Löydä 5 syytä, miksi rakastamme pumppuja


Vakaa kantapää on epäilemättä heidän suuri etu. Toisin kuin klassiset korkokengät, pumput ovat paljon mukavampia suhteellisen matalan kantapään ansiosta, joten ne sopivat täydellisesti tilanteisiin, joissa haluat näyttää hyvältä ja tuntea samalla maksimaalisen mukavuuden. Mietitkö, miksi rakastamme edelleen pumppuja? Löydä 5 parasta syytä!

# 1 Täydellinen ulkoasu tilaisuudesta riippumatta

Pumput ovat kenkiä, jotka sopivat erilaisiin tilanteisiin ja tarjoavat sinulle täydellisen ulkonäön. Oletpa sitten menossa työhaastatteluun, treffeille, tapaamiseen ystävien kanssa tai toimistoon, voit olla varma, että näytät täydelliseltä, kun laitat pumppuja päälle. 

Loppujen lopuksi pumput ovat niin tyylikkäitä, että ne voivat menestyä mukana enemmän tai vähemmän virallisissa tapahtumissa. Erilaisten eleganttia asua vaativien olosuhteiden lisäksi voit käyttää niitä menestyksekkäästi rennossa tyylissä yhdistämällä ne farkkuihin, suosikkitoppiisi ja nahkaiseen biker-takkiin.

# 2 Koko päivän mukavuus

Ei ole väliä minne menetkin, voit olla varma, että tunnet olosi mukavaksi. Tämä on hieno uutinen naisille, jotka eivät halua asettaa jumalallista ilmettä mukavuutensa edelle. Jos sinulla on tärkeä esittely toimistossa ja korkokengät auttavat sinua näyttämään ammattimaiselta, muista käyttää pumppuja korkkareiden sijaan. Et tule katumaan!

Nämä kengät erottuvat klassisista korkokengistä kantapään korkeuden perusteella. Tämän ansiosta ne ovat vakaampia eivätkä aiheuta epämukavuutta liikkuessa. Siksi he läpäisevät testin nuorille naisille, jotka ovat vasta aloittamassa seikkailuaan korkeilla kengillä, mutta myös niille, jotka eivät tunne itsevarmuutta taivaankorkokengistä.

#3 Optinen jalkojen pidennys ja siluetin laihtuminen

Pumput auttavat saamaan jalkojen vaikutuksen taivaalle, mikäli muotoilet ne oikein. Jos käytät paljaita lahkeita ja vaaleita housuja, käytä kenkiä, joiden sävy on samanlainen kuin ihosi. Yhdistä mustat pumput mustiin sukkahousuihin tai ohuisiin mustiin sukkiin ja mustiin pikkusikareihin. 

Luomalla pystysuoran, katkeamattoman viivan jalkojasi pitkin et vain pidennä niitä optisesti, vaan saat myös siluettisi näyttämään ohuemmalta.

# 4 Suurempi itseluottamus

Vaikka käveleminen neulaohuissa korkokengissä voi olla todellista stressiä joillekin naisille, liikkuminen pumpuissa on käytännössä vaivatonta. Kaikki johtuu suhteellisen matalasta, vakaasta kantapäästä, joka estää karikatyyriä, joskus hiipivää dinosaurusta muistuttavaa kävelyä ;-) 

Pumpuissa käveleminen ei vain lisää itseluottamusta, vaan myös itseluottamus kumpuaa sinusta selvästi. Tämän ei pitäisi yllättää ketään! Jalkasi näyttävät pidemmiltä, ​​vartalosi hoikemmalta ja voit tuntea olosi mahdollisimman mukavaksi.

#5 Monipuolisuus muotoilua luotaessa

Se ei kuitenkaan ole kaikki, mistä rakastamme pumppuja! Nämä kengät ovat niin monipuolisia, että voit käyttää niitä perustana luotaessa lukemattomia asuja arkeen ja juhlaan. Mietitkö, minkä kanssa pumppuja pitäisi käyttää? Olemme laatineet pienen huijausarkin auttamaan sinua valinnassa asu.

Mustat pumput

Mustat pumput ovat epäilemättä yleisin malli, jonka pitäisi olla jokaisen naisen kokoelmassa. Valita klassinen leikkaus ja käytä sitä toimistossa tai joka päivä. Kun lähdet töihin, yhdistä ne trendikkäiden pikkusikarien ja siististi silitettyyn paidan kanssa ammattimaisen ilmeen saamiseksi. Yhdistä niitä päivittäin farkkuihin, kiehtovalla printillä varustettuun T-paitaan sekä takkiin tai nahkatakkeihin.  

Oletko menossa treffeille? laita päälle mustat, sidotut pumput avoimella kantapäällä ja yhdistä ne pienen mustan mekon kanssa. Laske hiukset alas, laita meikki huulille ja olet valmis! Täydennä tätä lookia kylminä päivinä naisellisen värisellä trenssitakilla. Valitse puuterivaaleanpunainen väri, joka rikkoo täydellisesti tämän tyylin yksivärisen luonteen. 

Beiget pumput

Nahanväriset mokkanahkapumput ovat erittäin suosittuja monien naisten keskuudessa. Emme ole yhtään yllättyneitä! Herkkä rakenne yhdistettynä yhtä herkän sävyyn näyttää todella hullulta. Ja mikä parasta, se voi tehdä ihmeitä pidentää optisesti jalkoja.

valita malli, jossa paksu kantapää luonnollisesta nahasta ja yhdistä se suunnitelmiasi vastaaviin vaatteisiin. Häissä pukeudu herkät kukat sisältävään mekkoon ja toimistoon kirkkaat, tyylikkäät housut ja satiinipusero. Jos haluat näyttää vieläkin naisellisemmalta, kiinnitä kultainen rannekoru nilkkasi ympärille, joka luo WOW-efektin ja kiinnittää huomion pumppuihisi. 

Värikkäät pumput

Pue keväällä ja kesällä päälle värikkäitä pumppuja, jotka antavat optimistisen luonteen minimalistiisimpiinkin tyylitelmiin hillityissä väreissä. Lyö vetoa väreistä, joista pidät eniten. 

Entä intensiivisen vaaleanpunainen tai mykistetty sininen? Ensimmäinen vaihtoehto sopii täydellisesti häihin ja korostaa juhlien loistoa. Herkkä sininen sävy puolestaan ​​läpäisee kokeen kasteissa.

Eläinkuvioiset pumput

Tulevan kauden kiistaton hitti ovat pumput, joissa on eläinkuvia. Valita käärmeen iho-aihe tai ihana leopardi ja anna heidän soittaa ensimmäistä viulua koko tyylissä. Vältä näyttäviä vaatteiden värejä tai rohkeita kuvioita. Anna eläinaiheisten pumppujesi vangita katseita ja kiehtoa. Katso kuinka yksinkertaista se on?