Litteät kengät mekon kanssa. Todistettuja temppuja ja valmiita muotoiluideoita


Kaikki tilaisuudet eivät vaadi tappavien korkokenkien käyttöä. Kun haluat tuntea olosi hieman rennommaksi ja samalla olla menettämättä naisellista viehätystäsi, voit onnistuneesti yhdistää suosikkimekkosi kenkiin tasaisella pohjalla. Mietitkö mitä tehdä, jotta et optisesti lyhennä siluettiasi ja näyttäisi silti hyvältä? Tiedämme vastauksen tähän kysymykseen!

Koska tasapaino on tärkeää elämässä!

Taivaskorkokengät yhdistettynä viehättävään mekkoon eivät ole ainoa yhdistelmä, joka antaa sinulle erittäin naisellisen ilmeen Katso ja luottamusta. 

Onneksi tasapaino on tärkeintä elämässä! Korkokenkien käyttäminen päivittäin voi aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä. Jos et halua saada kipuja, selkä- ja polvikipuja tai muita vaivoja, sinun ei tarvitse luopua suosikkimekoistasi. Sinun tarvitsee vain korvata kantapäät litteillä kengillä. 

Mietitkö mitä tehdä, jotta et optisesti lyhennä siluettiasi ja näyttäisi silti hyvältä? Etsitkö valmiita ideoita tyylitelmiin, joista voit inspiroitua? Haluatko tietää suositellut litteiden kenkien mallit, jotka toimivat mekkojen kanssa? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Täydellinen kaksikko, eli mekko ja litteät kengät

Olipa kyseessä kahdeksan tunnin työpäivä toimistossa tai joululenkki ostoskeskuksessa etsimässä täydellisiä lahjoja läheisillesi, voit näyttää upealta!

Tarvitset vain tyylikkään mekon ja litteät kengät. Terävät varpaat balettiasunnoissa, tyylikkäät loaferit, lämpimät saappaat ja jopa lenkkarit tai lenkkarit... Valikoima on käytännössä rajaton! 

On kuitenkin syytä noudattaa muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä, jotta voit olla varma, että näytät ilmiömäiseltä. Olemme keskustelleet niistä alla.

Kuinka käyttää litteitä kenkiä mekon kanssa?

Valitse ensin tilaisuuteen sopivat kengät. Jos toimistolla, jossa työskentelet, on muodollinen pukukoodi, luovu mukavista tennareista tai tennareista. Korvaa ne hienostuneemmilla kengillä, kuten teräväkärkisellä nahkataskulla. Jos toisaalta lähdet sunnuntaikävelylle torille, valitse mukavat, urheilullisemman tyylin kengät. 

Toiseksi, vältä värileikkauksia. Musta mekko, alastonhousut ja mustat saappaat ovat yksinkertainen tapa optisesti lyhentää jalkojasi ja saada siluettisi menettämään mittasuhteitaan. Tämän estämiseksi vaihda nude-sukkahousut mustiin ja olet valmis! Lämpiminä päivinä valitse baleriinat, joissa on terävä kärki peittämättömiä jalkoja varten. Varmista kuitenkin, että niiden sävy muistuttaa ihosi väriä. Näin pidennät jalkojasi lähes yhtä tehokkaasti kuin tekisit sen korkokengillä!

Kolmanneksi, yritä olla liioittelematta sitä. Mekko ja kengät tasaisella pohjalla tuntuvat sinusta tylsältä yhdistelmältä ja haluat maustaa sitä jotenkin? Älä missään tapauksessa yhdistä kuviollisia vaatteita kenkiin, joissa on erottuva printti. Valitse värikkäitä asuja varten neutraalien sävyjen kengät, jotka täydentävät niitä hienovaraisesti. Toisaalta, kun käytät hillittyä, yksiväristä mekkoa, voit menestyksekkäästi piristää ilmettäsi valitsemalla ilmeikkäät kengät, jotka auttavat sinua erottumaan joukosta.

Inspiroidu!

Nyt kun olet oppinut perussäännöt, joita on noudatettava, kun käytät litteitä kenkiä mekkojen kanssa, on aika saada inspiraatiota. Erityisesti sinua varten olemme koonneet suosikkityylimme eri tilanteisiin. Työskennellä!

Kaupunkiin: valkoiset lenkkarit

Valkoiset lenkkarit ovat täydelliset kun olet menossa kaupunkiin! Yhdistä ne punaiseen mekkoon, jossa on pieniä valkoisia kukkia, ja denim-katanaan. Sido hiuksesi pään päälle huolimattomaan nutturaan. Älä unohda yksityiskohtia! Nahkareppu, suuret, pyöreät korvakorut ja nilkkarannekoru ovat asusteita, jotka tuovat "se jotain" asuusi. 

Toimistoon: baleriinat terävillä varpailla

Toimistossa sinun ei tarvitse käyttää korkokenkiä näyttääksesi ammattimaiselta! Jos välität mukavuudesta, yhdistä kynämekko mokkanahkaiseen baleriinoihin. Terävät varpaat saavat jalat näyttämään pidemmiltä ja näytät paljon hoikemmalta. Nude-sukkahousuiksi valitse beigen sävyiset sukkahousut, kun taas mustat sukkahousut yhdistetään mustiin balleriinoihin. Saat vieläkin tyylikkäämmän ilmeen pukemalla päähän klassisen bleiserin ja paksureunaiset lasit.

Treffeille: mustia työntekijöitä

Seksikäs pieni musta mekko, punainen huulipuna, punaiset kynnet ja… mustat työsaappaat! Se on täydellinen tapa yhdistää romanttinen mekko alkuperäiseen aksenttiin ja lisätä vaivattomasti kynsiä treffiasuisi. Jos haluat näyttää vielä tuhmammalta, valitse verkkomaiset sukkahousut. WOW-efekti taattu!

Rannalla: beige varvastossut

Ilmava eläinkuvioinen maximekko, jonka alla voit pukeutua uimapukuun, on täydellinen asu rantaan. Tarvitset myös olkihatun, aurinkolasit ja varvastossut! Mieluiten beigen värisiä, jotka pidentää optisesti jalkojasi ja saa sinut näyttämään todella upealta. Psst! Älä unohda käyttää aurinkovoidetta!

Ostoksille aika!

Katso kuinka yksinkertaista se on? Leiki muodin kanssa, ilmaise persoonallisuuttasi ja luo luomuksia, joissa tunnet olosi mukavaksi ja huokuu luottamusta. Onko sinulla epäilyksiä siitä, kuinka yhdistää mekot kenkiin tasaisella pohjalla? On aika tehdä ostoksia! Löydät parhaat litteät kengät verkkokaupastamme.