos ja näytät huolimattomalta. 

Jos aiot käyttää housuja, joissa on tiukat lahkeet, pujaa ne kenkiisi ja olet valmis lähtemään. Vaihtoehto, aivan yhtä tyylikäs on kääriä jalka juuri sen verran, että nilkka näkyy.

Suoralahkeisten housujen kohdalla voit valita. Voit joko sujauttaa ne kenkään tai taittaa housujen lahkeen useita kertoja esitelläksesi nilkkaosan trendikkääseen lopputulokseen.