Lastentarhan tossut - viisi vihjeitä jalkineiden valinnalle nuorelle jalalle


Valitsemalla oikeat jalkineet esikoululaiselle on todellinen haaste! Lapsen jalka kasvaa, joten sitä ei pitäisi vääristää väärin valituilla jalkineilla, mutta mitä se todella tarkoittaa? Tietoja tänään blogistamme.

Valitsemalla oikeat jalkineet esikoululaiselle on todellinen haaste! Lapsen jalka kasvaa, joten sitä ei pitäisi vääristää väärin valituilla kengillä, mutta mitä se todella tarkoittaa? Tietoja tänään blogistamme.

koko

Aloitetaan siitä, että lasten kenkien pitäisi olla hieman pidempiä kuin lapsen jalka. Ajattelemalla vähän - tarkoitamme maksimikenttimetriä! Lapsen jalka kasvaa, mutta älkäämme ostako kenkiä, jotka ovat liian suuria, koska lapsen jalka liikkuu siinä - ja siten hyvin lähellä vammoja.

On parasta tarkistaa, onko kengän koko sopiva asettamalla kenkä jalkaan - lapsi pitää seistä kengässä. Suuri varvas ei saa koskettaa kengän loppua - jos näin tapahtuu, kenkä on liian suuri. Oikea koko on helpoin tarkistaa kengissä, joissa on altistuneet varpaat. On kuitenkin syytä muistaa, että eri yritysten koot voivat poiketa toisistaan.

Pojat tohvelit Ren Mutta 112 sininen

pohja

Yksi tärkeimmistä asioista, jotka ohjaavat meitä lapsen valinnassa kenkiä, on ainoa. Sen pitäisi olla joustava, jotta se ei häiritse jalkojen luonnollista liikettä. On syytä tarkistaa, onko pohja päällystetty luistamattomalla kerroksella, jonka ansiosta lapsi voi hiljaa liukua tasaisille ja suhteellisen liukkaille pinnoille. Yksi ortoosien materiaaleista on termokumi. Tämä pehmeä materiaali takaa hyvän otteen, mutta myös suuren joustavuuden. Löydät sen johtavien tuotemerkkien valmistajilta - suosittelemme tarkistamaan esimerkiksi Befadon lasten kenkiä.

Poikien tohvelit-auto Befado 110p271

lukko

Esikoululaiset ovat jo pitkälti itsenäisiä, mutta on ehdottomasti sen arvoinen, että lukko on yksinkertainen, esim. Tarranauha tai salpa. Tämä lukko on vahva, ja samalla lapsi voi yrittää laittaa ja kiinnittää kengät. Sopiva kiinnitys löytyy mm. Befado ja Ren But -tuotteista.

Tytöt tohvelit sydän Befado 242p054 vaaleanpunainen

Hengittävä materiaali

Kaikki tossujen elementit, eli pohja, pohjallinen ja ylempi, on valmistettava ilmavasta materiaalista. Tossut tulevat melkein koko päivän, joten kannattaa sijoittaa ihmisarvoiseen materiaaliin, joka on lisäksi rikastettu antibakteerisilla ja sienilääkkeillä. Kun ostat tossut, kiinnitä huomiota ensisijaisesti pohjaan. Befado-tossut on valmistettu lämpökauhasta ja ne eivät ole vain profiloituja ja sovitettuja lapsen jalkoihin, vaan myös hengittävät.

Tytöt tohvelit Befado 346y016 tummansininen

Kengän varvas

Vauvan jalka on hyvin muovinen ja siten alttiina muodonmuutoksille. Liian kireä tossujen kärki voi aiheuttaa esimerkiksi sisäänkasvettuja kynnet tai hankaumia ja rakkuloita. Kun valitset kengän, varmista, että sen varvas on leveä ja korkea. Tämän ansiosta lapsen jalkaa ei puristeta ja vältämme mahdolliset vammat.

Befado 273X152 tossut lenkkarit