Lasten kengät talveen. Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin


Lasten kenkien ostaminen herättää monia kysymyksiä jokaisen vanhemman mielessä. Asia muuttuu vielä monimutkaisemmaksi talvisaappaiden suhteen. Onneksi osaamme pitää lapsesi jalat lämpiminä ja kuivina. Olemme koonneet vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin lasten talvisaappaista.

Kuinka suojata lapsen jalkoja talvilenkkien aikana?

Mikään ei pilaa talven iloa yhtä tehokkaasti kuin märät, kylmät jalat! Ennen pakkasen tuloa varmista, että lapsellasi on mukavat, lämpimät ja kestävät lumisaappaat. Juuri ne tarjoavat maksimaalisen suojan lapsesi jaloille talvilenkkien ja muiden ulkoiluaktiviteettien aikana. 

Mietitkö, pitäisikö valita yhtä kokoa suuremmat kengät talveksi? Tai ehkä et tiedä mitä tarkalleen etsiä ostaessasi niitä? Olemme koonneet vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin auttaaksemme sinua tekemään oikean valinnan. Aloitetaan!

Pitääkö lasten talvisaappaiden olla vedenpitäviä?

Vedenkestävyys on äärimmäisen tärkeä näkökohta, jonka pitäisi olla tyypillistä joka talven lasten kengille. Saumatiivistys ja erityisen vedenpitävän kalvon käyttö takaavat riittävän eristyksen lumen, veden ja kosteuden sisäänpääsyltä. 

Seurauksena on, että lapsesi jalat pysyvät lämpiminä ja kuivina, eivätkä pitkät tuntia aktiivista leikkimistä ulkona edistä vilustumista.

Mistä materiaalista sinun pitäisi valita lasten kengät talveksi?

Kun valitset lapselle talvikengät, sinun ei pitäisi tehdä kompromisseja. Loppujen lopuksi kyse on lapsesi hyvinvoinnista, asianmukaisesta kehityksestä ja terveydestä! Valitse kestävistä, vedenpitävistä materiaaleista valmistettuja malleja, jotka kestävät äärimmäisenkin kahlaamisen lumessa ja estävät sukkisi kastumista. 

Materiaalin, josta lasten talvisaappaat valmistetaan, tulee olla riittävän joustava tukemaan oikeaa kehon asentoa ja oikeaa lihasten kehitystä, mutta ei kuitenkaan rajoita varpaiden liikettä. Laadukas luonnonnahka, joka on helppohoitoinen ja erittäin kestävä, toimii erinomaisesti päällisenä. Kengän täytteeksi kannattaa puolestaan ​​valita hengittävä villa, joka on luonnollinen eriste.

Millainen pitäisi olla lasten talvisaappaiden pohja?

Monet asiantuntijat suosittelevat, että lasten kenkien pohjat olisivat mahdollisimman joustavia. Vaikka tämä on mahdollista ohuilla kengillä lämpiminä kuukausina, tarvitaan enemmän suojaa kylmää maata vastaan ​​talvella. Tämän seurauksena lasten jalkineiden valmistajat käyttävät paksumpia ulkopohjia, joita tukee lisäksi lämmin vuori. Tämä vähentää joustavuutta. Muista kuitenkin, että vähemmän ei tarkoita missään olosuhteissa nollaa. Kengän tulee silti olla joustavia niin pitkälle kuin mahdollista. 

Lisäksi lasten talvisaappaiden pohjan tulee olla luistamaton. Jäiset jalkakäytävät ovat lähes 100% takuu kaatumisesta ja polvien murtumisesta. Voit välttää tämän, jos valitset kengät, joissa on kumipohjainen, luistamaton pohja, joka antaa taaperollesi paremman pidon maahan ja lisää vakautta kävellessä. Lisäksi pohjan tulee kestää kulutusta ja vettä.

Voivatko talvikengät olla vähän liian isot?

Monet vanhemmat päättävät ostaa liian suuret kengät ajatellen, että ne kestävät pidempään lapselleen. Tämä on yksi yleisimmistä virheistä, jota sinun tulee ehdottomasti välttää! Lasten talvisaappaat eivät missään tapauksessa saa olla yhtä kokoa liian suuria. Muussa tapauksessa ole valmis matkoille, tuskallisille kaatumisille ja jopa vauvasi jalkojen epänormaalille kehitykselle.

Älä kuitenkaan mene äärimmäisyyksiin ja valitse liian pienet kengät. Tuloksena oleva paine voi häiritä verenkiertoa ja aiheuttaa kipua ja epämukavuutta, mutta myös jalkojen jäätymistä.

Kannattaa muistaa, että jalkojen varpaissa tulee olla riittävästi tilaa. Vaikka se on tärkeä ympäri vuoden, siihen kannattaa kiinnittää erityistä huomiota talvella. Paksut sukkahousut, joita käytetään sukkien alla, vievät varmasti hieman enemmän tilaa. Tästä syystä, kun yrität jalkineita, varmista, että lapsesi käyttää sukkia, joita hän käyttää talvella. Näin vältyt ostamasta liian tiukkoja kenkiä ja taaperosi voi leikkiä vapaasti raittiissa ilmassa.

Kuinka valita talvikengän koko lapselle?

Kun valitset lapsellesi talvikengän kokoa, huomioi riittävästi tilaa sekä kärjessä että kantapäässä. Sinun tarvitsee vain painaa peukalosi varovasti yläosan etuosassa. Liu'uta sitten pikkuvarvas kengän takaosaan varmistaaksesi, että kantapää ei luiskahda ulos kengästä kävellessäsi. Katso kuinka helppoa se on?

Kuinka korkeita lasten talvikengät tulisi olla?

Mietitkö kuinka korkeat lasten lumikenkien päälliset tulisi olla? Järkevin valinta ovat mallit, jotka ulottuvat housujen reunan yläpuolelle, mikä estää lumen pääsyn kengän sisäpuolelle. 

Kun valitset kenkiä, joissa on korkeampi päällinen, kiinnitä erityistä huomiota lukkoon. Lapsille nauha- tai tarranauhakengät ovat parhaita. Tällaiset kiinnikkeet eivät vain helpota kenkien pukemista, vaan auttavat myös säätämään ne lapsesi jalan ominaispiirteiden mukaan, mikä takaa maksimaalisen käyttömukavuuden.

Mistä ostaa lasten talvikengät?

Mietitkö, mistä ostaa lasten talvikengät, jotka täyttävät kaikki käsitellyt ehdot? Vastaus on yksinkertainen - KeeShoes verkkokaupasta löydät laajan valikoiman lumikenkiä, saappaita ja talvisaappaat lapsille. Onnistuneet kaupat!