Kuinka nauttia suosikkikengistäsi tai lenkkaristasi pidempään?


Oikeiden kenkien ostaminen ei ole koskaan ollut helppoa - se koskee kaikkia jalkineita, joita käsittelemme vain. Joskus kuitenkin ostamme monta paria lenkkarit ja lenkkarit, jotka ovat yksinkertaisesti tarpeettomia. Miksi? Jotkut niistä huononevat nopeasti, koska ne eivät ole hyvälaatuisia tai käytämme niitä liian usein. Laadukkaiden kenkien ostamisen lisäksi on useita tapoja, joita kannattaa seurata, jos haluat nauttia tietystä kenkämallista useamman kuin yhden kauden ajan. Ensinnäkin, sinun tulee aina huolehtia kengistä, eli laittaa ne niin, etteivät ne vahingoita takaosaa eivätkä sekoita jalkojasi. Tämän ansiosta tallennamme myös vihjeen.

Oikeiden kenkien ostaminen ei ole koskaan ollut helppoa - se koskee kaikkia jalkineita, joita käsittelemme vain. Joskus kuitenkin ostamme monta paria lenkkarit ja lenkkarit, jotka ovat yksinkertaisesti tarpeettomia. Miksi? Jotkut niistä huononevat nopeasti, koska ne eivät ole hyvälaatuisia tai käytämme niitä liian usein.

Laadukkaiden kenkien ostamisen lisäksi on useita tapoja, joita kannattaa seurata, jos haluat nauttia tietystä kenkämallista useamman kuin yhden kauden ajan. Ensinnäkin, sinun tulee aina huolehtia kengistä, eli laittaa ne niin, etteivät ne vahingoita takaosaa eivätkä sekoita jalkojasi. Tämän ansiosta tallennamme myös vihjeen.

 

Älä käytä samoja kenkiä

Tämä on sääntö, jonka miehet erityisesti unohtavat. Valitsemme usein kaupasta yhden ainutlaatuisen kenkäparin, joka ilahduttaa meitä, ja kävelemme siinä seuraavan kuukauden säästä riippumatta. Emme ymmärrä, että kenkäparien pitäminen muuttumattomina saattaa olla joillekin ihmisille liian rajua. Tällaiset jalkineet tuhoutuvat nopeasti, eikä se ole yllättävää. Miksi meillä on vielä kaksi paria, jotka ovat tyylikkäämpiä tai urheilullisempia. Tällaisen lajikkeen avulla voimme pitää suosikkijalkineesi hyvässä kunnossa.

Vaatekaapissasi on erilaisia ​​tyylejä

Älä käytä vain lenkkareita tai lenkkaria, varsinkin kesällä, kun meillä on paljon sandaaleja ja varvastossuja. Pidetään hauskaa tyylitelmillä, joiden ansiosta valitsemme myös muita asuihimme räätälöityjä kenkiä, eli jokapäiväiseen käyttöön tarkoitettuja vaatteita tai juhlallista lähtöä.

Muista myös pestä itsepäinen lika välittömästi ja huolehtia kenkiesi ulkoisesta kunnosta. Kosteus ei vaikuta pelkästään nahkakenkiin - sillä on suuri ja samalla negatiivinen vaikutus jokaiseen materiaaliin, minkä vuoksi on niin tärkeää kuivata kengät kunnolla ennen niiden käyttöä. Tämä on erityisen tärkeää kevään sulamisten ja kesäsateiden aikana, jotka yllättäen hyökkäävät lomamatkan aikana.