Kuinka totut kävelemään korkokengillä?


Joka päivä keskityt mukavuuteen ja käytät litteitä kenkiä, mutta mahdollisuus tulee, kun et tee ilman korkokenkiä, kiiloja tai korkokenkiä? Tiedät, että kävely korkealla kengillä ei ole sinun vahvuuttasi - oudot, jalat vahingoittuvat ja sen sijaan, että ajattelevat tapahtumaa, haaveilet vain pukeutumisesta niihin mukavaksi? Lue siinä tapauksessa oppaamme, jossa ehdotamme kuinka tottumaan kävelemään korkokengillä!

Vaihe yksi - valitse mukavat korkokengät

Korkeat tossut esittävät itsensä varmasti kauniisti, mutta ehkä ne eivät ole paras valinta, jos sinulla ei ole kokemusta kävelystä korkokengillä. Lakattujen ja epävakaiden mallien sijasta laita mukavimmat korkokengät. Suosittelemme, että valitset vaihtoehdon, joka on sinulle mukava - sekä korkeuden että materiaalin ja suunnittelun kannalta. Viljanahasta valmistetut pumput ovat paras ratkaisu. Tämä sopeutuu täydellisesti jalkoihisi, mikä takaa mukavuuden käytettäessä sitä. Heistä on täydellinen aloittaa Espinto-pumput, leveys H, musta. Jos et pidä heidän estetiikastaan ​​ja pidät parempana nykyaikaisempaa mallia, saatat pitää siitä Espinto kulta pumppaa 889 keltaisella kantapäällä, ja jos valmistelemaasi tilaisuus on häät - ne ovat täydellisiä Espinto-helmi pumput valkoisella kantapäällä.

Vaihe toinen - nosta kantapinnan korkeutta vähitellen

Älä mene erittäin pitkälle ja ohuelle tapille. Tällainen kantapää voi nopeasti lannistaa sinua, koska et tuntea itseluottamusta ja vakautta siinä. Valitse sen sijaan hiukan alempi variantti vastaavasti paksulla kantapäällä ja lisää sitä sitten vähitellen. He ovat ensimmäiset, jotka suorittavat tentin, esim. Goodin-pumput koristeellisella punaisella vyölläjoilla on 4 cm piikkikorko. Jos olet jo tottunut kävelemään niissä, valitse korkeampi, esimerkiksi 8 cm Houndstooth seastar -pumput tai tyylikkäät VINCEZA mustat pumput lisähihna, joka vakauttaa nilkan ja pitää kengän jalassa hyvin. Kun olet oppinut kävelemään korkokengillä, seuraavat mallit voivat olla korkokengillä - esim. laivastonsiniset mokkanavat.

Kolmas vaihe - harjoittelu tekee täydellisestä

Jos haluat totttua kävelemään korkokengillä, koska tärkeä tilaisuus lähestyy, älä jätä kävelemään myöhemmin. Valitse mukavat kengät ja ala kävelemään talossa ympäri niitä. Alussa muutama kymmenkunta minuuttia, ja ajan myötä kasvaa tämä aika ja ajettu matka. Suosittelemme kävelemään kartanon ympäri tai ottamaan korkokenkiä töihin tai ystävien tapaamiseen. Mitä useammin käytät niitä, sitä suurempi on mahdollisuus, että niiden käyttäminen lakkaa olemasta sinulle ongelmallista ja vaivaa. Kuten aiemmin mainitsimme, korota kantapääsi vähitellen. Ja kun tapahtuma, johon valmistaudut, tulee - testaa kenkäsi, joissa haluat näkyä. Kun aiot tanssia heihin koko yön tai matkustaa pitkiä matkoja, sinun on oltava varma, että he läpäisevät kokeen.

Vaihe neljä - työskentele asenteesi suhteen

Korkokengillä käveleminen on erittäin hyödyllistä, mutta sinun on muistettava joitain neuvoja - oikean asennon ylläpitäminen on erittäin tärkeää. Etkö rentoudu joka päivä? Hienoa! Valitettavasti usein naiset, jotka pukevat korkokenkiä, unohtavat oikean asennon ja nojaavat vaistomaisesti eteenpäin tasapainon ylläpitämiseksi. Tämä ei vain näytä huonolta, mutta myös saa selkärangan ottamaan epäluonnollisen aseman ja nivelet ovat väärin kuormitetut. Joten kantakorkojen kanssa kävelyn oppimisen alussa muista vetää hartioita, nostaa päätäsi ylös, taipua vatsalihaksia ja pitää selkäranka suorana. Ajan myötä tämän asenteen ylläpitämisestä tulee tapana!

Vaihe viisi - älä lannistu!

Korkokenkällä oppiminen voi viedä sinut pois - varsinkin kun et ole ennen käyttänyt korkeita kenkiä. Tämä jalan sijainti aiheuttaa vasikan jännityksen ja pakottaa ylläpitämään tasapainoa. Muista kuitenkin, että harjoittelu tekee täydellisestä. Jos et haluta, tottu tähän asenteeseen ja on ajan myötä neutraali sinulle. Mitä enemmän harjoittelua käydään läpi, sitä suurempi on mahdollisuus, että korkokengillä käveleminen pääsee vereen. Ehkä muutat muutamassa viikossa harmaasävyissä kuin Hollywood-tähti? Onnea!

Toivomme neuvojamme osoittautuvan tehokkaiksi. Muista valita mukavat kengät - suosittelemme tutustumaan butymodne.pl-kaupan tarjoukseen. Olemme vakuuttuneita siitä, että löydät sieltä oikean mallin, joka auttaa sinua tottumaan käymään korkokengillä!