Kuinka valita kuntosali?


Et todellakaan näytä houkuttelevimmalta intensiivisen harjoittelun aikana. Kuitenkin urheiluvaatetta pukeutuessasi kannattaa harkita mukavuuden lisäksi myös ulkonäköäsi. Neuvomme kuntosalin kenkien valinnassa, jotta ne olisivat mahdollisimman mukavat ja esteettiset!

Kuntosali kengät - mitkä toimivat parhaiten?

Urheilukenkien valinta on aina harkittava huolellisesti. Oikealla parilla on todellinen vaikutus mukavuuteen harjoittelun aikana. Kun jokin sattuu, painaa tai hankaa, on vaikeampaa keskittyä harjoitteluun. Hyvin valittu jumppakengät Ne lisäävät myös turvallisuuttamme käyttäessämme koneita tai suorittaessa erittäin raskaita harjoituksia. Valitut mallit voivat suojata liitoksia ylikuormitukselta, estää liukumisen ja vähentää epämukavuutta korkeasta maanpaineesta.

Tärkein kriteeri on tietysti koko. Liian pieni jumppakengät se on todellinen tuska. Liian suuret puolestaan ​​voivat liikkua jalalla tai jopa pudota, mikä on paitsi häiritsevää myös vaarallista. Jos haluat olla varma, että pari sopii yhteen, on järkevää tietää paitsi koko, myös jalkojen tarkat mitat senttimetreinä.

Materiaali, josta ne on valmistettu, on myös erittäin tärkeä jumppakengät. Sen pitäisi taata optimaalinen ilmanvaihto, koska silloin jalka ei aiheuta epämiellyttävää ylikuumenemista, maissien muodostumista ja hankauksia. Ompelulla on myös suuri vaikutus käyttömukavuuteen. Parhaat tuotemerkit ovat vuosien ajan parantaneet muotoiluaan siten, että niillä on kaikkein ergonomisimmat tyylit.

Itse asiassa pohjalla on suurin vaikutus käyttömukavuuteen. Jumppakengät on oltava kiinteä, mutta joustava vuori. Silloin jalkineet takaavat parhaan mukavuuden ja tehokkaan suojan myös intensiivisen harjoittelun aikana ja vaativat voimakasta kuormitusta jaloille.

Parhaat kengät kuntosalille - mitä sinun pitäisi seurata löytääksesi ne?

Itse asiassa ei ole olemassa yleismaailmallisia jalkineita, jotka toimisivat kaikissa tilanteissa. Paras jumppakengät tulisi valita nimenomaan niitä harjoituksia varten, joita aiomme suorittaa. Toisen parin aloittaa tyypilliseen voimaharjoitteluun keskittynyt henkilö ja toiset kunto- tai sydänrakastaja.

Jos kuntosali keskittyy pääasiassa yleiseen liikkeeseen ja käyttää useimmiten juoksumattoa, elliptistä cross traineria, polkupyörää tai muita tyypillisiä koneita, juoksuun mukautetut mallit toimivat hyvin, esim. adidas Archivo M EF0416 kengät musta herroille tai adidas Swift Run JW EG3204 vaaleanpunaiset kengät Naisille. Ne ovat ilmavia ja niissä on mukava vuori. Niissä on joustavat pohjat, jotka mukautuvat maahan ja helpottavat niveliä.

Ihmisten, jotka keskittyvät enemmän dynaamiseen kardioharjoitteluun, kuntoiluun tai muuhun harjoitteluun, joka vaatii suurta ketteryyttä, tulisi kiinnittää huomiota malleihin, joissa on pinnoitettu pohja. Tällaisessa tilanteessa mallit, kuten esim. kengät Saucony Guide Iso 2 W S10464-42 pinkki tai buty Under Armour Charged Bandit 4 M 3020319-007 musta. Niiden ansiosta on taattu, että se ei luista nopeiden liikkeiden aikana. Suhteellisen pieni paino helpottaa harjoittelua. Vahvat siteet takaavat kuitenkin suojan kenkiä liukumasta jalasta.

Ihmisten, jotka harjoittavat pääasiassa koneita tai käyttävät laitteita (käsipainot, matot, portaat jne.), Tulisi käyttää kenkiä, joissa yhdistyvät kaikki urheilujalkineiden parhaat ominaisuudet. Tällainen universaali malli on mm. kengät Asics Patriot 11 M 1011A609-200 ruskea. Ne on valmistettu verkosta, joka tuulettaa hyvin ja poistaa hikeä. Leikkauksessa on rajoitettu määrä saumoja, joten se sopii täydellisesti jalkojen luonnolliseen muotoon. Sisäinen kantapäälaskuri jäykistää kantapään alueen ja pitää sen oikeassa paikassa, mikä on erityisen tärkeää esimerkiksi painoja nostettaessa.

Kauniit kengät kuntosalille - miten sovittaa ne asuusi?

Tietysti jumppakengät niiden pitäisi olla myös esteettisiä. Siisti, houkutteleva ulkonäkö rohkaisee sinua harjoittelemaan, parantaa hyvinvointiasi ja lisää itseluottamusta. Kaikella tällä on myös merkittävä vaikutus koulutuksen motivaatioon ja asenteeseen, mikä vaikuttaa sen vaikutuksiin.

Klassikkojen ystävät pitävät varmasti yleismaailmallisista, hillityistä mustista ja harmaista malleista. Ne sopivat mihin tahansa asuun, ne ovat neutraaleja, mutta tyylikkäitä. Esimerkkejä tällaisista jalkineista ovat esim. kengät Asics Gel-Exalt 5 M 1011A162-001 musta.

Jotkut kuitenkin suosivat hieman värikkäämpiä asusteita. Tutkimusten mukaan mielenkiintoisempien, kirkkaampien värien näkeminen antaa sinulle energiaa ja motivoi sinua toimimaan. Monet naiset pitävät varmasti mm. kengät Asics Gel-Quantum 90 2 Gs W 1024A038-700, yhdistää kauniisti liljan sävyn kultaan. Herrat, jotka pitävät ilmeikkäämmistä väreistä, voivat puolestaan ​​valita itse, esim. Nike Air Zoom Pegasus 36 M AQ2203-602 punaiset kengät. Tällainen voimakas väri saa sinut palauttamaan kaikki voimasi!

Kuntosalin on oltava mahdollisimman mukava, turvallinen ja mukava käyttää. Löydät laajan valikoiman laadukkaita urheilukenkiä osoitteesta KeeShoes. Tutustu tarjoukseen löytääksesi itsellesi kenkiä, joissa treenaat mielelläsi!