Kuinka valita korkokengät tanssimaan koko prom ja monet häät niissä?


Monille lukiolaisille prom -tilaisuus on mahdollisuus valita elämänsä ensimmäiset korkokengät. Ohuen pylvään pumput viehättävät viehätyksensä. Nämä ajattomat kengät näyttävät erittäin tyylikkäiltä yhdessä tyylikkään mekon kanssa, ja ne ovat myös tapa lisätä naisellisuutta jokaiselle teini -ikäiselle. Neuvomme sinua, mitä etsiä korkokenkiä valittaessa, jotta ne eivät osoittautuisi vain yhdeksi tapahtumaksi.

Kantapään korkeus ja sijainti

Ortopedit varoittavat potilasta käyttämästä korkokenkiä usein. Ottaen kuitenkin huomioon sen, että meillä on hauskaa juhlissamme vain kerran elämässä, ehdotamme kompromissin löytämistä terveyden ja jalkineiden unelmien toteuttamisen välillä. Kun valitset kenkiäsi, katsotaanpa, missä kantapää sijaitsee. Se tulisi sijoittaa kantapään keskelle - tämä varmistaa sen vakauden kävellessä. Kiinnitämme huomiota myös jalkamme pituuteen ja valitse kengien suhteellinen korkeus - mitä korkeampi kantapää, sitä raskaammin ruumiinpaino jakautuu varpaille, joten tasapainon säilyttäminen on vaikeampaa. Otetaan yksinkertainen sääntö: pieni jalka - matala kantapää, suurempi jalka - korkeampi. Mikä on paras kantapään korkeus? Lääkärien mukaan 4 senttimetriä on turvallista, koska tällainen kantapää takaa vakauden kävellessä - kehon paino jakautuu oikein ja myös jänteiden hyvä työ säilyy. Jos kuitenkin unelmoimme todellisista korkeista kengistä, korkokengät voivat olla 6–9 senttimetriä. Älkäämme seuratko malleja, joiden on allekirjoitettujen sopimusten mukaan esiintyttävä kohtuuttoman korkeissa kengissä! Meidän on myös muistettava, että pienet tytöt näyttävät paremmilta alemmissa kengissä, värillisissä sukkahousuissa.

Vakautus alustan ansiosta

Kun etsit täydellisiä korkokenkiä, katsotaanpa tarjousta kengät alustalla. Se on tyylikäs alusta, joka auttaa tasapainottamaan ja lisää liikkumismukavuutta. Lavapumput ovat myös loistava valinta niille, joilla on hieman leveämmät vasikat. Keskitytään yksinkertaisiin kantapäihin, joissa on pyöristetty varvas ilman raitoja ja suuret koristeet, jotka näyttävät hyvältä pienen mustan mekon kanssa. Kengän koko on myös tärkeä - ne eivät saa olla liian suuria, niiden tulee sopia hyvin jalkaan. Mittaamme huolellisesti suosikkiparisi sisäpohjan pituuden ennen tilaamista. Voimme valita muodikkaat prom -kengät lähtemättä kotoa KeeShoes -verkkosivustolta tuhlaamatta aikaa, joka voidaan käyttää kypsymistutkimukseen.

Opi kävelemään korkokengillä

Kauniit uudet korkokengät on pakattu laatikkoon ja odottavat suurta päivää? Jos tämä on ensimmäinen parimme, muutama oikean liikkeen oppitunti on hyödyllinen. Käveleminen korkeilla ja ohuilla kantapäillä on suuri haaste, joten valmistaudutaan kunnolla suureen iltaan. Internetissä olevat videot ja läheisen naisen läsnäolo - äiti, isoäiti tai ystävä, joka hallitsi kauniin kävelyn taiteen täydellisyyteen ja opettaa mielellään meille muutamia oppitunteja - voi olla hyödyllistä. Aluksi saattaa olla vaikeaa tasapainottaa ja oikaista polviamme, mutta tiede tekee mestarin - säännöllisellä kotiharjoittelulla pääsemme varmasti nopeasti käytäntöön!

Juhlatilaisuus on erityinen ilta opiskelijoille. Pojat pukeutuvat ensimmäisiin pukuihinsa ja oppivat sitomaan solmioita, kun taas tytöt oppivat kävelemään korkoilla. Kyky valita tyylikäs juhlapuku on arvokas taide, joten kannattaa valmistautua oppituntiin ja läpäistä juhlasali lentävillä väreillä.