Kuinka valita kuntosalin kengät?


Intensiivisen harjoituksen aikana se ei varmasti näytä houkuttelevimmalta. Silti, kun laitat urheiluasuja, sinun ei tulisi miettiä vain mukavuutta, vaan myös ulkonäköäsi. Ehdotamme kuinka valita kuntosaalikengät niin, että ne ovat mahdollisimman mukavia ja esteettisiä!

Voimistelukengät - mikä sinulle parhaiten sopii?

Urheilujalkineiden valinta on aina harkittava huolellisesti. Oikealla parilla on todellinen vaikutus mukavuuteen kunto-olosuhteissa. Kun jotain sattuu, painetaan tai hankaa, on vaikeampaa keskittyä harjoitteluun heti. Hyvin valittu kuntosali kengät ne lisäävät myös turvallisuuttamme koneita käytettäessä tai erittäin stressaavia harjoituksia tehtäessä. Valitut mallit voivat suojata niveliä ylikuormitukselta, estää luistamista ja vähentää korkean maanpaineen aiheuttamaa epämukavuutta.

Tärkein kriteeri on tietenkin koko. Liian pieni kuntosali kengät se on todellinen piina. Liian suuret, ne voivat liukastua jalaan tai jopa pudota, mikä ei ole vain hyvin häiritsevä, mutta on myös vaarallinen. Parin sopivuuden varmistamiseksi on kohtuullisinta tietää paitsi koko, myös jalkan tarkat mitat senttimetreinä.

Materiaali, josta ne on valmistettu, on myös erittäin tärkeä kuntosali kengät. Sen tulee taata optimaalinen ilmanvaihto, koska silloin jalka ei aiheuta epämiellyttävää ylikuumenemista, jälkiä ja hankauksia. Itse ompelu vaikuttaa myös valtavasti mukavuuteen. Parhaat tuotemerkit ovat viimeistelleet mallejaan jo vuosia niin, että niillä on kaikkein ergonomisimmat tyylit.

Itse asiassa pohjalla on suurin vaikutus mukavuuteen. Kuntosali kengät niillä on oltava kestävä, mutta joustava jalka. Sitten jalkineet takaavat parhaimman mukavuuden ja tehokkaan suojan myös intensiivisen harjoituksen aikana, kun vaaditaan suurta rasitusta jaloille.

Parhaat kuntosalin kengät - miten ne löytää?

Itse asiassa ei ole universaalia jalkineita, joka toimisi kaikissa tilanteissa. paras kuntosali kengät tulisi valita erityisesti harjoituksille, joita aiomme suorittaa. Toinen pari koostuu henkilöstä, joka on keskittynyt tyypilliseen voimaharjoitteluun, ja toisesta parista, joka on kunto- tai sydämen rakastaja.

Jos kuntosali keskittyy pääasiassa yleiseen liikkeeseen ja käyttää useimmiten juoksumattoa, elliptistä ristiharjoittelua, polkupyörää tai muita tyypillisiä koneita, juoksukohtaiset mallit toimivat hyvin, esim. Adidas Archivo M EF0416 kengät mustat miehille tai Adidas Swift Run JW EG3204 kengät vaaleanpunaiset naisille Ne ovat hyvin ilmastoituja ja niissä on mukava vuori. Niissä on joustavat pohjat, jotka mukautuvat maahan ja keventävät niveliä.

Dynaamiseen sydän-, kunto- tai muuhun agilityharjoitteluun keskittyneiden ihmisten tulisi kiinnittää huomiota malleihin, joissa on pinnoitettu pohja. Tällaisessa tilanteessa mallit, kuten esimerkiksi Saucony Guide Iso 2 W kengät S10464-42 vaaleanpunainen tai buty Under Armour -latautunut bandiitti 4 M 3020319-007 musta. Niiden ansiosta sinulla on tae siitä, että se ei luiskahdu nopeiden liikkeiden aikana. Suhteellisen pieni paino helpottaa harjoitusten suorittamista. Vahvat siteet puolestaan ​​takaavat suojan liukastumiselta jalasta.

Pääasiassa koneilla liikkuvien tai välineitä käyttävien ihmisten (käsipainot, matot, steppit jne.) Käyttäjien tulee käyttää kenkiä, joissa yhdistyvät kaikki urheilujalkineiden parhaat ominaisuudet. Tällainen universaali malli ovat esimerkiksi kengät Asics Patriot 11 M 1011A609-200 ruskea. Ne tehtiin hyvin ilmastoivasta ja hikeä siirtävästä verkosta. Leikkauksessa on minimaalinen määrä saumoja, joten se mukautuu täydellisesti jalkojen luonnolliseen muotoon. Sisäinen kantapää jäykistää kantapään alueen voimakkaasti ja pitää sen oikeassa paikassa, mikä on erityisen tärkeää esimerkiksi painotettaessa.

Kauniit kuntosaalikengät - miten valitset ne asujasi varten?

tietenkin kuntosali kengät niiden tulisi myös olla esteettisiä. Tyylikäs, houkutteleva ulkonäkö kannustaa liikuntaan, parantaa mielialaa ja lisää itseluottamusta. Kaikella tällä on myös merkittävä vaikutus motivaatioon ja asenteeseen koulutukseen, mikä tarkoittaa sen vaikutuksia.

Klassikan ystävät rakastavat yleisiä, hillittyjä malleja mustana ja harmaana. Ne sopivat mihin tahansa asuun, ne ovat puolueettomia, mutta tyylikkäät. Esimerkki sellaisista jalkineista on mm. Asics Gel-Exalt 5 M 1011A162-001 kengät mustat.

Jotkut kuitenkin mieluummin hieman värikkäämpiä lisävarusteita. Tutkimuksen mukaan mielenkiintoisempien, elävämpien värien näkymä lisää energiaa ja motivoi toimimaan. Monet naiset pitävät ehdottomasti Asics Gel-Quantum 90 2 Gs W 1024A038-700 kengät, yhdistämällä kauniisti kauniin liljojen sävyn kullan kanssa. Herrat, jotka tykkäävät ilmaisullisemmista väreistä, voivat puolestaan ​​valita itselleen esimerkiksi Nike Air Zoom Pegasus 36 M AQ2203-602 kengät punaiset. Tällainen voimakas väri saa sinut takaisin kaikki voimasi!

Voimistelukenkien on oltava mukavia, turvallisia ja mukavia käyttää. Löydät laajan valikoiman laadukkaita urheilujalkineita butymodne.pl. Tarkista tarjous löytääksesi itsellesi kenkiä, joissa liikut ilolla!