Lastentarha -tossut


Lapsen pääsy päiväkotiin on erittäin tärkeä hetki hänen elämässään. Vanhemmat auttavat lasta valmistautumaan tähän haasteeseen parhaalla mahdollisella tavalla tarjotakseen hänelle maksimaalisen mukavuuden uudessa ympäristössä.

Jokaisessa laitoksessa opettajat antavat tarvittavat tiedot ja antavat vanhemmille ohjeita, joiden avulla he voivat varustaa pikkulapsen tarvittavilla vaatteilla ja asusteilla. Yksi monista tärkeistä kysymyksistä on, mitkä lastentarhatossut valita? Tässä on kokoelma tärkeimpiä tietoja tästä aiheesta.

Tossut lapsille - asianmukainen kehitys ja itsenäisyys

Keskitytään lapsen itsenäisyyteen. Päiväkoti on aika, jolloin lapset oppivat huolehtimaan omista tarpeistaan ​​ja varmistamaan, että he tekevät mahdollisimman paljon toimintaa ilman ulkopuolisten osallistumista. Siksi kannattaa huolehtia kaikista mukavuuksista, jotka saavat lapsen helposti suorittamaan kaikki toiminnot tuntematta hämmennystä tai stressiä. Siksi lastentarhan tossujen tulisi olla helppokäyttöisiä. Mitä tehokkaammin lapsi pukee heidät, sitä parempi.

Velcro -jalkineet sopivat täydellisesti tähän rooliin. Hieman vanhemmille lapsille tarrakiinnitys metallisilmukan läpi voi olla kätevä. Se on myös mahdollisuus kouluttaa kenkien pukemista ja kiinnittämistä alusta loppuun. Slip-on-tossut ovat yhtä hyvä ratkaisu, mutta muistakaamme, että niissä tulisi olla sopivat joustavat nauhat, jotka varmistavat oikean tarttumisen taaperon jalkoihin.

Mukavat ja käytännölliset kengät päiväkotiin

Käytännön kannalta parhaat lastentarhatossut ovat ne, jotka ... voidaan pestä helposti pesukoneessa. Päivittäinen intensiivinen käyttö vaikuttaa nopeasti ilmestyvään likaan, joten jos haluat säilyttää kengiesi hygienian, on parasta puhdistaa ne pesuaineilla.

Toinen tärkeä kysymys on toteutus. Päiväkodin kengät eivät voi likaantua ja jättää jälkiä lattialle, joten tarkistetaan pohjan tyyppi huolellisesti. Sen tulisi olla valkoinen ja joustava samanaikaisesti, mikä takaa mukavuuden pelatessa.

Materiaalin, josta esikoululaisten kengät valmistetaan, on oltava mahdollisimman hengittävää, jotta iho ei hikoile. Sama koskee vuorausta. Katsotaanpa, istuuko kantapää tiukasti kantapään ympärille, mutta on samalla joustava. Jalka ei saa kiertyä, mutta siinä on myös oltava paljon vapautta.

Paljon värejä ja käyttömukavuutta

Esikouluikä on aikaa, jolloin pienet ilmaisevat mielipiteensä vakuuttavasti. He haluavat päättää ja tehdä valintoja joka päivä - tämä on erittäin tärkeä ja arvokas taito. Vaatteiden suhteen voit myös käyttää sitä! Kun ostat lasten kenkiä päiväkotiin, kiinnitä huomiota lapsen mieltymyksiin ja kunnioita hänen makuaan, jotta hän pukeutuu mielellään päiväkodissa.

Suosikki satuhahmot tai ehkä eläimet tai ajoneuvot? Kuviolliset tossut kiinnittävät taaperon silmät ja tekevät niistä entistäkin todennäköisempää pukeutua. Löydät monia mielenkiintoisia malleja sekä tytöille että pojille. Voimme keskittyä minimalistisiin unisex-ratkaisuihin sekä erottuvaan, moniväriseen ja jopa ylelliseen ratkaisuun.

Mitkä tossut valita?

Kiinnitämme huomiota vuoden aikaan - jos lapsen jalka hikoilee voimakkaammin, valitse muut jalkineet päiväkotiin talvella ja kesällä. Jos lapsi ei pidä sukkista, meidän on tarkistettava huolellisesti, ettei materiaali, josta vauvan kengät valmistetaan, ärsytä hänen ihoaan. Niiden tulisi olla erittäin joustavia, kevyitä ja estää vapaata leikkiä. Talvella vuorostaan ​​sinun ei pitäisi eristää pohjallista liikaa - muista, että lapsi viettää aikaa suljetussa huoneessa ja lämmityskausi kestää. Hän ei varmasti tule kylmäksi.

Ja lopuksi - jotkut lapset ovat vain erittäin vaativia valitsemalla tossut päiväkotiin. He eivät pidä niiden käyttämisestä ja rakastavat leikkiä paljain jaloin. Sitten etsitään sukkia jäljitteleviä kenkiä, jotka ovat erittäin joustavia, jaloille huomaamattomia ja luistamattomia, mutta samalla vakaita jalalle ja varmistavat terveen kehityksen ja oikean asennon.